Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Може би сте забравили, но още когато съобщиха за сериала пишеше за двама режисьора. Така че, аз не се изненадах. По-скоро бях изненадана от новината, че е приключил първи сезон, но пък това се оказа , че не е така. Сигурно сравнявайки със снимките на дизитата сега изглежда бавно, но на мен си ми изглежда нормално.
Честно казано аз бях с очакване, че от Нетфликс ще наложат пълна забрана за всякакви снимки от работния процес, но явно не е така.
Ето вчера има и от режисьора и от оператора. Айра, аз пък си имам сърчице от оператора 😜 на неговото стори.
За Мерич Арал и аз това се чудя, въобще снима ли това момиче.
А тази Бирсен.... прилага стари хватки на "разделяй и владей" , по добре да не и се хващат , но хора всякакви.
Орси, не е нужно да се връщаш на телефона, за да видиш предните постове. Просто плъзгаш надолу и можеш да прочетеш всички, който са писали преди теб. И не, не ми харесват тези дънки. Аз харесвам точно тесни или прави, но всеки с вкуса си.
Али, слава богу на тази земя се раждат гении и таланти. Аз изпитам истинско страхопочитание към талантливи хора и много се ядосвам, когато виждам, че има хора, които от суетата, мързел или други причини не полага грижи за развитието му. Е, Къванч не спада в тази категория и вчера Фени беше качила много хубави думи написани за Къванч. Както и думите на Мустафа Уурлу за красота и таланта.
Феми, да цветенцата са от моята градина, но още много слабо цъфтят, искат и те слънце.
Кате, на теб ти е още по трудно.
Хубав ден 🤗🤗🤗

Допълвам с новичка

# 601
Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss При нас никак не е пролетно, от вчера не е спряло да вали дъжд ...
Май, май само ние с теб тук обичаме да четем и гледаме фантастика Grinning
Абсолютно! Винаги ми е било интересно това
Цитат
Забележително е наистина как фантастични събития, описани преди векове, са се случили.
Или пък забележително е постигането на случването.
Първата в света подводница с ядрено захранване е наречена Наутилиус на измислената подводница в класиката на Жул Верн.
Така е Laughing
Цитат
Не че е от голямо значение за нас, така или иначе се следва график и както и да снимат, нито по-рано, нито по-късно ще видим готовия продукт.
Не знам, на мен снимките на МАВИ ми харесват, както винаги.

Колкото до дънките, предполагам, че са удобни.
Орси Hug Така е за Киво. А, че какво им е нездравословното на дънките, ако са ти по мярка и не те стягат ? Thinking Толкова са по-меки и удобни от други панталони. Нямам предвид скини - дънките, разбира се, а правите, по краката. Нямам идея за тях удобни ли са, не са ли, не съм пробвала, отдавна вече не съм за такива, а когато бях, не бяха налични Satisfied Предполагам, че и дъщеря ти не те е издокарала с такива.
Феми Hug за нищо! Hands Plus1 Ми пораснал е Чаго, да, нормално е да е поумнял.
Така е, важен е крайния резултат. Ще свикнем, няма къде да ходим Smile
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Добре де, скептична си била щом казваш, съгласих се  Smile Тази Бирсена ме ядоса , за какво ги пише такива ? Много ясно, че феновете на Озге ще се раздразнят ...
Статията на Оя Доган много, много не я разбрах с гугулето, не разбрах този Селчук от Неверния какво общо има с КГ, ама карай Stuck Out Tongue Closed Eyes А за  „Aşk-ı Memnu“ не съм изненадана, не пропускат година без да го дават. Като споменахме КГ да ви споделя нещо Laughing
Скрит текст:
Попаднах във фейса на откъс от сериала Дъщерята на посланика, където има копи пейст на последната сцена на 1 сезон на КГ (смъртта на Али) Е, много съжалявам, но за мен не може и сравнение да става между изиграването на сцената от двамата актьори, сорри! Thinking
Скини дънки отиват единствено на мъже с дълги, прави и слаби крака, на тези с малко женски форми им стоят потресаващо, съгласна съм! Smile
Този гиф е жесток!

