Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 317
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Айре , Сакън нема такъв майтап . Ще ида и лично ще пребия,  който трябва ImpJoy
 ха за валидила пиша и се бъзикам че ми трябва Joy ама понякога без майтап
май не съм единствена , която мисли така Grinning
но дано да си доволна от петъчния ден!! Hands Metal
ммм нещо за теб Wink
https://www.instagram.com/p/CLHM0nshF2M/

Heart

Nature Zap

# 76

зимна асоциация

Да , Белчето е на същото мнение . Очаквай неочакваното.
Сега ще се терзая и мисла кво щи не поднесат.  Завси от нарежданетето на шефовете и те монтират. Като кажат не показвайте  мега звездата до края ще ги мъчим .
Това ще е реклама за блу тв и ако не покажат звездата ще сглупят. Пък имам добро впечатление за младия шеф.

Мерси за клипчето , страхотно е Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 21:25 от femmi2

# 77
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Феми Hug Пепи Heart Eyes Kiss
Ами тихо е тези дни, няма нищо ново, какво да пише човек Smile Дано отново извадим късмет някой да го снима наш чаровник, когато снимат в Истанбул. Или поне от МАВИ да ни зарадват с някоя нова снимка

Ире Heart Eyes как си, мило ? Hug
Хубав ден! Hug

# 78
Добро утро! ☕

Благодаря на всички за пожеланията! 🌺
Много по- добре съм, като нова съм.
Не знам какво беше това чудо, продължи един ден, но се чувствах изключително отпаднала и изтощена. Може би Пепи 😍 е права, че е от преумора...

Фенче 😍,
Благодаря за ароматното кафе. ☕
Вече съм на линия. 😊
Това, че няма новини, не е фактор за неписане. Аз винаги, когато мога пиша - без значение дали има или няма новини. 🤠

Айре 😍,
Аз също не помня как беше при Атийе. 🤔
Помня единствено, че Берен качи снимка с тримата главни герои и това беше. А ако има фрагманчета, ще е супер. 😎

Феми 🤗,
Радвам се, че ще има тийзър на Йешилчам. Ще го споделиш и тук, за да го гледаме. Simple Smile)

Пепи 😍,
Нищо чудно да го облича Башак. И аз съм на мнението, че е страшно добра. 🤩 Винаги изглежда чудесно, а и Къванч също.

Алинка наистина носи позитивна енергия в темата и пише чудесно. 😍
Ани и Дивето също липсват, но съм сигурна, че ни четат. 😎

Пожелавам ви един щастлив четвъртък! 🌸

# 79

Ире Kissing Heart браво, че си се оправила толкова бързо!
Цитат
Това, че няма новини, не е фактор за неписане.
абсолютно!
винаги може да си измислим тема...при добро желание!
или пък да се помайтам за нещо Wink
Фенче Kissing Heart, според мен в Ист. ще снимат в затворени пространства, предполагам, че подводните снимки и подводницата....ще са в студия. Thinking всъщност нямам толкова наблюдения как се снимат подобни сюжети.
Мави ще ни разнообрази малко!
Някое повторение на Кивов сериал по тв. ще ни дойде добре/говоря за нас двете най-вече:))/
Гледам няколко сериала, но си ми липсва патрона. Heart
И рускините пишат по колко пъти гледат някое негово дизи, кое мислят да преповтарят, докато дойде новото Wink

Испанки се кефят пак някъде на КГ и правят много готини неща Blush

тая снимка, не си я спомням....

