Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

Изтчник: https://twitter.com/DigiLup/status/1357345175094235138

Според изследването, проведено от DigiLUP, за изминалата седмица, са обявени най-обсъжданите мъжки актьори в социалните медии!

👑 👏👏👏

Сет на плажа днес, Туба е с колието с буквата Е, това е Мави

# 46

Цитат
Благодаря за анализа на Шахзад, прочетох го, както винаги сме на една вълна.
Араселиа Two Hearts
На една вълна са тези, които влагат мисъл в мисленето, разсъждават и намират причинно-следствените връзки в действията на този или онзи герой.
Бяхме запознати с историята на Санджар и дъщерята на посланика.  Сега продължаваме с историята на Санджар и Мави.  Ама каква била и каква е в момента на запознаването ни с нея - видяхме и разбрахме. А това каква щяла да бъде  - за съжаление никой не може да каже, защото тя напусна историята. Всичко, което "пожела" да остави за размисъл е написано в последното ѝ писмо.
Животът продължава, историята на Санджар също, както и тази на Мелек.

# 47
Добър вечер момичета.
Благодаря за преведената серия Марианка, Барисеа.
Захващам да я гледам и ще го направя с удоволствие.
Благодаря на Теменужка за превода на анализа(така ще го нарека) на Ингрид. Благодаря и за превода на анализа на Навид Шахзад( него ще прочета след като изгледам серията).
И на вас момичета благодаря, че ви има.

# 48
Толкова лека за гледане серия май досега не е имало.
То тревогите на всички са ясни и естествено не са подценявани, но... как да кажа  - сякаш се усеща един нов полъх във всичко.
Тези, които до този момент правиха недобри неща - сякаш показват признаци за някакво осъзнаване.
Например Неждет - дали защото актьорът е добър и прави образа колоритен, но сякаш неговото разкаяние ми идва като да е истинско и той всъщност да не е лош /макар, че обича паричките и за тях е готов да се върти като фурнаджийска лопата/.  Лично аз го виждам много по-близо да стои като двойка с Джейлян, отколкото с Гюлсие. Джейлян му има доверие, уважава го по нейн си начин /даваше му съвсем добронамерени съвети как да спечели "курабийката" Гюлсие/ и как хубаво му казваше Неджо...

Посланикът да се промени толкова бързо - едва ли. Но, че ще се намърда в семейство Ъшъклъ съм направо сигурна. Зер на тях им трябва сериозна мъжка подкрепа, а и той се счита за техен роднина.
Това, че се държи "добре" с Мелек - пак имам не 5, ами 100 наум. Да, нейн дядо е и е единствената ѝ пряка семейна връзка с майка ѝ. Но той цял живот вървеше против собственото си дете и накрая го "закопа" живо, че сега няма чрез Мелек /за която въобще не се сещаше/ да продължи да упражнява ненавистта си към Санджар.

Да видим новият персонаж - към кои ще се присъедини. Към  Кахраман и посланика или ще бъде на първо време неутрален. Ясно е, че ще има връзка с Мави. Предпочитам да ѝ е брат, но може и съпруг да е. Обаче е ясно, че тя има някакъв проблем и то неразрешим. Ако въпросният ефенди, покаже добри качества - бих го "насочила" към Елван.

Офф, стигнала съм почти до средата на серията - ама пиша общи приказки и се разсейвам.
Обаче това "Чао, не-довиждане" на Гюлсие ме разсмя, направих си стоп кадъра и както винаги се отплеснах с писане.

А и друго се сетих - живо ме интересува каква е подовата настилка в тази барака. То влизаха и излизаха с калните ботуши на Мави, после с не по-малко калните чепици на Санджар, ходиха напред-назад вътре, а на сутринта - чисто, чисто... чак да ходиш по чорапи. Искам и аз такава настилка и постилка /щото и тя стои сякаш сега изпрана и просната/...