Пепи Heart Eyes изобщо не помня такова нещо Smile Обаче помня, че имаше бая сценаристи! Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Може би сте забравили, но още когато съобщиха за сериала пишеше за двама режисьора. Така че, аз не се изненадах.
Аз също! Hands Plus1 Защото това е такъв дар, който не се дава на всеки и е престъпление да не го развиваш ...
Цитат
 слава богу на тази земя се раждат гении и таланти. Аз изпитам истинско страхопочитание към талантливи хора и много се ядосвам, когато виждам, че има хора, които от суетата, мързел или други причини не полага грижи за развитието му.
Казват, че уж всеки човек имал някаква дарба Thinking Ми аз за толкова години не видях да имам такава, и точно заради това се възхищавам на такива хора, пък може да съм някакво изключение Stuck Out Tongue Closed Eyes Да, умея някои неща добре, но това далеч не е талант.
Хубава вечер ви пожелавам с розовия бонбон! Heart

отново от фейса
Цитат
Работа над сериалом "История подводной лодки" идёт полным ходом, сообщает со своей страницы Инстаграмм режиссёр и оператор-постановщик Умут Арал. 🎬
В Турции объявлен ЛОГДАУН в связи со сложившейся  ситуацией с заболеваемостью, многие проекты остановлены из за болезни ведущих актеров! Пусть наших героев минует болезнь и все складывается благоприятно!🙏
И нам здоровья!💖☀️
Работата над сериала „Историята на подводница“ е в разгара си, съобщава режисьорът Умут Арал от страницата си в Instagram.
В Турция беше обявен локдаун във връзка с усложняващата се обстановка със заболяваемостта, много проекти бяха спрени заради боледуване на водещи актьори! Нека нашите герои преминат покрай болестта и всичко да се развие благоприятно!

Лека вечер!

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 19:29 от queen_fenka

# 602
Пепи Hug
Цитат
Айра, аз пък си имам сърчице от оператора 😜 на неговото стори.
ахх, завидях ти!! Grinning
Фенче Kissing Heart, донесла си споделеното от оператора и Умут Hands V
Бирсен се е взела много насериозно и си мисли, че може да ги плямпа всякакви, тя с Йозге се беше заяла и в още един пост Head Band
Цитат
не разбрах този Селчук от Неверния какво общо има с КГ
и аз не разбрах, доста тъпо:))

Скрит текст:
никой не може да се сравнява с Киво..как я изигра тая сцена!!! Hands Clap

