Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер! 🥰

Благодаря ви за споделеното, Айре, Фенче, Пепи, Феми! ❤🌺

Сетовете, много дъждовни. 🤠
Особено на първия клип, обстановката е доста интригуваща. 😎
Няма да бъдем много на светло, то се знае, нали слънцето е опасно.
Според мен, в началото ще имаме сцени на повърхността, когато животът на сушата е бил нормален и после вече ще сме под водата на тъмно. Може да има преходни сцени, изобразяващи какво се случва със сушата...
Става ми все по- любопитно!
Докато чакаме, ще творим какви ли не сценарии в главите си. 😂

Айренце 😍,
Сетовете са ми интересни, всичко свързано с Къванч като цяло, но в главата са ми само план- конспекти. Припомних си целия изучен материал от втори клас. 😂

И отново стана време да ви оставям, че часовникът тик- така. 😘
Пожелавам ви страхотна, страхотна вечер... ❤

# 91
Феми, Чачо е готин и различен!! Hands Plus1
https://www.youtube.com/watch?v=6UDhysZiH0M&feature=emb_logo

Ире Kissing Heart, хареса ми колажа на наш хамелеон!!
а ти си имаш извинителна причина, споко!!! Blush

Фенче Kissing Heart
ще има сцени преди бедстието или като флашбеци.
Неверния почна да ми омръзва, гледам го малко с мишката.
а в МУ-много ме кефи как се справя с ролята си Дуйгу!

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:13 от Airra

# 92
Айрееее , бомба гиби е . Пацан както казват рускините .
 Ох малко ми е бузест но  различен ,. Умее като Киво да се превъплъщава.   Готин е .Пепи позна зализана коса с гел офффф .
  Ще дигна банкет че го видях и много шик обстановка , то са тоалети , рокли  , ретро коли
Скрит текст:

Нали казах че ще те черпя  щото го видяхме от мрънкането
 Заповядай Yum

# 93
Ире Heart Eyes Hands Plus1
Цитат
Според мен, в началото ще имаме сцени на повърхността, когато животът на сушата е бил нормален и после вече ще сме под водата на тъмно. Може да има преходни сцени, изобразяващи какво се случва със сушата...
Става ми все по- любопитно!
Докато чакаме, ще творим какви ли не сценарии в главите си. 😂
Айре Heart Eyes ооо, Ча е много различен наистина и е готин, да. Добре, добре, и той като аби си Киво се старае да е различен, така трябва.  Ще се гледа и този сериал явно Smile
Дуйгу до сега не съм я гледала, но наистина е толкова добра в тази роля, че ми иде да я стисна за гушката, толкова е нагла Laughing И е голяма симпатяга. Изобщо каста е много добър.
Феми Hug айде, честито! Най-после го видя. Не е много бузест, добре е. В сравнение с каквото беше, направо е супер. Тези двамата с Киво си отслабват когато си поискат Satisfied И Афра ми хареса, не е толкова ококорена.
Лека вечер! Hug

# 94
Фен , права си но Киво повече се поддържа ,а Чаги си е мързелив.
Но и затова си права чок по добре от РД.
Там се потресох Flushed
Не е това което искахме фенките и така не е зле. Все пак е роля и се старае да внесе оригинален образ от тази епоха. Косата е гелосана, щото снимали гала вечер и за това е бляскаво. Иначе  е по добре без гел.
Мили коментари прочетох навсякъде почти .Нямат търпение за сериала.   Някой не могат да го гледат такъв.
Дано си заслужава избора.
Афра  ми хареса  не е Ококорена .
Ще я видим нататък как ще е.
Ще има ашк между нея и палавия продуцент . Тя е в публиката и си мечтае за такъв звезден миг и ще попадне при акулите .

Вие ще изпитате тази емоция с Киво само търпение .... И аз също го Очаквам.

Ако не сте видели оригиналният образ ето този е .
Скрит текст:
Продуцента от 60- те Ayhan Işık: (1929-1979)

Ох ,това за Дуда ме разсмя ,ама аз искам да я стисна за гушката и чорлите по съвсем други причини:joy:JoyGrin

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 04:58 от femmi2

# 95
Хубава събота!!

Феми, доста противоречиви коментари във форума Wink
на мен ми хареса тийзъра , почуствах духа на тоя период и Чачо не се страхува да е със съвсем различна визия за тази роля.
Скрит текст:
Афра според мен ще е много добра!

Фенче Flowers Hibiscus
мда, изключително умело се превъплащава Дуйгу в ролята си на гаднярка и кифла; ))

новосподелена....

Башак си работи по нейните прoекти в Ист.
но предполагам на 19 ще са заедно....

Киво е последвал в ИГ си-
Йозге, гаджето й - Бурак и реж-ра Толга Карачелик.