# 49
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:78ffc1d883

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1249268_dp-38-pesenta

Черпя по вечерно време с песента от еп.38 - с превод.
Приятно слушане и гледане.

# 50
  • Стара Загора

https://www.vbox7.com/play:78ffc1d883

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/1249268_dp-38-pesenta

Черпя по вечерно време с песента от еп.38 - с превод.
Приятно слушане и гледане.

Марианка,можеш ли да сложиш линкове за онлайн гледане на серията .Изгледах я до половината и ми заби.Другаде искат регистрация,а аз съм малко скарана с техниката.Не мога да изгледам серията.Сигурно съм единствената.Срам на срам,моля за помощ.Приятна вечер ,момичета и извинявайте!

# 51
  • Пловдив
https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239242%2F041d77b1 … pl_wall_223680451

https://yadi.sk/d/e_6ansj8j1Cszw?fbclid=IwAR3t237VlCjCjBuiSSzp2w … 2Q1vzITOXXk3-TP3k

https://drive.google.com/file/d/1QVMgKlFkzeE4orYef7n-pdCMw0_mQ4pZ/view

Готово. Първият линк, гледаш - не може да се сваля;
Втори линк - имал определен брой сваляния, изчерпани са, но можеш да гледаш.
Трети линк - има опция за сваляне и отделно опция как да гледаш.

Пускам и четвърти линк - в MEGA - за сваляне. Обикновено сваля в папка download/сваляне на личния компютър/лаптоп. Там го търси, ако нямаш насочена папка от теб за сваляне.
Ето:  https://mega.nz/file/CCA12axT#Dhvfv7-RY7HqRMVAulW0hwxgZGNDzlJLTx9J3fDquH0   

# 52
  • Стара Загора
https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239242%2F041d77b1 … pl_wall_223680451

https://yadi.sk/d/e_6ansj8j1Cszw?fbclid=IwAR3t237VlCjCjBuiSSzp2w … 2Q1vzITOXXk3-TP3k

https://drive.google.com/file/d/1QVMgKlFkzeE4orYef7n-pdCMw0_mQ4pZ/view

Готово. Първият линк, гледаш - не може да се сваля;
Втори линк - имал определен брой сваляния, изчерпани са, но можеш да гледаш.
Трети линк - има опция за сваляне и отделно опция как да гледаш.

Пускам и четвърти линк - в MEGA - за сваляне. Обикновено сваля в папка download/сваляне на личния компютър/лаптоп. Там го търси, ако нямаш насочена папка от теб за сваляне.
Ето:  https://mega.nz/file/CCA12axT#Dhvfv7-RY7HqRMVAulW0hwxgZGNDzlJLTx9J3fDquH0   

Благодаря ти много и още веднъж извинявай!От това,което гледах,много ми харесва новата версия на сериала,спокойна,ненатоварваща.Туба си е Туба!Обожавам ги с Енгин!Е,Енгин повече ,де!

# 53
# 54

И малко красота по вечерно време...

Както и  още малко цветна красота...   

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 22:16 от Марта_49

# 55
  • Варна
Привет:smiles:

Ето го любителя на филми ....

Изгледах току-що серията и съм нахилена .... много готина серия, излязахме от тая тежка драма, то дъх не можехме да си поемем... и сега не е много лесно, но всичко сякаш е друго, има оптимизъм  някакъв във въздуха ..
новата песничка, която замени основната песен е много свежарска Heart Decoration
Последната сцена с гледането на филм беше супер готина, смях се на муцунките на Санджар Smile
Не ми дойде нищо в повече, нито загрижеността му , нито непохватността му  Relaxed

Прочетох и написаното от Ингрид и Шахзад, еми чудесно казано  Blue Heart

Благодаря за всичко, което сте сложили в темата, и за превода на песента от серията, много е хубава, намерих изпълнителя Джем Адриан