заинатих се и намерих клипчето с малкия Генч

лека Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 22:07 от Airra

# 603
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Бирсенка нещо се е заяла с Озге явно Thinking
Така е, и за мен няма по-добър в такива сцени от Киво! И всеки път ги изиграва така, че да ти скъса сърцето ... а такива сцени не са една и две в неговите сериали и филми, но никога по един и същи начин.
Както се е изказала една от американките, когато го е видяла за пръв път по Нетфликс в КСШ, така и ние нямаме очи за никой друг, когато той играе.
Цитат
Първото му появяване на екрана и сме поразени от очите му.... океански очи. Има качество, което е неоспоримо! Присъствие, харизма.... както човек реши да го нарече. Kivanc го има! Когато той е на екран... нямаме очи за никой друг!
Браво, че си открила клипчето с Генчо! Много е сладичък!
Нещо за сериала на Бурджу от Мелека, на който му е интересно
Скрит текст:
Бурджу Бириджик в интервю за Хакан Гедже за вестник „Хюриет“
За какво ще разказва новия проект с ваше участие "Момичето зад стъклото"?
-Това е история, базирана на книгата на Гюлсерен Будайчоулу „Момичето зад стъклото“. Ще видим история, в която герои, които са изживели, не  са довършени от детството си, които се опитват да спасят живота си и да превърнат този живот, който отвън изглежда като ад, в рай.
Мислите ли, че адът може да се превърне в рай?
-Нека живеем с надежда, нека имаме надежди, опитваме се по някакъв начин да еволюираме от всяко отчаяние до надеждата! Все още има надежда ...
Знам, че тази година не сте мислили да работите ...
-Да, никога не съм мислила да работя по време на пандемия или нещо подобно. Малко е страшно, напрегнато е.
Какво ви убеди в обратното?
-Нашият продуцент Онур Бей Гювенатам ми каза:„ Не вземайте решение, без да прочетеш тази история “. Четох и си мислех, че тук има нещо хубаво, нещо различно. Това е наистина интересна история, интересна работа.
Кое е това, което е толкова привлекателно за нея?
-Налан, която играя, има толкова много страни, има толкова много различни травми и жестокости, през които е преминала ... Тя е израснала с толкова много насилие ... Първо е била физически, а след това и психологически малтретирана от майка си в детството. Тя е дъщеря на губернатор и пенсиониран учител по литература. Отвън това е човек, който живее в имение, прилично облечена, ходи на уроци по пиано и балет. Изглежда, че има добър живот....но всъщност тя живее в клетка, никога не е познавала живота, гледа от прозореца си живот, на който майка  и не я е научила. Тя иска да израства в любов, но майка и никога не я е обичала. Когато си мисли, че е намерила своя принц на бял кон, той се оказва персонаж, който самият е останал в съвсем различна самота.
Някога имали ли сте сблъсък с психологическо насилие?
-По време на първия си семестър в колежа имах гадже и бях на път към такъв род отношения. Когато се сблъсках със ситуации като например объркване към това какво да облека, той прилагаше натиск използвайки моите комплекси и неправилното ми отношение и разбиране към нещата. Виждайки това и сблъсквайки се с него незабавно го спрях, не позволявайки да продължи по нататък.
Подобно на Налан, вие имате перфектен външен живот. Какви бяха вашите болки, преживявания в детството?
-Определено имам неща случващи се зад кулисите, свързани с детството, но някак си стигнах до дясната страна на историята. Баба ми, дядо ми, брат ми, чичо ми, майка ми ... Много добре с тяхна помощ стигнах до мястото, където съм сега, защото израснах в много добро семейство и любов.
Говорите ли за развода на родителите си?
-Да и травмата от онова време. Разделиха се, когато бях в юношески години, не бях много малка, останах с майка си. Израснах в любов и преживях тези травми. Казах си: "Каквито и да са условията, това е твоят живот и трябва да живееш по съответния начин." Всъщност аз съм излекувала тези рани и несъвършенства през живота си.
Майка ви ваш герой ли е?
-Определено някой трябва да пише за живота на майка ми и някой да я изиграе в сериал.
Какъв беше животът и?
-Имам пъстроцветна майка, чийто живот започна с някои недостатъци, а след това тя се превърна в интересен, оживен и забавен персонаж. В младостта си тя превърна живот, който изглеждаше като ад, в рай в полза на семейството, децата и себе си. Жената, която успя да остане жива, изправена на крака, успя да стане щастлива. Но няма да давам повече спойлери, знаете ли, ще го снимаме по-късно и ще видим (смее се).
Мисля, че сте се запознали с трудовия, работническия живот в млада възраст ...
-Да, не точно като детски труд, но исках да допринеса за дома. Израснах в Анталия. На малките места децата работеха като чираци. Дядо ми изпрати брат ми в хранителния магазин като чирак. През лятото в гимназията работех и във фризьорските салони, по това време си мислех, как ще си направя косата, много се интересувах от прическите, но никой не ме остави да си направя косата, работата ми беше просто да измия инструментите и да помета пода. В следващите години работех в кафене или някъде другаде.
Баба ви и дядо ви грижиха ли са се за вас, докато майка ви е работила? Видяха ли, те как спечелихте славата?
-Да, ние го направихме заедно. Дядо видя първите два проекта. Целуваше телевизора или го прегръщаше, нещо подобно, когато бях на екрана. Той умря, баба ми остана, но наскоро я загубих заради корона вируса.
Вашата драма разказва психологическа история ... Били ли сте някога на психолог?
-Да, ходила съм на психолог. Ако имах проблеми преди, се опитвах да се измъкна от тях и търсих помощ, но сега се опитвам да ходя по-редовно, което е особено полезно за актьора.
Защо?