# 80
Привет, момичета! Hug
Ире Heart Eyes много се радвам, че вече си добре! Heart
Винаги има какво да се сподели, права си. Но, понякога се случва дори на мен да не ми се пише без нищо ново ... така, че искам новини, за да живна! Laughing
Айре Heart Eyes хубаво би било да ни повторят някой сериал на патрона, и на мен ужасно ми липсва вече, но скоро едва ли, купили са бая сериали нашите телевизии. Някои стават, но някои са пълна скръб. В тази връзка да споделя какво видях в нета
Цитат
Памира Безмен, дъщерята на Нермин Безмен (авторът на романа "Курт Сеит и Шура"), която се  явява правнучка на Сеит Еминоф, преди премиерата на сериала на канал "Домашний"  публикува следното във ФБ:
"Kурт Сеит и Шура" - красивият турски сериал, в основата на който лежи бестселъра на майка ми, сега излиза по екраните в Русия. Надявам се, че по - изтънченият руски зрител ще оцени този труд повече отколкото моята родна страна. За съжаление по турската телевизия телевизионните сериали с огромен брой епизоди, шумни жени, глупави мъже и безкрайни трагедии получават високи рейтинги. Трябва да направите нещо с културата на Средиземно море. Защо финесът никога не успява да получи високи рейтинги, никога няма да мога да разбера. "
Скрит текст:
За съжаление е точно така , и явно не само в Турция. Прочетох преди малко, че най-гледаният сериал по нашите телевизии е  Безмилостен град , водел класацията Thinking Според мен Малки убийства трябваше да бъде излъчван в праймтайма или от 21.00 ч., толкова красив, европейски сериал и актьорите до един са страхотни, което не мога да кажа за тази типична боза, за която важи напълно споделеното по-горе - само крясъци, истерии, злоба, ужасен е! Понякога без да искам хващам по нещо от него, докато чакам да започне Влад, ами определено не е моят сериал.
Да послушаме хубава музика с патрончето ни и да го погледаме Heart

# 81
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Затрупа ни вече сняг, при вас как е ?
Фени, много си права . Не искам да обсъждам други актьори, то за всеки влак си има пътници, ама .....
При рускините видях и класацията за сериали двойки , едва се въздържам  да напиша какво сравнение ми навява единия герой от Безмилостен град, а майката на момичетата ...едва я издържам. Да ви питам по повод Влад, пиша, че ще свърши на 19.02, Езел не е ли много повече серии. Защото, нали писахте, че до сега Влад повтаря едно към едно Езел.
Толкова се надявах, скоро да повторят Сблъсък, но и аз четох, че много нови сериали са закупени.
Ще чакаме на Мави за сега. Макар, че миналата година има снимки още от януари, а сега качват на футболиста и някакъв състезател от Формула 1. Но може и да има някаква уговорка докато почнат снимките на филма.
И да питам, съпругата на Кенан играе ли в Малки убийства, и ако играе, коя е нейната героиня. Четох, че и той ще снима на цифрова платформа.
И пак да питам, гледам, че един куп народ снима за Нетфликс, но си спомням, че писахте, че само Къванч, Берен и Чагатай има специални договори. Какво е по особено на този тип договор.
Лека момичета 🤗🤗🤗

# 82
имаме сет Hands V
https://twitter.com/KT_Fans/status/1359923404422459404

май и на това ще сме доволни:))
..............
Пепи, почвам с твоите въпроси Blush
съпругата на Кенан Им. не играе в Малки убийства, тя отдавна не се снима в сериали.
Влад го спират и после ще продължат с нов сезон.
Сблъсък ще го пуснат по бтв Лейди , но да видим кога...като се закупува един сериал, има опция за няколко повторения. ДК го повтаряха 2 пъти.
Цитат
Ще чакаме на Мави за сега. Макар, че миналата година има снимки още от януари
тия снимки бяха за есенно-зимната колекция, сега чакаме пролетната в края на февр./поне така се надявам/
за договорите за НФ-не съм толкова наясно, ако напиша нещо ще е предположение, но май някои имат ексклузивни-като Берен и Чачо и не мога да се снимат в нищо друго, докато не свърши проекта им за платформата.
Фенче Kissing Heart мерси за коментара! Hands Plus1
и аз съм фенка на Малките убийства!! доста добър и нестандартен продукт са направили АЯ.
а Жестокия Истанбул/също засичам по малко/ за мен е невероятна боза:)) Head Band
в БГ се гледа най много това, което дават в 20.00
но.....
и в Испания е на 1 място Expressionless от сериалите, които дават на малките канали.

