Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Ирее Kissing Heart, радвам се, че си тук...!! Flowers Cherry Blossom
Скрит текст:
охх извинявай ако съм те засегнала, помайтапих се!! WinkKiss
a при ЕдСер-голяма еуфория в ТТ с тия 2 млн! Wink
Цитат
Вече искам да опозная Арман. 😊
и аааз!!!!

за теб Heart

# 61
В Оригинала дали жената е загубила годеника си ?
Ще стане нещо между Дефне и Арман .
Това бедствие ще ги сближи.

Айре ,:tulip: Селих Бадемджи и за мен е талант и чаровен мъж.
Мда ,снимките на моя сериал продължават ,ама се обърках щото писаха друго. Даже го пратих за риба щото е ясно кво ще прави като не снима.
Да помрънкам и аз барем се смили и появи.

Чукур върви към финала на сезона ,който ще е последен.Там е калабалък от кой утрепан ,нови актьори влизат ,излизат. Платформите няма да изпуснат Арас Булут . Филма му пожъна небивал успех.

Ире ,пак сменили сценаристите на твоя сериал или съм се объркала.

# 62
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes със сигурност ще има тръпка между Арман и Дефне ми се струва, ама да видим.
Ире Heart Eyes радвам се, че се обади, притесних се ! И аз нямам търпение да опозная Арман Hands Plus1
Феми Hug Няма оригинал, нашият сериал се явява нещо като клонинг на "В нощта", където хората също измираха от слънчевите лъчи, там се спасяваха в самолет пътниците от един полет, от различни краища на Земята се бяха събрали, тук ще е морска научна експедиция, която се изправя пред същото бедствие и отново ще търсят начин да се спасят от Слънцето, само, че на подводница. Между героите на двата сериала няма никаква връзка.
Мрънкай, дано да помогне и за твоя човек! Говори се, че ще го пуснат април, така, че на теб малко ти остава, за разлика от нас, ние ще си почакаме ...
Хубав ден! Hug

# 63
Привеет!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart мда ще видим...след време, а нямам търпение...
интересно ми е как ще спасяват света от това бедствие в една подводница?
според мен ще има конфликт м/у хората на Арман и тези на сърбина Thinking
в условията на застрашаващите живота слънчеви лъчи....

Къванч за секунди и в това видео>

Башак също си работи по нейните неща, снимат нещо...радвам се, че споделя в ИГ
на мен лично ми действа позитивно Wink
на тая снимка ми е много хубава Heart

Феми Hug, аз пък ти завиждам съвсем благородно:), ще си гледаш Чачо съвсем скоро - през март филма и след това април месец-сериала.
Забелязвам, че постоянно излизат новини за нови проекти по интернет платформите....явно натам се ориентирват продуценти и актьори.
И Бурджу Бириджик се присъединява към ОГМ, ще играе в Момичето на прозореца, пак по книга на психиатърката-Гюлсерен.

хубав ден!! Hug

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 13:18 от Airra

# 64
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, аз съм голям"шаран", но явно не само аз. То на официалните страници слагат знак, ама толкова ми се искаше, че въобще не предположих, че може да е фалшив. Фени, предположението ти за специалистите по ефектите и на мен ми допада. Йозге и Мерич са доста активни в ИГ, дано поне те се смилят  за малко дори далечни снимки. Интересно, че Дафне е загубила годеника си, във "В нощта" момичето, което управлява самолета, заедно с капитана също беше загубила годеника си. Мисля, че ще има сближаване между Арман и Дефне. Айра и на мен ми се струва, че на една от снимките се държаха за ръце. Сега се сещам, че информацията за годеника е от Бирсен, затова веднага я полагам на съмнение 😜 За новите актьори съм склонна да и вярвам 😅
Наистина като гледам информацията във ВК то почти всички актьори се ориентират към цифрови платформи и сигурно има защо.
Пак във ВК коментираха , че Башак сигурно пак облича Къванч в сериала, но тя вече ни даде отговор. Но пък вчера Йозге беше качила снимка с нейния мъж, може би и той по някакъв начин е свързан с филма, нали е инструктор по подводно плуване.
Феми, не знам защо се оплакваш толкова. Ей го е и март, и април, сега ще дойдат 😉
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 65
Пепи , като очакваш нещо времето ти се струва безкрайно. Така ми липсва че ко ми падне ще го смъмря и после ще си го гушна и следва продължение Joy Нема да е зле сега да ни изненада . Афра се подготвя с нова фотосесия .
 Ди минава февруари и да иде пролетта и всичко да разцъфне навън и ухае на цветя.
 Споко и Киво ще го гледаме , но Нетфликс са бавни. Епизодите ще са накуп, а блу тв пуска по един на седмица.
Вие ще гледате Чаго нали ?
Очаквам още проекти на актьори , които са ми в класацията .Grinning