-Не винаги играем приятни роли, когато започнете да играете роли с много дълбоки и сериозни затруднения и прекарвате 20 часа на ден с този герой, понякога трябва да отидем при психолог и да прочистим съзнанието си в края на деня. Освен това наскоро започнах да ги посещавам преди проекти. Преди всеки проект и нова роля се опитах да отида при учители по актьорско майсторство, но сега отивам при психолог преди всеки проект.
Какъв е ефектът от това?
-Разбира се, научих много от учителите, но когато влезнете в психологията на работата, никой по-добър от психолога няма да отговори на въпроса „Какво е истинското отражение на характера, изживял такива неща в детството си. Или защо отнемам живот, като Фатма“. По тази причина наскоро направих предварителна работа с психолог, той ми даде ясни отговори на въпроси вълнуващи ме за дадена роля.
Мислите ли, че изкуството може да излекува нещо?
-Разказвачът на истории има поговорка: „Ако това, което чува обществото, стане по-добро, то самото ще стане по-добро“. Следователно, ако това, което наричаме световно кино, стане по-добро, обществото също ще се подобри.
Учила сте в Археологическия факултет на Беломорския университет, какво се случи?
-Миналата година приключиха изпитите ми. Започнах да уча, защото нещо ми липсваше, точките ми бяха достатъчни, но исках да се развивам. Помислих си: „Ще отида в университета и ще продължа да ходя на театър“. Все още разказвам на приятели за 45-дневните разкопки, на които съм ходила от време на време във Ван.
Влязохте в живота ни от актьорско състезание, излъчено по Канал D. Сега се превърнахте в едно от най-важните лица на канала. Защо мислите, че обществеността ви обича толкова много?
-Хората повярваха в мен, влюбиха се и искаха да повярват в историята, която исках да разкажа. И вярвайки в това, ние изкачваме тези стъпала заедно.
Освен таланта, колко голямо влияние е оказала красотата ви върху кариерата ви?
-Няма начин красотата да е неефективна в началото. Знаем как се върти системата, ако сме красиви, тази врата се отваря веднага, но красотата може само да отвори врата, нищо повече. Има образ, който и продуцентът, и публиката искат да видят, но ако нямате нищо друго освен този образ, вие оставате с тази отворена врата и тогава не можете да избягате и да отворите други врати. Особено когато разглеждам чужди произведения, виждам, че нещо трябва да се промени. Това не е свързано с красотата. Вярвам, когато видя нещо красиво, а не когато видя нещо истинско. Ето защо трябва да се обърнем към реалността. Ако истината е красива, тя трябва да бъде красива, ако не, тогава трябва да е така, каквато е, реална.
Налан, която играете в сериала, е много лоялно и влюбено момиче, нали така?
-Вярна е и влюбена. Семейството е важно за нея.
Със съпруга си Емре сте от осем години и сте женени от пет години ... Мисля, че той беше братовчед на ваш близък приятел?
-Да, така се опознахме.
Е, как го разпознахте като свой мъж и се влюбихте?
-Не аз го разпознах и намерих, той дойде да ми отвори очите (смее се).
Каква е истината?
-Когато се срещнахме за първи път, той каза: „Какво сладко момиче“, но аз имах гадже тогава, а той - приятелка. След това се раздели с приятелката си и се срещнахме отново. Когато разбра, че имам гадже, той отстъпи. Две години по-късно се срещнахме отново, аз бях сама и започнахме връзката си.
Какво се промени след брака?
-Ние сме от онези, които имаме щастлив брак. Винаги е трудно да се намери тази хармония, примерно ако  гледаме нещо по телевизията, гледаме хванати за ръце. Смеем се на глупости, затова продължаваме да се подкрепяме в любовта и да се уважаваме. Освен това не обичам  говоря за Емре. Въпреки всичко живота е наистина труден.
Защо?
-Не винаги сме в едно и също настроение. Например имате нужда от собствено време или пък трябва по някакъв начин да се отървете от гнева, разбира се, аз не му се сърдя... но все пак у дома не можеш да не се ядосаш за  нещо.
Съпругът ви е и вашият мениджър. Не е ли трудно да работите заедно?
-Предполагах, че ще бъде много по-трудно. Освен това съм емоционална и се страхувам, че мога да започна да бъркам работата и брака. Ние изобщо не се уморяваме, движим се много по-удобно така, като отнемаме част от тежестта си един от друг...
Споделихте публикация в Instagram, каталог, албум на персонажите. Всички герои, които сте изиграли досега, се различават един от друг. Това ли е специалният план за вашата кариера?
-Когато гледам цялата картина, ми харесва, че всички те са различни един от друг, като образи в каталог. Преди разглеждах сценария и имената, с които ще играя, но сега мисля, как ще се състои в тази директория персонажът, който ще съживя. Искам да инвестирам спечелените пари в производството на филм и да добавя нещо ново в този мой каталог.
Каква борба се води на тази сцена сред младите актьори?
-Отворени са много дигитални платформи, текат безброй проекти. На всички им изглежда, че в един момент всички ще имаме хляб. Ето защо няма да се състезавам за нищо. Мисля, че мога да правя каквото искам и дори да си имам дете, след като постигна това, което искам, и мога да бъда с него постоянно, в най-ценните му - три години.
Искате ли дете?
-Разбира се, че искам дете. Имам мечта за близнаци. Би било хубаво, ако имаме момиче и момче.
Вие сте на 32 години. Пробивът ви беше ли след 30 нали така?
-Да, това е истината. Навлизате в период, в който поставяте под съмнение много неща. Докато осъзнавате своята женственост на 20 години, разбирате какво означава да си човек след 30. В живота ти на автопилот изведнъж възникват въпроси: „Защо реагирам по този начин на много неща?“, „Защо съм като този?" и започваш да се съмняваш в много неща. Първо падаш, след това ставаш и започваш да намираш верните отговори на много въпроси, разбираш това, че не си забелязал нещо за първи път, тръгваш към правилната посока. Много ми хареса 30-ят ми рожден ден! /melekteam