# 56
Малеее, май от пишещите тук само на мен не ми е харесал епизода. Никак не ме разведри, тъкмо напротив Cry

Харесвах Енгин и Неслихан като екранна двойка, харесаха ми и с Туба. И което е по-важно двете екранни двойки успяват да оставят различно усещане. С Неслихан бяха сякаш противопоставени - тя е по-светла като кожа, коса и очи, фина и крехка, докато той е с тъмни коса и очи, по-едър и груб. До него тя изглеждаше слаба и уязвима, а той респективно по-силен. Противопоставяне, което лично на мен ми харесваше. С Туба изглеждат по-скоро еднакви и допълващи се. Не съм гледала Kara Para Ask и не съм “обременена” така да се каже от предишния им сериал. За първи път ги гледам заедно и ми харесаха.
Само с актьори не става обаче, трябва и сценарий. Имам чувството, че се опитваха да държат Туба и Енгин колкото се може повече време заедно на екрана. Разчитаха, че това ще спаси положението, но според мен не стана. Трябва да има повече смисъл и последователност в това, което показват. Още повече, че сега историята е в преходен и критичен период и аз разчитах, надявах се, че ще обмислят внимателно как да положат основите на продължението.
Ще започна с това, че беше странно Санджар да прояви толкова силен интерес към непознат човек. Да и помогне добре, но да я гони цял епизод - не. Беше достатъчно, че я остави да пренощува в колибата, когато нямаше къде другаде да отиде. От там нататък ми дойдоха в повече нещата, много натрапчив и леко налудничав беше последващият интерес. Можеха вместо това да дадат повече неща за Мави. Някакви ретроспекции, чрез които да подскажат какво и се е случило - да речем, докато е в колибата да си спомня неща от миналото. Та да разберем ние зрителите коя е, да започнем да си обясняваме нейните действия. А вместо това цял епизод я оставиха да бъде просто жената в беда, която героят Санджар спасява и спасявайки я намирал лекарство за себе си. Ако бяха започнали малко по-малко да разкриват детайли за нея самата и за живота и, мисля че щеше да събуди повече интерес и симпатии у зрителите. Останах с усещането, че сценаристите се опитват да ги сближат и влюбят по най-бързия начин, но бързата кучка, слепи ги ражда, за съжаление.
И за какво беше цялата драма с яхтите? Показаха ни красива сцена в морето и героично спасяване, но смисъла нещо ми избяга. Можеха да подскажат на зрителите защо Мави така отчаяно реши да излезе в морето въпреки предупрежденията. Добре е, когато гледаш нещо, то да бъде аргументирано. Това, което Каврук и Санджар си обясняваха, че сякаш искала да се унищожи, не звучеше сериозно. Ако искаше просто това едва ли щеше да си прави труда да наема яхта и да плаща за фалшиво разрешително за управление. Има по-лесни начини - справки Наре. Имам усещането, че това ще е поредния “висящ” въпрос, на който ще чакам в бъдещи епизоди да получа отговор, но е много вероятно да не получа (както да речем още се чудя защо посланика ожени Наре и Гедиз, от къде намери видеото, което спаси Санджар от затвор, какво беше това, което загатнаха за майката на Наре в разговора между Мюге и посланика, но не последва нищо после, това, че Караман фалира Санджар също го изоставиха като сюжетна линия). Но да видим, току-виж ме изненадали.
Аз по принцип не следя много какво се пише за сериала в социалните мрежи, тук във форума чета и доколкото разбрах е имало доста хейт задето Санджар предал легендата. Това ме учуди, според мен отдавна не остана легенда, на която да е верен. Истината е обаче, че и според мен омаскариха образа на Санджар, не заради легендата за пъстрата птичка, а заради отношението му към Мелек. Оправдания от рода на и него му е тежко, и той има нужда да се разсее не ми стигат, за да оправдая нехайството му спрямо нея. За това, че не и каза навреме за смъртта на Гедиз и за това, че я излъга за колибата по-рано вече писах. Също така, когато говореха за Гедиз, Мелек каза доста стряскащи неща, а Санджар просто побърза да я сложи да си легне. Тръгна геройски да спасява непознатата, докато за Мелек само каза “Ще се справи, ще се справи”, когато Халисе се вайкаше колко неща са се стоварили върху главата на детето. Може да впрегне ума и интуицията си, за да помогне на непознат човек, но не го прави за детето си. Такъв “герой” олеква в моите очи. Цялото това пърхане и суетене около една непозната не оставя добро впечатление и усещане у мен, на фона на това, което се случва около него. Във финалната сцена имаше едно индиректно внушение, което също не ми хареса. Санджар дълго време не успяваше да намери спокойствие в дома си, при дъщеря си, а накрая го намери при непознат човек. Сякаш Мави е лекарството, а всички други в това число и Мелек са част от проблемите, които не му дават мира, част от товара, който едва носи. А не би трябвало да е така - нейното присъствие би трябвало да му носи радост и утеха. При това положение ми е малко трудно да се зарадвам за новата новата тръпка в живота на Санджар, колкото и да е страдал досега и да смятам, че го заслужава. Затова ме е яд, че така поставиха новото начало.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 23:48 от Elly J

