ха за валидила пиша и се бъзикам че ми трябва
ама понякога без майтап
но дано да си доволна от петъчния ден!!

ммм нещо за теб

https://www.instagram.com/p/CLHM0nshF2M/

ама понякога без майтап

)

браво, че си се оправила толкова бързо!
, според мен в Ист. ще снимат в затворени пространства, предполагам, че подводните снимки и подводницата....ще са в студия.
всъщност нямам толкова наблюдения как се снимат подобни сюжети.

много се радвам, че вече си добре! 

хубаво би било да ни повторят някой сериал на патрона, и на мен ужасно ми липсва вече, но скоро едва ли, купили са бая сериали нашите телевизии. Някои стават, но някои са пълна скръб. В тази връзка да споделя какво видях в нета
Според мен Малки убийства трябваше да бъде излъчван в праймтайма или от 21.00 ч., толкова красив, европейски сериал и актьорите до един са страхотни, което не мога да кажа за тази типична боза, за която важи напълно споделеното по-горе - само крясъци, истерии, злоба, ужасен е! Понякога без да искам хващам по нещо от него, докато чакам да започне Влад, ами определено не е моят сериал.

мерси за коментара! 

от сериалите, които дават на малките канали.
имах усещане че ще има нещо и хоп се появи сета.
Ти помниш оригинала там щерката на този, който пазеше Езел в кого ще се влюби ? Във Влад се казва Юлия . Те сега я пазат да не я убие врага.

трогнах се аз от сетовете, как не, в голяма вода ще газим явно
Но, лапито ми точно снощи реши да се ъпдейтва и докато го чаках, заспах
А, дано ни дадат и повече! Джанан нали щеше да го чака Киво в Измир, как още не го е изловила ?
Нищо ли не споделя ?

някои хора са способни да гледат всичко, което им се предлага по телевизията, аз не мога. Щастлива съм, че Киво никога не е участвал в такъв тип сериали, от които се потрисам. Да го гледам в образа на някой, който насилва или унижава жени няма да мога мисля
Но, си мисля, че и той не би играл такава роля. Инеса беше писала за това, че единствено Чаго, Берен и Киво имат такива ексклузивни договори с Нетфликс, друго не зная. Факт е, че нито Чаго, нито Берен имаха участие в нещо друго, както са писали Айрето и Феми. На Чаго договорът свърши, заради това може да снима с Блу тв, да видим Берен и Киво до кога няма да могат 
аз си спомням добре Езел, но мисля, че румънците не снимат вече дословно по него. В Езел дъщерята на Рамиз не беше толкова откачена
С Али Керпедена се влюбиха, след смъртта на Бахар/ сестрата на Ейшан, в която Али беше влюбен / и станаха двойка, тук не виждам как Юлия ще се влюби в Лео
Не помня добре, но мисля, че и Езел никога не спа с Бахар
Секиз вече не очаквам да се появи , явно няма да има такъв образ. Ще видим, де.
Заради това и не смея да си дам оценката за сценария, просто споделих, че не ми допада това, което съм видяла от него, за мен е прекалено преекспонирана драмата. И актрисите в ролите на сестрите са ми слаби, майката играе добре обаче. Мине Тугай я харесвам, тук е просто ужасна ролята и, но пък се справя супер, истинска гадна вещица 

, ами пише сет, значи е място на снимките.

ясно е, че няма да ни е много светъл сериала, предвид историята
Но, и аз като Пепи се надявам, че ще има и сцени с красотата, където снимат през деня,та макар и малко. Важното е да е интересен поне колкото В нощта, да! 

Много зависи колко сезона ще снимат за да продължи договора.
Препоръчани теми