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 604
Привет в понеделник!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart, Бирсен се беше заяла и с Елчин Expressionless
за споделеното за Къванч, хареса ми!! Hands Plus1
ще погледна интервюто с Бурджу.
Диве Hug, ти я харесваше, интересуваш ли се от новия й сериал?
Скрит текст:
хубава двойка......

Успешна и здрава седмица!!
Хубави новини за Киво Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 11:55 от Airra

# 605
Привет!

Айре Heart Eyes Благодаря за споделеното! Kiss
Дано новата седмица ни донесе хубави новинки за Киво!
Феновете творят

# 606
Късен привет, момичета 🤗🤗🤗
Останах без ток на телефона, а съм без зарядно, та днес ми е малко сложно, но вече всичко е наред.
Нищо не съм гледала с Бурджу, но интервюто много ми хареса. На колко години е тя? За 30 годишна ми изглежда малко по възрастна. Фени, знам, че ти много я харесваш и искаш да снима с Къванч. Ще погледна филма й, надявам се да има превод поне на руски.
Айра, и аз четох тази статия за КГ и това, което аз разбрах, че ако трябва да се избере друг брат на Кузей, то най- близко до него е образа на Селчук.
Диве, снощи мислех да пиша, но се отплеснах. Какво трябваше да си знаем за.днес ?
Лека...

# 607
  • AMS

Привет, дружки!!!
Дали до 12-ти април мави ще пуска само снимки с Къванч,
а рекламата ще излъчват за 13-ти май? Питам за една приятелка.

