, радвам се, че си тук...!! 

a при ЕдСер-голяма еуфория в ТТ с тия 2 млн!

за теб

със сигурност ще има тръпка между Арман и Дефне ми се струва, ама да видим.
радвам се, че се обади, притесних се ! И аз нямам търпение да опозная Арман 
Няма оригинал, нашият сериал се явява нещо като клонинг на "В нощта", където хората също измираха от слънчевите лъчи, там се спасяваха в самолет пътниците от един полет, от различни краища на Земята се бяха събрали, тук ще е морска научна експедиция, която се изправя пред същото бедствие и отново ще търсят начин да се спасят от Слънцето, само, че на подводница. Между героите на двата сериала няма никаква връзка.

мда ще видим...след време, а нямам търпение...

, аз пък ти завиждам съвсем благородно:), ще си гледаш Чачо съвсем скоро - през март филма и след това април месец-сериала.
Нема да е зле сега да ни изненада . Афра се подготвя с нова фотосесия .

бързо да се оправяш! 
ще го гледам, дано го превеждат.
аз не правя никаква връзка между героите на "В нощта " и нашия сериал, те нямат нищо общо. Само историята е сходна. За Башак не мисля, че ще облича Киво в този сериал, все пак той не е на АЯ, за която работи 
и на мен ми е интересно, според мен ще спасяват предимно себе си
Да видим дали Арман и македонецът ще са изобщо врагове
Но, ще е интересно, ако има интрига. Дали изобщо ще ни пуснат някакво резюме за героите или ще си гадаем до края на годината
Божеее, колко много месеци има до тогава ...
Прочетоха ни в мамата за мрънкането 

бързо да се оправяш! 
ще го гледам, дано го превеждат.
аз не правя никаква връзка между героите на "В нощта " и нашия сериал, те нямат нищо общо. Само историята е сходна. За Башак не мисля, че ще облича Киво в този сериал, все пак той не е на АЯ, за която работи 
и на мен ми е интересно, според мен ще спасяват предимно себе си
Да видим дали Арман и македонецът ще са изобщо врагове
Но, ще е интересно, ако има интрига. Дали изобщо ще ни пуснат някакво резюме за героите или ще си гадаем до края на годината
Божеее, колко много месеци има до тогава ...

, прочетох за тийзъра в петък!! браво, късметлии!! 
,
се позагуби.....
ще е добре да се обади!! 
Препоръчани теми