Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Хубава неделя!!

Себи Hug, много ме зарадва снощи!! Blush
Кате Hug...ох не ви е лесно с тия режими на работа....
страхотно описание си направила на шапката!! Blush
Пепи Hug
Цитат
Аз пък имах някакво предчувствие, но по -скоро , че Къванч ще качи нещо, но такова изобилие не очаквах. Колкото и да се крият снимките на открито няма как съвсем да се скрият.
ооо въобще не съм очаквала нищо да сподели Киво Wink.....а като снимат в малко населено място е нормално да се появят снимки от местните жители, станали свидетели на работния процес....
е като отидат в подводницата, тогава няма да видим нищо:)
от ОГМ също не очаквам снимки.....Rolling Eyes
Фенче Kissing Heart

Цитат
На мен не ми напомня нито Джесур, нито пък Бехлюл, това е Арман, най-малкото е по-слабичък и от двамата, Сигурна съм, че отново ще е много различен Heart
абсолютно!! Hands Plus1
Феми Hug, нали ти обещах:))
Скрит текст:
абе къде се покри тоя Чачо? крайно време е да се покаже на феновете си!!!!

и нещо от мен....

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 13:14 от Airra

# 46
.

Брей, брей, брей, какъв пълноводен фотопад!

Ей така, от любопитство, ама кой ли го е снимал на мотора!? Защото си мисля, че не е случаен папарак. Което пък ме кара да предполагам, че можа пак да имаме такива "случайни" снимки! Фенче, като на Великден, да! Laughing

Хубави са тези вълнение на приготовления! Но защо мислите, че ще се чака месеци? Те не  пускат ли готовата серия? Или снимат всичко и тогава ще пуснат сериала?

# 47

Берен и Кенан.

Айреее , Иншалах моля се да има ефект мрънкането.

Завършили снимките на първи сезон на Йешилчам . Бързо приключиха и после почват втори.
ОГМ  и Нетфликс ще пуснат снимки от Кивовия проект гА дойде подходящото време. Така процедират с актьорите.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 23:51 от femmi2

# 48
Привет момичета,:hugs:
Айре Heart, благодаря,.
Няма да съм много често тук  пишеща , но ще следя всичко около Киво.Харесвам това момче винаги и всякак

Сигурно е ,че съм изпуснала много  в последните месеци  в които гледам и пиша за Осман. но ще споделя все пак неща кпоито са ме развълнували.

Много приятна вечер.

# 49
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Има леко раздвижване. Ето от страницата на сериала в ИГ.

Интересен колаж. Тази снимка вчера Йозге я беше качила. Снимката на Къванч е от времето на Сблъсък, нали?
Себи, с теб за втори път пишем по едно и също време 😍
Кате , разбирам те напълно. 🤗
Айра, аз наистина си мислех, че е време Къванч ей така от нищото, че може да ни изненада, както само той го прави. И все още имам надежда. Можеш да помрънкаш и за това 😉😜
Фени, мисля си, че на това слънце от вчера ще можем да видим и хубавата руса коса на Къванч.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 50
Пепи, направо се чудя ква е тая офиц. страница, а слагат фенски колажи, несериозна работа Expressionless
да не говорим, че снимката я разпространяват по СМ и някои вече мислят, че е истинска Head Band
ще мрънкам да излиза по нещо покрай сериала, Киво ще го оставя сега намира,  не е в стила му да пуска снимки в началото на бъдещ проект. Wink
Себи, ще се радвам да минаваш от време на време! Hug
Орси,
първо се снима, после се чака бая време и към края на годината може да видим нещо, иншаллах!!!
за снимките на мотопеда-и аз така мисля, доста качествено са направени!

лека...Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 21:34 от Airra

# 51
Колажа е чок добър и явно  Офиц. страница го е харесала.

Ще направат и фотосесия , постери , но доста ще почакаме. При тях нещата стават бавно.