Благодаря ви за преводите, новините и споделеното!!!
Пак обичайните заподозрени в темата само, ама отсъствията са извинени,
след началото на това риалити дето започна. 
Пепи, не за днес - 5-ти, а за вчера беше, за 4-ти. 
Днес при мен е втория ден на Великден, ама не го празнувам.
Та на 4-ти имах излизане и мръзнене 2 часа на открито.
Не ме питайте дали съм доволна от резултата.
Но се сетих, че Слави навремето искаше да му гостува Къванч,
а феновете не бяха особено въодушевени.

На Бурджу Бириджик всичките сериали с нейно участие съм гледала.
Харесва ми, защото си има свой стил, има нещо специално и специфично.
Но напоследък май съм си дала почивка от дизитата.
Мина ми времето, станах капризна и не издържам на серии по 2-3 часа.
Иначе съм в течение на тези, които съм зарязала.

Гледам, че сте коментирали сцена от ДП и К/Г.
То не за пръв път виждам, че има опити да се сравнява, или копира Къванч.
Ами, не им се получава, ама това е най-малкият кусур в проекта.
Мен повече ме разочарова влизането на Туба. ...
О, пак ще дават ЗП. Него май винаги мога да го гледам.

Леле, то станало отдавна 6-ти. Пак насметох датите.

# 608
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes наистина много я харесвам Бурджу, много ми е сладка, а очите и са невероятни, като две звездички са ми. Според мен я бива и за драматични и за комедийни образи, но на теб може и да не ти допадне маниерът и на игра, нали знаеш, всеки усеща нещата по своему. Забелязах я още във "Въпрос на чест", но в "Песента на живота " ме очарова. С Биркан бяха страхотни. Него не го понасях в КСШ, а тук ми хареса много.
Скрит текст:

Диве Hug благодаря за споделеното! Kiss А защо именно на 13 май ? Не вдянах Thinking
А бе нека се опитват да го копират, лошо няма, тъкмо отново и отново се убеждавам кой за мен е най-добрият в драматичните сцени Smile Не го гледам този ДП, просто попаднах случайно на тази именно сцена, та като споменахме КГ се сетих за нея, защото е едно към едно изкопирана, иначе нямаше и да го споменавам. Туба ми е все тая в какво играе да ти кажа, тя си знае.

Хубав ден! Hug

# 609
От мен, обедно кафенце!!

тия дни няма нищо интересно и ново покрай Къванч..мрънкам.
Пепи Hug
Цитат
Айра, и аз четох тази статия за КГ и това, което аз разбрах, че ако трябва да се избере друг брат на Кузей, то най- близко до него е образа на Селчук.
да, ама не съм съгласна, не мисля, че тоя Селчук е подходящ, Гюней беше много по-префинен гадняр:)
Диве Hug
ако другата седм. не пуснат реклама, ще започна да се съмнявам дали изобщо ще има Thinking
не че ми е толкова важно, но ми се иска да го видя Киво с новата прическа в някоя готина, свежарска Мави рекламка...пък и да раздвижи темата.
Явно и при теб гласуването не е станало бързо.... гледах видеа във ФБ, колко много се е чакало в Лондон и какви дълги опашки е имало.
И аз имах такова усещане, че си се дистанцирала от дизитата....Wink
Фенче Kissing Heart Hands V
Скрит текст:
да си гледаме в нашата си паничка.....
но и тази сцена  съм виждала...да се копира/по принцип/ Wink
https://twitter.com/kivo_7/status/1379118002067628041
Перла започва днес в Еквадор..........
https://vk.com/feed?section=likes&w=wall-39664475_682411

Феми Hug, това прочетох в Мелека/ФБ група/
Скрит текст:
Какво мислите за случващото се по света?
Чаатай:
-Нагледах се на лошотия, на зло, това няма да свърши, докато ние не се научим да вървим в една посока, да бъдим по смирени и чисти, да гледаме себе си и да не съдим другите, да бъдем равни.... Това не е свят, това е ад. Всеки ден се случва нещо лошо, защо?

Ире Kissing Heart, как си джанъм, почна ли да учиш??