# 57
  • Пловдив

Превод от испански Теменужка Христова

ИЗКУСТВОТО ДА КРИТИКУВАШ

Обожавам да чета добре обоснованите критики. За мен наистина е много интересно да сравнявам различни мнения върху една и съща тема. Критиките, подчинени на различни страсти, обаче, предизвикват у мен сериозно безпокойство, не разбирам какво поражда такъв гняв.

Наистина ли мислехте, че новият етап ще бъде лесен? Наистина ли вярвахте, че принудителният завой в сценария ще се случи постепенно и полека? Вярвахте ли, че ще си възвърнете лесно публиката, която престана да гледа, отегчена от небивалиците, написани от напусналите сценаристки?

Ако е така, необходимо е да разберете, че нищо няма да бъде лесно и че само такъв невероятен актьор като Енгин, би имал шанс, започвайки от нулата. Защото действително трябва да започнат от самото начало.
Дъщерята на посланика беше разрушен от създателите си. Напускането на Неслихан Атагюл само ускори разрухата. Ортилерките сами се погрижиха да поставят мините епизод след епизод, докато превърнаха една прекрасна идея в безсмислено нещо.

Не е случайност, че единственият персонаж, който устоя е този на Ефе. Него също опитаха да го унищожат, променяйки начина му на съществуване и принуждавайки го да остане безучастен в ситуации, които оригиналният му характер не би толерирал. Докараха го до там да се превърне в играчка в ръцете на нестабилната Наре и да прояви разбиране към желанието и да го види разрушен. Дори  се съгласи да говори за катастрофалната сватба, за да не загуби Наре. Това изглеждаше ли естествено?! Вместо това, се поставя под въпрос помощта, оказана на непознатата жена. В момента единственото, което Санджар изпитва към нея, е любопитство и желание да и помогне. Несправедливо е да се търсят други намерения в поведението му. Действително ли вярвате, че Санджар пренебрегва Мелек, само защото една нощ не е спал и най- накрая(дори той не знае причината) е постигнал съня? Наистина ли никоя не е достойна да прекрачи прага на хижата или пясъкът на Мугленския плаж или да се приближи до Гедже? Вярвате ли в това? Предполагам, че според тези, които подкрепят такива ситуации, Ефе трябва да остане безбрачен до смъртта си и да се отдаде единствено на маслините и на сплитането на косата на дъщеря си. В противен случай, върху Санджар и жената, която може да го заинтригува в бъдеще, ще се изсипят седемте Египетски чуми и те ще получат наказанието си задето са се осмелили  да продължат живота си и да бъдат щастливи.

Енгин е едно чудо. Това, че сериалът продължава,означава,че той е различен. Миналата година всепризнати имена в Турската киноиндустрия, бяха свалени от екран за по-малко от два месеца. Защо мислите, че в мрежите има толкова гняв? Защото въпреки всичко и всички, Енгин продължава напред с проекта, приятел му протегна ръка и от продукцията дадоха съгласие, защото знаят, че е гаранция за успех в целия свят.

