Може би сте забравили, но още когато съобщиха за сериала пишеше за двама режисьора. Така че, аз не се изненадах. По-скоро бях изненадана от новината, че е приключил първи сезон, но пък това се оказа , че не е така. Сигурно сравнявайки със снимките на дизитата сега изглежда бавно, но на мен си ми изглежда нормално.
Честно казано аз бях с очакване, че от Нетфликс ще наложат пълна забрана за всякакви снимки от работния процес, но явно не е така.
Ето вчера има и от режисьора и от оператора. Айра, аз пък си имам сърчице от оператора 😜 на неговото стори.
За Мерич Арал и аз това се чудя, въобще снима ли това момиче.
А тази Бирсен.... прилага стари хватки на "разделяй и владей" , по добре да не и се хващат , но хора всякакви.
Орси, не е нужно да се връщаш на телефона, за да видиш предните постове. Просто плъзгаш надолу и можеш да прочетеш всички, който са писали преди теб. И не, не ми харесват тези дънки. Аз харесвам точно тесни или прави, но всеки с вкуса си.
Али, слава богу на тази земя се раждат гении и таланти. Аз изпитам истинско страхопочитание към талантливи хора и много се ядосвам, когато виждам, че има хора, които от суетата, мързел или други причини не полага грижи за развитието му. Е, Къванч не спада в тази категория и вчера Фени беше качила много хубави думи написани за Къванч. Както и думите на Мустафа Уурлу за красота и таланта.
Феми, да цветенцата са от моята градина, но още много слабо цъфтят, искат и те слънце.
Кате, на теб ти е още по трудно.
Хубав ден 🤗🤗🤗

Допълвам с новичка