и някаква serpilberkan
https://www.instagram.com/serpilberkan/
която явно работи по рекламите на Мави Thinking

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 11:33 от Airra

# 96
Мммм , готин Киво  Heart Eyes
Айре у форума има  и противоречиви коментари  , но и такива които  го харесват . Туитър  го хвалят  също и в руските групи . Е , разбираемо е щото в една от тях им е любимец.  Мастър превъплъщение.  
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 11:48 от femmi2

# 97
Привет! Hug

Феми, е не може да е мързел, след като влиза във форма, когато си поиска Ча. Просто той е по - предразположен да си е пухкав явно, сигурно обича и да си похапва, това е. Лошото е, че когато малко поодъртее, тези акробатики с килограмите могат да му изиграят лоша шега, сега сваля лесно, защото е млад, но после става все по-трудно. За това трябва да внимава, организмът много помни. А Киво наистина никога не е бил пълен, когато сложи някой килограм отгоре изглежда огромен, не и пълен, но той има съвсем друга структура, не може да се сравняват. Чачо въпреки, че е висок колкото Киво, изглежда набит, краката са му бая яки, докато на Киво са по - дълги и слаби, има доста по тесен таз и кръст, а в плещите е широк, съвсем друга фигура е, а и лицето му е не е кръгло.

Айре Heart Eyes и аз споделям мнението ти Hands Plus1
Е, трябва да са заедно КБТ на 19 - ти , как иначе. 5 години правят Heart
Много хубави снимки си донесла! Kiss
Феми, нали на теб ти харесва, кво ти пука какво мислят останалите Hands Plus1

# 98
Фен , Чаго е бузест и наистина трябва да внимава щото си летат годините и тези килограми качване , сваляне е вредно. Обича да си похапва и още как .   Когато е слаботелесен и кракаста са така. Не мога да кажа че е пълен. Това са го снимали в началото , сега може и по слаб да е , мернах снимка като не е зализан и в гръб бая добре  и в лице .
 Фен не ми пука ама донякъде са прави че млад човек , припадаха по него, а се прави на чичка.
 От друга страна го аплодирам за умението му и различните роли . Как ли изглежда наживо  с тази промяна . Като не са снимали фенове да разкажат.

немам късмета да съм между тези сладури . Ех някой ден може и да стане .

# 99
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Феми, дойде и твоя ден. Да гелосан е Чачо, но такава е била модата.
Наистина хубаво е, че се опитва да играе различни образи, но съм съгласна с теб, че млад човек се прави на чичко. Всъщност си мисля, че много по трудно е да изиграеш по млад от възрастта си герой. Стар така или иначе ще станеш, млад няма как да стане.
Много се надявам, Къванч да ни поднесе подобна изненада.Е, не много по млад, но Арман да е около 30 годишен, примерно.
Айра, а клипчетата, които качи от сета, може и да са си просто така снимани, защото гледах по новините, че тогава в района на Измир се е извила страшна буря. Та надеждата за светли снимки продължава.
И на мен Дуйгу много ми допада.
Сериалът наистина е различен и интересен.
Въобще не се съмнявам, че Башак и Къванч ще бъдат заедно, може още от днес тя да е отишла при него или обратното, ако празнуват Св. Валентин 😍
Ире, кога ти е изпита? Дай да помагаме ако можем, последните три недели на няколко магистри помагах. Но както често се случва на моето дете не успях. И тя учи в момента магистратура, но учи на английски, а аз там съм безсилна.
Фени, имаш ли новини от Орси , скоро не е писала .
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 100
Феми, нормално, човек, когато отслабне драстично му отслабват и крака и ръце и всичко.
Е, като трябва, ще се прави на чичка, това прави истинския актьор. Сигурна съм , че в реала е по - слаб, отколкото пред камерата. Ай стига сме му яли ушите на момчето, добре си е сега  Smile

Да си се върна към нашата красотичка Heart Ох, бе ... Къванч олицетворява идеалът ми за мъжка фигура.

Пепи Heart Eyes Ако е за роля, аз не виждам проблем Thinking Вярно е Hands Plus1
Цитат
Всъщност си мисля, че много по трудно е да изиграеш по млад от възрастта си герой
Естествено, че е по-трудно, с грим могат да те състарят лесно, но обратното е бая трудно , почти невъзможно Stuck Out Tongue Closed Eyes Много зависи и от гените на човека, някои са младолики и не им пречи да го правят, за щастие нашето патронче е от тях - на 28 години изигра 18 годишен младеж без проблем. Той си е хамелеон не само в киното и телевизията, ами и в живота - достатъчно е да промени прическата си, да се обръсне и става веднага по-млад с няколко години.  А Арман нека си е 37 годишен, така и си изглежда на снимките. Важното е , че не са го състарили пак Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не съм се обаждала скоро на Орси, но предполагам и се надявам, че е все по-добре! Flowers Four Leaf Clover
Хубава вечер и от мен! Hug