тоя на 2 място, също е много смотан:))
иначе Една жена с Йозге, който е на по-централен канал, води по гледаемост.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 20:28 от Airra

# 83
Пепи , и аз не съм толкова наясно за екслузивните договори.
Това което съм чела от Инеса е че получават за този екслузивен договор и тлъсти хонорари. Така го пишат и в пресата. Нямат право да издават информация ,докрай те даржът в напрежение. Нямаш право да снимаш за други компаний докато си при тях. 
НФ не обичат да смесват личното . Гледат зввездите си да не дрънкат и показват гаджета ,съпруги . В това отношение Чаго е жИлезен и без това не си пада по това.
Ети от нашата тема е навътре в нещата  не мога да ви преразкажа като нея .
Уникално разказва тяхната система на работа. Следи какво правят какво правят в Холивуд и Турция.

Айре Grinningимах усещане че ще има нещо и хоп се появи сета.

Ире , добре че ти е минало бързо.
Аз съм със  стомашни проблеми ,а ударили ме вирус е ужас.

За тийзъра не знам по кое време ще го пуснат утре ,ако съм през телефона ще ме е чок яд че няма да мога да го сложа .
Ще пробвам да го гледам от бавния нет.
Предполагам момичетата ще го сложат за теб Hug

Влад свършва първи сезон така ли ?
И какво ще дават по това време, кулинарното риалити Мастър шеф

Фен Hug Ти помниш оригинала там щерката на този, който пазеше Езел в кого ще се влюби ? Във Влад се казва Юлия . Те сега я пазат да не я убие врага.

За ЖИ чак боза.... Rolling Eyes
Гледах няколко епизода сценария как прават Агях на глупак и не се усеща за нищо е нправо... В Турция се харесват тежки драми,рев, тормоз ,насилие .
В нашия праймтайм е гледан .
Ама чак пък най рейтингов брех .
Харесвам Озан Долунай страхотен млад актьор .
Ама се изруси и не ми харесва блондин доста го променя.
На Мине Тугай  и пасват роли на злодейка.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:16 от femmi2

# 84
още един сет на о-в Джунда
https://twitter.com/KT_Fans/status/1359956712095174663

Феми, да така е казвала Инеса, която м/у другото е много в час, въпреки, че някои доста я подценяват:)
ама чак да не си показват жените, не мисля:)
ще сложим фрага!!!
по бтв започва и нов сериал с нашия любимец-Иво Аръков Wink
.....................
никой не се трогна от появилите се сетове Mr. Green
лека.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:43 от Airra

# 85
Айра, това от снимките ли е? Аз първо реших, че там вали в момента 🤔  Дано редуват слънчеви с тъмни дни .
Лека 🤗🤗🤗

# 86
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes трогнах се аз от сетовете, как не, в голяма вода ще газим явно Laughing Но, лапито ми точно снощи реши да се ъпдейтва и докато го чаках, заспах Stuck Out Tongue Closed Eyes А, дано ни дадат и повече! Джанан нали щеше да го чака Киво в Измир, как още не го е изловила ? Smile Нищо ли не споделя ?
Малки убийства е супер сериал, от тези, които харесвам. Направи ми впечатление, че Али Билгин е режисьор, и отново е много цветен, много приятен като ДК, явно му е важно. Какво ще кажеш за играта на Баде ? Аз съм очарована, нищо общо с Бану, страхотно играе ролята на глупачка Laughing
А испанките се убедих, че повечето нямат вкус нито за сериали, нито за актьори Laughing
Пепи Heart Eyes някои хора са способни да гледат всичко, което им се предлага по телевизията, аз не мога. Щастлива съм, че Киво никога не е участвал в такъв тип сериали, от които се потрисам. Да го гледам в образа на някой, който насилва или унижава жени няма да мога мисля Thinking Но, си мисля, че и той не би играл такава роля. Инеса беше писала за това, че единствено Чаго, Берен и Киво имат такива ексклузивни договори с Нетфликс, друго не зная. Факт е, че нито Чаго, нито Берен имаха участие в нещо друго, както са писали Айрето и Феми. На Чаго договорът свърши, заради това може да снима с Блу тв, да видим Берен и Киво до кога няма да могат Thinking
Езел е 71 серии. Не зная румънците колко ще снимат.
Феми Hug аз си спомням добре Езел, но мисля, че румънците не снимат вече дословно по него. В Езел дъщерята на Рамиз не беше толкова откачена Smile С Али Керпедена се влюбиха, след смъртта на Бахар/ сестрата на Ейшан, в която Али беше влюбен / и станаха двойка, тук не виждам как Юлия ще се влюби в Лео Stuck Out Tongue Closed Eyes Не помня добре, но мисля, че и Езел никога не спа с Бахар Thinking Секиз вече не очаквам да се появи , явно няма да има такъв образ. Ще видим, де.
Както казах, не гледам сериала от 20.00 ч. , с нищо не успя да задържи вниманието ми, за мен е типичната турска сапунка, но всеки си има вкус. И Озан не ме впечатли с нищо повече от много други млади актьори. Виж, момчето, което играе братовчед му доста добре играе ролята си, аз заради него тръгнах да го гледам, защото ми хареса играта му и в Пламъци, но не ми се получава, гледам само откъси Smile Заради това и не смея да си дам оценката за сценария, просто споделих, че не ми допада това, което съм видяла от него, за мен е прекалено преекспонирана драмата. И актрисите в ролите на сестрите са ми слаби, майката играе добре обаче. Мине Тугай я харесвам, тук е просто ужасна ролята и, но пък се справя супер, истинска гадна вещица Smile
Аз вече и през ФБ не мога да влизам ВК, та ако има нещо интересно, копирайте го, за да мога да го преведа.