нова реклама с Елчинка.......

хубав ден!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 12:59 от Airra

# 610
Пловдивски привет, момичета 🤗🤗🤗

Обожавам тази магнолия.
Наистина нищо ново и тук сме обичайните заподозрени 😀
Фени, ти вече си на работа и си връщаш старата форма за ранно сутрешно кафе.😍
Диве, изглежда и ти влизаш във форма щом почна със среднощните писания.
А 13 май не е ли рождения ти ден ?
Аз онази вечер си помислих, че намекваш за Фени  и въобще не го свързах с изборите.
Не знаех, че Слави е искал да кани Къванч. Поне имаме интервюто с Сонгюл и фотосесията за списанието. А интервюто вие го качвахте и поне в това отношение нашите медии са с едни гърди напред. Ако спомените са ми верни съм чувала, че Къванч е бил канен за жури на някакъв конкурс за красота, но дали е дошъл не знам.
Въобще не се съмнявам, че ще има реклама. Но тези дни четох, че Серенай е подписала отново и се готви за заснемането на новата реклама, както и сравняваха хонорара и с Къванч. Може би затова се изчаква. Май първо пускаха рекламата на Къванч, а после нейната. То и снимки няма още с нея.
Ще погледна Бурджу в новия сериал и ще видя дали ще ми допадне.
Айра и твоето желание да се снима Къванч с Едра може да се осъществи, видях при рускините, че и нейния сериал прави финал.
Да , ЗП пак го повтарят. И аз мога да го гледам винаги.
Елчин пак снима реклама. Сигурно и тя чака да снима на платформа. Дано само избере нещо подходящо за нея.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 611

Пу , великолепни са  ! Heart Eyes
 Пепи Flowers Cherry Blossom За Елка се говори че ще е на блу тв платформата и не е потвърдено още за парньорът и Илкер Калели . Мале , дано не е  няма да си подхождат двамата. Като атртист не съм го гледала кой знае колко ,не ме кефи външно.

Айреее HugFlowers TulipFlowers Tulip Мерси за споделеното от фейса . Прав е , особено с този вирус. Mask
Хората са повече лоши  , материален свят войни и така . Добре прави че си стои настрани  сред природата и рибите дори и да ми омръзна това.
 Аз също обичам морето и природа , не  си падам по паланки и палатки .

Хе , нема един ден новости и мръъъън , ша има утре споко или други ден Киво.

Творчество , феновете искат поредното превъплащение да е това .
 Рус не го бех виждала , по - добре да не се маца а да е с неговия цвят.
Скрит текст:
Не обичам мъже с дълги коси , не знам дали наистина ще ми хареса реално.
Кефи ме на фотошопа.Wink

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 16:08 от femmi2

# 612
Пепи Hug, приятно изкарване, много красива магнолия!!
ще видим какво ще ни предложат Мави...
Серенай няма толкова много реклами като Къванч, с нея правят по-рядко.
Цитат
Айра и твоето желание да се снима Къванч с Едра може да се осъществи, видях при рускините, че и нейния сериал прави финал.
скъпа, не разбрах с кой съм искала да снима? Grinning
Феми Hug
ами правилно правят аркадашите, като избират природата-спокойно, полезно и т.н.
мрънкането го казах на майтап, знам че не е минало много време от последните новости:))
готин ФШ с Чачо Wink
И аз го четох това за Елчин, ако е вярно, сериала ще е нестандартен...такива си избира Илкер Калели, не съм го гледала много, но го хвалят като талант.

страхотна!!!
картина  с масло

лека вечер!

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 21:11 от Airra

# 613
Айра, ах този телефон. Сега видях , че съм написала Едра🤭
Есра, нали така се казва главната героиня в Рамо.

# 614
Айра, ах този телефон. Сега видях , че съм написала Едра🤭
Есра, нали така се казва главната героиня в Рамо.
да, Есра Билгич, ама я бях забравила Wink
тя и Феми я харесва.

Общи условия

Активация на акаунт