Момичета ще ви споделя това творчество .
 Колежката на Киво от ЗП  и нейната сватба .  Уважиха я колегите. Вчера празнуваха втората си годишнина. Champagne Хорото е един път , Кюстендилов направи шоуто Joy
Букета го фана мъж , дали се е оженил май още не . Същият младеж участва в каста на ретро проекта.
Скрит текст:

# 52
Колажа е чок добър и явно  Офиц. страница го е харесала.

Ще направат и фотосесия , постери , но доста ще почакаме. При тях нещата стават бавно.

Момичета ще ви споделя това творчество .
 Колежката на Киво от ЗП  и нейната сватба .  Уважиха я колегите. Вчера празнуваха втората си годишнина. Champagne Хорото е един път , Кюстендилов направи шоуто Joy
Букета го фана мъж , дали се е оженил май още не . Същият младеж участва в каста на ретро проекта.
Скрит текст:
оказа се, че профила не е официален, такъв още нямаме Head Band
обаче някои турски медии публикуваха снимката с коментар, че е сета на сериала Close
Клипчето е готино, мерси! Blush

# 53
Добро утро! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss Само търпение, ще имаме и други такива приятни изненади! Hands Plus1

Очаква ни много приятно изживяване - да видим каква нова личност в лицето на Арман ще ни подари нашият мистър Transformation Heart

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 54
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌺🌺🌺
Благодаря сърдечно за новата тема! 🌺🌺🌺

Нека в нея сме свидетели как всичките ни надежди, мечти, желания и очаквания се превръщат в реалност! ✨

Щастлив понеделник и успешна нова седмица!
Нежност и красота да има в дните ни!

Хареса ми атмосферата от пуснатите, случайно и не съвсем, снимки.
Фенският колаж е доста сполучлив, но не е това, което очакваме да видим.
Очакването на щастие е по- прекрасно от самото щастие, оставаме в очакване. 🥰

# 55
Привет в понеделник!!

има новини от Бирсен Hands V
https://www.tv100.com/cukur-dizisinin-final-tarihi-belli-oldu-is … rih-makale-538361
мой превод....
Нови имена в екипа на сериала на Kıvanç Tatlıtuğ
Снимките на първия цифров телевизионен сериал на Kıvanç Tatlıtuğ за Netflix, с кодово име „История на подводницата“, продължават в Айвалък. В поредицата, в която Kıvanç Tatlıtuğ ще даде живот на Arman и Özge
ÖzpPirinçci на име Defne, изследовател на подводница (която губи годеника си Kenan??) , Meriç Aral, Ertan Saban, Ecem Uzun и Alper Saldıran. Ще участват още Hakan Salınmış, Onur Ünsal and Serkan Uzuner. Научно-фантастичната поредица, която е spin-off на поредицата Into The Night, ще разказва за борбата за оцеляване на група изследователи  в подводницата Якамоз.

новите>
Хакан Саланмъш

гледам го в момента в "Домът....."

Онур Юнсал

Серкан Узунер

Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus
Алинка Kissing Heart, радвам се да те видя и за споделеното!! Flowers Hibiscus

това е постнал реж-а ни

Успешна нова седмица и още хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:06 от Airra

# 56
Айре , ето и превод ои тиймито
 Правилно си превела , почти същото е . Flowers Hibiscus
 https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1683145
 Айвалък е красота . Снимат на чок красиви места .

Почват снимките на сериала с Баръш Ардуч .
 Както процедират в Нетфликс проекта ще го снимат различни режисьори.
 Този сериал мисля да го гледам .  Ардуч ще играе за втори път със Селих Бадемджи. Wink