Може би турците няма да гледат сериала отново(трудно е да възстановиш доверието след толкова глупости), но Енгин притежава чуждестранният плюс и той е, който командва днес пазара!!!

Сега ви оставям, защото видях, че са излезли субтитрите на епизода и имам огромно желание да разбера по-добре сценарият на 38 епизод.

На тези, които се притесняват мога само да кажа да не се отчайват, че тази история сега започва, а тези, които  не могат да прежалят загубата на неосъществилата се мечта, ами...могат да спрат да гледат.
Вратата на сериалът “Дъщерята на посланика” няма ключ.

Прегръщам ви всички!!!
Автор: Бий Борхас

Скрит текст:
El Arte de criticar:
Me encanta leer las críticas bien fundamentadas. Es realmente interesante ver las distintas opiniones sobre un mismo evento. Las críticas sesgadas por las pasiones realmente me provocan cierta preocupación porque no entiendo de donde sale tanto encono. Dicho esto: Realmente pensaban que esta nueva etapa iba a ser fácil? Realmente creían que el giro obligado del argumento iba a ser paulatino y más pausado? Realmente creían que iba a ser simple recuperar al público que huyó porque estaba aburrido y harto de los delirios escritos por las autoras que se fueron? Pues si es así es necesario que se entienda que nada va a ser fácil y que solo un actor enorme como Engin tiene la chance de empezar de cero. Porque realmente deben empezar de cero. Sefirin Kizi fue destrozado por sus propias creadoras. La partida de Neslihan Atagul solo aceleró la destrucción. Las "Ortiler" se encargaron de ir dinamitando episodio tras episodio de lo que fue una excelente idea y terminó siendo una cosa amorfa y sin sentido. No es casualidad que el único personaje que resistió todo fue el Efe. Intentaron también destrozarlo cambiando su forma de ser y dejándolo sin reacción ante situaciones que su carácter original no hubiese tolerado. En un momento casi fue un juguete en manos de la incoherente Nare y tuvo hacia su socio -que literalmente lo quería ver destruído- la mayor de las consideraciones. Hasta aceptó conversar sobre la nefasta boda con tal de no perder a Nare. Eso sí parecía natural? En cambio se cuestiona su ayuda a la mujer desconocida. Sancar por el momento no siente más que curiosidad por ella e intenta ayudarla. Buscar otra intención en su ayuda me parece insólito. Realmente creen que descuidó a Melek solo porque no se quedó en vela una sola noche y al fin (vaya a saber la razón que creo que ni él lo sabe) pudo conciliar el sueño? De verdad es imposible que nadie sea digna de pisar la cabaña, ni la arena de la playa de Mugla o que se acerque a Gece? De verdad?Entonces supongo que para quienes apoyan estas situaciones el Efe debe permanecer célibe hasta morir y solo dedicarse a cultivar aceitunas y hacer trenzas en el cabello de su hija. De lo contrario a él y a la mujer que en el futuro le pueda interesar le caerán las 7 plagas de Egipto y recibirán al fin su escarmiento por la osadía de intentar seguir con sus vidas y ser felices. 🙄
Engin es un milagro. Que la serie siga significa que él es diferente. El año pasado nombres reconocidos de la actuación turca fueron liquidados en menos de dos meses. Por qué creen que hay tanto enojo en las redes? Porque a pesar de todo y de todos Engin sigue con el proyecto, llamó a sus amigos y la productora dio el okay porque saben que él es garantía de éxito alrededor del mundo. Quizás los turcos no vuelvan a ver la serie (es muy difícil recuperarlos después de tanto desatino) pero Engin tiene el plus extranjero y eso hoy por hoy manda en el mercado.
Y ahora las dejo porque acabo de ver que ya está el subtitulado y tengo muchas ganas de entender mejor el guión del episodio 38. A quienes están preocupadas les digo que no desesperen que esto recién empieza y a quienes no pueden superar la pérdida de lo que no fue pues pueden dejar de verla o lo que sea. La puerta de Sefirin  Kizi no tiene llave. 😉 Cariños para todas!!! ❤️