Хубав ден! Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 11:09 от queen_fenka

# 87
Привеет! Hug

Пепи Hug, ами пише сет, значи е място на снимките.
слънцето като е враг, не вярам да има много слънчеви дни, очаквам сериала да е мрачен, като В нощта, но важното-да е интересен.
Фенче Kissing Heart
леко призрачна ми се стори атмосферата, сякаш е някакъв американски трилър.Simple Smile
надявам се да излизат още неща....и на това съм доволна Wink
а Джанан така заяви, но предполагам, че не е толкова лесно да ги намери човек, а и те не са точно в Измир.
нищо не споделя, ако беше обратно, веднага щеше да се разбере:))
Бааде в МУ, мен пък не ме впечатлява особено...е добре си играе ролята...но като е без грим не ми харесва, ужасно си личи колко е отслабнала.
ти гледаш ли още Пламъците и Последно лято?
а какво стана със ЗП, като ти липсва Къванч, гледай си Бехлюл Stuck Out Tongue Winking Eye
искрено ти съчувствам, че не можеш да влизаш ВК Head Band

красота!!! Heart

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 11:58 от Airra

# 88
Айре Heart Eyes ясно е, че няма да ни е много светъл сериала, предвид историята  Laughing Но, и аз като Пепи се надявам, че ще има и сцени с красотата, където снимат през деня,та  макар и малко. Важното е да е интересен поне колкото В нощта, да! Hands Plus1
Гледам си още и двата сериала, макар и да съм поизостанала със сериите, но ми харесват и все ще насмогна да изгледам и  останалите. Само Неверен го гледам редовно, макар да ме дразни вече, от пусто любопитство Laughing
Бехлюлчо си го гледам аз по малко, то и другите мога да си ги гледам, но ми липсва гледането на Киво на голям екран, сещаш ли се Stuck Out Tongue Winking Eye
Опитах се да си възстановя регистрацията ВК, но нещо не ми се получава Thinking
Ето я и цветна красотичката ни Heart

Хубав ден! Hug

# 89

Ах , този поглееед Sunglasses
[quoteФакт е, че нито Чаго, нито Берен имаха участие в нещо друго, както са писали Айрето и Феми. На Чаго договорът свърши, заради това може да снима с Блу тв, да видим Берен и Киво до кога няма да могат Thinking][/quote]
   Фен Hug Много зависи колко сезона ще снимат за да продължи договора.
 Чаго го държаха доста .  Когато засне филма с  ОГМ участва в агента като гост звезда  за друга компания и даже си рекламира филма. Може компанията да са платили за реклама .
 Не мисля , че Берен ще снима за родния ефир . Тя се бонтува на сегашната ситуация .  
 Само платформите и това е !  Завърна се с Нетфликс.

Оффф да помрънкам недре е този фраг да пускат вече че дебна непрекъснато
 В мрежите и те нетърпеливи

Общи условия

Активация на акаунт