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:22 от femmi2

# 66
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, аз съм голям"шаран", но явно не само аз. То на официалните страници слагат знак, ама толкова ми се искаше, че въобще не предположих, че може да е фалшив. Фени, предположението ти за специалистите по ефектите и на мен ми допада. Йозге и Мерич са доста активни в ИГ, дано поне те се смилят  за малко дори далечни снимки. Интересно, че Дафне е загубила годеника си, във "В нощта" момичето, което управлява самолета, заедно с капитана също беше загубила годеника си. Мисля, че ще има сближаване между Арман и Дефне. Айра и на мен ми се струва, че на една от снимките се държаха за ръце. Сега се сещам, че информацията за годеника е от Бирсен, затова веднага я полагам на съмнение 😜 За новите актьори съм склонна да и вярвам 😅
Скрит текст:
Наистина като гледам информацията във ВК то почти всички актьори се ориентират към цифрови платформи и сигурно има защо.
Пак във ВК коментираха , че Башак сигурно пак облича Къванч в сериала, но тя вече ни даде отговор. Но пък вчера Йозге беше качила снимка с нейния мъж, може би и той по някакъв начин е свързан с филма, нали е инструктор по подводно плуване.
Феми, не знам защо се оплакваш толкова. Ей го е и март, и април, сега ще дойдат 😉
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Пепи, е и аз съм шаран , ама не сме единствени:))
ами тя Бирсен е най-честия доставчик на новини, другите преписват от нея. е ще видим това с годеника дали е вярно, ако и в това познае, почваш да й вярваш безпрекословно:))
а приятеля на Йозге се казва Бурак Ямантюрк и е актьор.
КБТ бяха на рожд. му ден преди нова година.

Феми, ако има превод на бг. ще гледам!!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 20:14 от Airra

# 67
Дружки,
Минавам, за да Ви пожелая хубава и спокойна вечер! ❤
Чета Ви, но нямам сили да коментирам, хванал ме е някакъв стомашен вирус и не се чувствам добре. Надявам се да отмине бързо.
До скоро!

# 68
Ире Kissing Heart
Скрит текст:
бързо да ти минава, мила!! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

# 69
Привет! Hug

Ире Heart Eyes бързо да се оправяш! Kiss
Феми Hug ще го гледам, дано го превеждат.
Пепи Heart Eyes аз не правя никаква връзка между героите на "В нощта " и нашия сериал, те нямат нищо общо. Само историята е сходна. За Башак не мисля, че ще облича Киво в този сериал, все пак той не е на АЯ, за която работи Thinking
Айре Heart Eyes и на мен ми е интересно, според мен ще спасяват предимно себе си Thinking Да видим дали Арман и македонецът ще са изобщо врагове Laughing Но, ще е интересно, ако има интрига. Дали изобщо ще ни пуснат някакво резюме за героите или ще си гадаем до края на годината Smile Божеее, колко много месеци има до тогава ...
Хубав ден! Дано ни донесе някакви новини!

# 70
За стила и кой ще е стлист зависи от договорните отношения.
 Ако Киво държи да го облича Башак са се разбрали.  Тя има усет  нема да си крива душата.
 Аркадаша го облича личната му стилистка от  заман време . Илка работи и за други компании.  Ча държи на нея и са  близки .  