# 58
Много ми хареса това което прочетох.
Определено има хора които мислят задълбочено върху  представената ни вече история и прехода към новата. Всъщност, за мен си е продължение. Животът на Санджар Ефеоглу. Отсега нататък и този на дъщеря му Мелек.

Теменужка Two Hearts благодаря за превода !

# 59

Превод от испански Теменужка Христова

ИЗКУСТВОТО ДА КРИТИКУВАШ

Скрит текст:
Обожавам да чета добре обоснованите критики. За мен наистина е много интересно да сравнявам различни мнения върху една и съща тема. Критиките, подчинени на различни страсти, обаче, предизвикват у мен сериозно безпокойство, не разбирам какво поражда такъв гняв.

Наистина ли мислехте, че новият етап ще бъде лесен? Наистина ли вярвахте, че принудителният завой в сценария ще се случи постепенно и полека? Вярвахте ли, че ще си възвърнете лесно публиката, която престана да гледа, отегчена от небивалиците, написани от напусналите сценаристки?

Ако е така, необходимо е да разберете, че нищо няма да бъде лесно и че само такъв невероятен актьор като Енгин, би имал шанс, започвайки от нулата. Защото действително трябва да започнат от самото начало.
Дъщерята на посланика беше разрушен от създателите си. Напускането на Неслихан Атагюл само ускори разрухата. Ортилерките сами се погрижиха да поставят мините епизод след епизод, докато превърнаха една прекрасна идея в безсмислено нещо.

Не е случайност, че единственият персонаж, който устоя е този на Ефе. Него също опитаха да го унищожат, променяйки начина му на съществуване и принуждавайки го да остане безучастен в ситуации, които оригиналният му характер не би толерирал. Докараха го до там да се превърне в играчка в ръцете на нестабилната Наре и да прояви разбиране към желанието и да го види разрушен. Дори  се съгласи да говори за катастрофалната сватба, за да не загуби Наре. Това изглеждаше ли естествено?! Вместо това, се поставя под въпрос помощта, оказана на непознатата жена. В момента единственото, което Санджар изпитва към нея, е любопитство и желание да и помогне. Несправедливо е да се търсят други намерения в поведението му. Действително ли вярвате, че Санджар пренебрегва Мелек, само защото една нощ не е спал и най- накрая(дори той не знае причината) е постигнал съня? Наистина ли никоя не е достойна да прекрачи прага на хижата или пясъкът на Мугленския плаж или да се приближи до Гедже? Вярвате ли в това? Предполагам, че според тези, които подкрепят такива ситуации, Ефе трябва да остане безбрачен до смъртта си и да се отдаде единствено на маслините и на сплитането на косата на дъщеря си. В противен случай, върху Санджар и жената, която може да го заинтригува в бъдеще, ще се изсипят седемте Египетски чуми и те ще получат наказанието си задето са се осмелили  да продължат живота си и да бъдат щастливи.

Енгин е едно чудо. Това, че сериалът продължава,означава,че той е различен. Миналата година всепризнати имена в Турската киноиндустрия, бяха свалени от екран за по-малко от два месеца. Защо мислите, че в мрежите има толкова гняв? Защото въпреки всичко и всички, Енгин продължава напред с проекта, приятел му протегна ръка и от продукцията дадоха съгласие, защото знаят, че е гаранция за успех в целия свят.

Може би турците няма да гледат сериала отново(трудно е да възстановиш доверието след толкова глупости), но Енгин притежава чуждестранният плюс и той е, който командва днес пазара!!!