# 101
Кивушки, добро да е неделното ви утро! 😍
Благодаря ви за всичко споделено! 🌺

Нас снегът ни затрупа, но трябва да ходя на работа и идилията въобще не е пълна. 😂
В Истанбул също има сняг, но аз не мисля, че той ще им попречи, защото ще снимат в затвореното помещение, предполагам набоподобяващо подводница.
Честно казано, хич няма да е лошо, ако имат и задкулисно видео, та да видим как снимат. Ще има доста специални ефекти, според мен.
Няма нищо ново, освен сетовете, нали?
Да си попитам, че понякога пропускам по нещичко. 🤪

И аз изгледах тийзъра на Йешилчам. Определено хваща окото. Чаатай и той е хамелеон като Къванч. Какъв беше в Ичерде, а какъв е сега. Но така правят истинските актьори. Simple Smile

Имайте много щастлив ден!

# 102
Здравейте момичета!

От няколко седмици не бях влизала във форума, така че днес ще ви чета  Laughing
Благодаря за всичко, което сте споделили. Разбирам, че снимките на сериала са започнали.
Желая успех на Киво и дано колкото се може по-скоро да го видим на екран.
Сериалът на Чачо кога се очаква да излезе? Малко ми е необичайно да го видя с тази визия,
какво момченце беше, а сега е толкова различен. Сетих се за Кларк Гейбъл, като го видях с тези мустачки и така зализан. Наистина не се страхува и той от всевъзможни превъплащения, свалям им шапка на двамата с Къванч.

Хубав ден на всички и честит празник на любовта и виното!

# 103
Честит ден на любовта и виното!! Heart

Хоги, добре си наминала! Hug
Ире Kissing Heart
охх и в неделя ли си на работа.....
няма нищо ниво, аз и не чакам да споделят кой знае какво, но ако все пак го направят ще е супер!!
Фенче Kissing Heart, хаха голям анализ направи на двамата аркадаши:))
а гръбчето на Кузей е Nature Fire
на снимките, които излязоха-Арман ми прилича на 25-30 годишен, особено сега както е отслабнал Къванч. Wink
Феми Hug, важното е сериала да е хубав и успешен, това зависи от СЦ и реж-р.
Пепи Hug
Цитат
Айра, а клипчетата, които качи от сета, може и да са си просто така снимани, защото гледах по новините, че тогава в района на Измир се е извила страшна буря.
да явно такова е било времето...аз в първия момент помислих, че е сцена от сериала- изглеждаше ми леко бедствено, а нас нали ни чакат такива моменти и емоции.

# 104
Привет, дружки! Hug

Ире Heart Eyes Kiss И при нас много сняг наваля, само си мисля утре рано сутринта какво риене ни чака Smile
Цитат
Честно казано, хич няма да е лошо, ако имат и задкулисно видео, та да видим как снимат. Ще има доста специални ефекти, според мен.
Ех, хубави неща мислиш, ама неосъществими Smile Надявам се спецефектите да са впечатляващи.
Като написа, че Чаатай е хамелеон като Къванч ми стана интересно - дали и той променя всичко като батко си / походка, говор, маниери / или само визията, която наистина е винаги различна ? Защото нямам кой знае какъв поглед над играта му, гледала съм го в Приливи и малко в Ичерде и в една, две серии от Защитника, не го познавам добре като актьор, за да преценя обективно Thinking
Хоги Hug добре си наминала! Амин! Hands Pray
Цитат
Желая успех на Киво и дано колкото се може по-скоро да го видим на екран.
Пожелавам му и много късмет, защото колкото и добър да е човек в работата си, той е много нужен!
Hands Plus1
Цитат
Наистина не се страхува и той от всевъзможни превъплащения, свалям им шапка на двамата с Къванч.
Айре Heart Eyes страхотен колаж си ни спретнала за днешния ден, благодаря! Kiss Flowers Bouquet
Ами аз съм си по анализите, знаеш Smile Ама не казваш дали си съгласна с мен  Stuck Out Tongue Winking Eye
Много не се вижда от снимките колко годишен изглежда Арман, щото аз си видях все едно Къванч в реала честно казано Smile Когато го видим в роля, едва тогава ще мога да преценя колко годишен изглежда Smile
И аз не очаквам да ни покажат кой знае какво, но дано ни изненадат! Пфу, и аз мислех, че снимките от сета са от сериала, пък то било от времето в Измир Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хубав ден с Романтичната панда на Кузей Heart

Общи условия

Активация на акаунт