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 19:25 от femmi2

# 57
Привет! Hug
Алинка Heart Eyes Феми Hug Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes казах ли ви, че ще започнат да излизат разни подробности, просто трябва да се въоръжим с търпение. Ето преводче и от мен
Цитат
В Айвалък продължават снимките на сериала на компанията OGM Pictures за платформата Netflix История на подводница / Bir Denizaltı Hikâyesi, в който главната роля се играе от Kъванч Taтлъту като морския биолог Арман. Йозге Йозпиринчи играе героиня на име Дефне, която е загубила годеника си Кенан. Освен Meрич Арал, Eртан Шабан, Eджем Узун и Aлпер Салдъран, в сериала участват още Хакан Салънмъш, Онур Юнсал и Серкан Узунер. Сериалът е спин офф на популярния белгийски проект от Netflix " In the Night / In To The Night" и разказва за борбата за оцеляване на група морски изследователи на подводница, наречена Морски блясък / Yakamoz
Изглежда, че Арман и Дефне ще се срещнат на експедицията Thinking Новите актьори също не ги зная, дано са добри. А снимката от режисьора ни дали не ни намеква, че са пристигнали специалистите по спецефектите, нали те са правили такива на филма Титаник Thinking Най - съм любопитна за тях да ви кажа Stuck Out Tongue
Още нещо интересно
Скрит текст:
На проведения конкурс за най-красивата дума в света през 2007 г. в Берлин, организиран от немското списание „Културна борса“, първото място бе присъдено на турската дума „yakamoz“ (yakamoz), което означава „отражение на луната върху водната повърхност. "
Общо в състезанието взеха участие 2469 думи от 58 страни по света.
Резултатът от гласуването беше обявен от германската писателка Марион Браш: „Много е приятно, че толкова красив природен феномен може да бъде изразен с една дума. Невъзможно е на нито един език по света да се изрази фразата „отражението на луната върху водната повърхност“ с една дума. Затова обявяваме думата Якамоз за най-красивата дума в света поради нейната оригиналност, значение в езика и културно значение като цяло. "
А Ирка Heart Eyes къде се загуби ? Липсва ми вече! Hug

# 58
Фенче Kissing Heart Hands Thumbsup
радвам се, че се появиха още актьори, тия които знаехме си мислех, че са малко! предполагам са добри, не са някакви красавци:))
за Титаника, добра хрумка Grinning
аз, след Къванч и историята- ми е доста интересно и какви ефекти ще има, да!
Чудя се, след като Дефне е загубила годеника си, явно ще наблегнат на личната й драма, дали ше има някакви отношения с Арман??
на една от снимките, която излезе, май се държаха за ръка...
а Ирка Kissing Heart сигурно е при новите си любимци Wink и на мен ми залипсва....

Феми, Селих Бадемджи е голяма талант в моите очи!
а снимките на твоя сериал според мен не са свършили!
ооо гледам ,че и Арас прави показно по актьорлък!! Hands V
https://twitter.com/ShowTV/status/1358858637620436998

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 00:49 от Airra

# 59
Добър вечер! ♥

Благодаря на всички за споделеното! 🌺🌺

Отбивам се много набързо, за да кажа, че:
Скрит текст:
след работа в петък директно пътувахме и бяхме да видим нашите за два дни. Мобилните ми данни свършиха и имах ужасен интернет, почти никакъв. А днес сутринта пак пътувахме и аз останах директно на работа. 😭
Айре 😍, Фенче 😍,
Радвам се, че забелязахте липсата ми. Вие също ми липсвахте. ❤
Айре 😍,
Бива ли такова нещо - да съм в друга тема, а не при Вас?! Като съм активна - съм активна за всичките ли любимци, като не съм активна - не съм активна за никой. 😂 Аз моят най - любим не изоставям, камо ли пък Вас. ❤

Новите снимки са чудесна изненада...
Полъх на свежест с дъх на лято - нямам търпение. 🤩
Къванч изглежда просто чудесно. Вече искам да опозная Арман. 😊

И аз гледах днес, че се върти този колаж, ама то си личи, че е колаж.
Дано вземат да споделят някоя истинска фотка на каста. 🙏

Оставям ви за сега, утре повече.
Щастлива вечер! 😘

Общи условия

Активация на акаунт