Сега ви оставям, защото видях, че са излезли субтитрите на епизода и имам огромно желание да разбера по-добре сценарият на 38 епизод.

На тези, които се притесняват мога само да кажа да не се отчайват, че тази история сега започва, а тези, които  не могат да прежалят загубата на неосъществилата се мечта, ами...могат да спрат да гледат.
Вратата на сериалът “Дъщерята на посланика” няма ключ.

Прегръщам ви всички!!!
Автор: Бий Борхас [/i][/color][/b]
Скрит текст:
El Arte de criticar:
Me encanta leer las críticas bien fundamentadas. Es realmente interesante ver las distintas opiniones sobre un mismo evento. Las críticas sesgadas por las pasiones realmente me provocan cierta preocupación porque no entiendo de donde sale tanto encono. Dicho esto: Realmente pensaban que esta nueva etapa iba a ser fácil? Realmente creían que el giro obligado del argumento iba a ser paulatino y más pausado? Realmente creían que iba a ser simple recuperar al público que huyó porque estaba aburrido y harto de los delirios escritos por las autoras que se fueron? Pues si es así es necesario que se entienda que nada va a ser fácil y que solo un actor enorme como Engin tiene la chance de empezar de cero. Porque realmente deben empezar de cero. Sefirin Kizi fue destrozado por sus propias creadoras. La partida de Neslihan Atagul solo aceleró la destrucción. Las "Ortiler" se encargaron de ir dinamitando episodio tras episodio de lo que fue una excelente idea y terminó siendo una cosa amorfa y sin sentido. No es casualidad que el único personaje que resistió todo fue el Efe. Intentaron también destrozarlo cambiando su forma de ser y dejándolo sin reacción ante situaciones que su carácter original no hubiese tolerado. En un momento casi fue un juguete en manos de la incoherente Nare y tuvo hacia su socio -que literalmente lo quería ver destruído- la mayor de las consideraciones. Hasta aceptó conversar sobre la nefasta boda con tal de no perder a Nare. Eso sí parecía natural? En cambio se cuestiona su ayuda a la mujer desconocida. Sancar por el momento no siente más que curiosidad por ella e intenta ayudarla. Buscar otra intención en su ayuda me parece insólito. Realmente creen que descuidó a Melek solo porque no se quedó en vela una sola noche y al fin (vaya a saber la razón que creo que ni él lo sabe) pudo conciliar el sueño? De verdad es imposible que nadie sea digna de pisar la cabaña, ni la arena de la playa de Mugla o que se acerque a Gece? De verdad?Entonces supongo que para quienes apoyan estas situaciones el Efe debe permanecer célibe hasta morir y solo dedicarse a cultivar aceitunas y hacer trenzas en el cabello de su hija. De lo contrario a él y a la mujer que en el futuro le pueda interesar le caerán las 7 plagas de Egipto y recibirán al fin su escarmiento por la osadía de intentar seguir con sus vidas y ser felices. 🙄
Engin es un milagro. Que la serie siga significa que él es diferente. El año pasado nombres reconocidos de la actuación turca fueron liquidados en menos de dos meses. Por qué creen que hay tanto enojo en las redes? Porque a pesar de todo y de todos Engin sigue con el proyecto, llamó a sus amigos y la productora dio el okay porque saben que él es garantía de éxito alrededor del mundo. Quizás los turcos no vuelvan a ver la serie (es muy difícil recuperarlos después de tanto desatino) pero Engin tiene el plus extranjero y eso hoy por hoy manda en el mercado.
Y ahora las dejo porque acabo de ver que ya está el subtitulado y tengo muchas ganas de entender mejor el guión del episodio 38. A quienes están preocupadas les digo que no desesperen que esto recién empieza y a quienes no pueden superar la pérdida de lo que no fue pues pueden dejar de verla o lo que sea. La puerta de Sefirin  Kizi no tiene llave. 😉 Cariños para todas!!! ❤️
Flowers Bouquet

Лека.Hug

Общи условия

Активация на акаунт