Айрееее , Grinning  Прочетоха ни  в мамата  за мрънкането Joy
 Този петък Официално обявено тийзър на Йешилчам . Ще  видим актуалната визия .
 Ох ще ми фръкне сърцето от вълнение и нетърпение .
 Още два денаааа . Рано е  до април има време но се радвам , че ще пуснат нещо.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 15:33 от femmi2

# 71
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, благодаря за кафенцето 😍 Да наясно съм, че са два различни сериала, стана ми интересно съвпадението за починалите годеници, та затова подложих и на съмнение отново думите на Бирсен 😜
Много голямо затишие днес.
Ире, оздравявай бързо. Но може  би си се и преуморила. То след дългите почивки понякога се получава така.🤗
Орси, ти как си ?
Не мога да повярвам, че Айра още я няма. То вярно, че няма никакви новини. А за Бирсен, Айра, нали ти казах, чакам три поредни верни прогнози 😀
Али, днес ми липсва твоето позитивно послание. Имаш талант да пишеш .Не знам с какво се занимаваш, но ако случайно имаш нещо, което си писала с удоволствие бих прочела.😍
Диве, къде се загуби и ти. Надявам се вече всичко при теб е наред.
Феми, днес щяло да има нещо за вашия сериал, ама много не разбрах какво точно. А и ти си разбрала вече.
Ох, това мрънкане😅 значи трябва да продължи

Тези снимки ги виждам за пръв път. От времето на ЗП.

# 72
Пепи , мрънкането не е спирало Mask    Хайде и Киво да сложи фото в ИГ може и пейзаж . Това го изисква професията.  Както казах писах двамата аркадаши си приличат в реала .   

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
хайде на кафе Blush

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
Привет! Hug

Ире Heart Eyes бързо да се оправяш! Kiss
Феми Hug ще го гледам, дано го превеждат.
Пепи Heart Eyes аз не правя никаква връзка между героите на "В нощта " и нашия сериал, те нямат нищо общо. Само историята е сходна. За Башак не мисля, че ще облича Киво в този сериал, все пак той не е на АЯ, за която работи Thinking
Айре Heart Eyes и на мен ми е интересно, според мен ще спасяват предимно себе си Thinking Да видим дали Арман и македонецът ще са изобщо врагове Laughing Но, ще е интересно, ако има интрига. Дали изобщо ще ни пуснат някакво резюме за героите или ще си гадаем до края на годината Smile Божеее, колко много месеци има до тогава ...

Cry
по-скоро няма да ни пуснат резюме...не помня как беше при Атие Thinking
но ще има фрагман, или бяха 2??
на турските платформи-Блу тв и Ексен не е толкова чакането, сериалите ги пускат много бързо, няма рейтинг, всяка седмица по серия/около час/ просто перфектно Stuck Out Tongue Winking Eye
е не са като НФ- със стотици милиони абонати Smirk
А Башак нямат перманентен договор с АЯ, в момента работят за интернет сериала на Бурчин Терзиолу, гледам, че споделят снимки и от сериала с Мерт Фърат по Фокс...
така, че няма съмнение кой ще облича Арман. Wink

Феми Hug, прочетох за тийзъра в петък!! браво, късметлии!! Stuck Out Tongue Winking Eye
майтап ще е да не дадат Чачо Laughing
Цитат
Ох ще ми фръкне сърцето от вълнение и нетърпение .
зареди се с валидол:))
Пепи Hug,
идвам:)) чаках евентуално, ако нещо се появи.
значи почваме да броим познатите новини от Бирсен, аз определно съм в нейна подкрепа!
предполагам, че признаваш само новини за Къванч:))
да, Дива Hug се позагуби.....
и Ани Kissing Heart ще е добре да се обади!! Wink

Маука е направила ново клипче....

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 15:44 от Airra

# 74
Айре , Сакън нема такъв майтап . Ще ида и лично ще пребия,  който трябва ImpJoy
 ха за валидила пиша и се бъзикам че ми трябва Joy ама понякога без майтап

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 15:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт