Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/TvDunyasii/status/1357386096452247553

Плакатът с участието на новата двойка на "Дъщерята на посланика", Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек ще се срещне със зрителите през следващите дни.

Всичко ще се подреди.
Явно мислят по въпроса продуцентите.

# 61

Изгледах си серията.
Казвам отново - много ми хареса. Ясно е, че беше преходна и от другата ще навлезем отново в драмата. 

# 62
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Днес - чакаме всичко на което му е ред.
Пързалката ни чака.
Успешен петък на всички.

Пускам още един линк за онлайн гледане на еп.38 с превод:

https://archive.org/details/38_20210205

# 63
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 64
Добро утро, приятели! Желая ви днес да уловите момента, който ще ви донесе радост. Задръжте го с усмивка, за да остане дълго с вас. ☺

Успешен петък.

Благодаря за преводите.

# 65
  • Пловдив

Още малко и ще я намери...

# 66
Добро утро в петък! Днес имаме какво да чакаме 👀👀👀

Елли, сега ще ти опонирам за някои неща, с цялото ми уважение към твоя поглед 🙂
"С Неслихан бяха сякаш противопоставени - тя е по-светла като кожа, коса и очи, фина и крехка, докато той е с тъмни коса и очи, по-едър и груб. До него тя изглеждаше слаба и уязвима, а той респективно по-силен. Противопоставяне, което лично на мен ми харесваше. "

На мен пък това ми боде очите, някак си като да очакваш да се смесят олио с вода и да се получи нещо хомогенно. Външният контраст сам по себе си може би и да не е задължително проблем, даже може да е атрактивно, но в комбинация с контраста в характери, житие и битие вече ми идва в повече при тази двойка. По мое мнение, Санджар и Наре нямаха нищо общо освен детето, и затова единствено на тая тема имаха разбирателство. Но това, както знаем, не е достатъчно за една връзка.

"С Туба изглеждат по-скоро еднакви и допълващи се." - С това съм съгласна, щом не си гледала КПА и го видя, значи си личи от самолет 🙂 Обаче това е външно, да видим Мави каква история и характер има и какво ще се случи 👀👀👀

"Сякаш Мави е лекарството, а всички други в това число и Мелек са част от проблемите, които не му дават мира, част от товара, който едва носи." - Ами реално погледнато Мелек е колкото радост в момента, толкова и сол в раната - всеки път като я погледне се сеща за майка и, какво се случи, за грешките и проблемите,( защото то хубави моменти извън детските спомени почти няма 🙁) , а страданието на детето удвоява неговото, защото то може да се мъчи да не го показва, но той го знае много добре.
Защо Санджар направил или не направил това или онова - не знам дали си била в такава ситуация, дано не си, при стрес, когато не можеш да заспиш и в главата ти непрекъснато препуска едно и също, изнервен си, разсеян, не мислиш логично, не можеш да се съсредоточиш, не си адекватен дори в много случаи. Като човек с проблеми със съня (спя не повече от 5 часа, често само 2-3 часа, ако споделят какъв чай пиха, ще съм благодарна 🙂) напълно ги разбирам, и Мави и Санджар. И когато все пак стигнеш някакъв предел, дори с моментно разсейване от проблемите, пък и в техния случай и с помощта на билките, заспиваш, без да се усетиш.
А защо тази непозната - по рано писах, непознатите не знаят проблемите, гафовете ти, не те съдят, съжаляват или презират, нямат тази информация и ти си спокоен в тяхната компания, същевременно не си самотен. Аз не видях никакъв друг интерес у Санджар към Мави, освен любопитство, а у Мави даже и това не видях, не знам защо го определяш като тръпка на този етап 🙄. Не е справедливо според мен.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 20:02 от araselia

# 67
Добро утрооо! Coffee

Хубав петък на всички и дано да е изпълнен с доста новини около сериала. Вчера почнах и аз серията, но я преполових. Мога да кажа, че както беше лежерно, така ми беше И тегава за сега. Единствено Санджар ми е някак по-лек като поведение и комуникация и това ми харесва.

# 68

Сет на плажа, кой е в лодката обаче, Санджар ли е

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 10:23 от araselia

# 69
Здравейте,

Благодаря,Марианка за гостоприемния дом №407,за положения труд от теб,Барисеа,Теменужка,да имаме преводи на последната серия,анализи,мнения и коментари.
И както винаги благодаря на пишещите в тази тема за интелигентния и толерантен тон на общуване.

Хареса ми серията - серията на Мави.Съдбата си играе с нас хората ,както си пожелае.Тя прати измръзналата и мокра до кости непозната на много специално за Санджар място.Срещайки я там,разбира,че срещу него стои човек,нуждаещ се от помощ.Той тръгна след нея,не защото е красива жена,както подмяташе Кахраман,а защото е човек в беда.Сигурно,ако беше просто се засякал с Мави на пристанището,или на друго място,нямаше да тръгне да я спасява и да иска да разплита мистерията около нея.

Според мен в тази серия сценаристите наблягайки на общуването на двамата герои,искаха да ни създадат усещането за двойка,усещането за МавСан и да  провокират нашето желание и интерес да ги видим напред в сериала с общо бъдеще. Това,което най-много липсваше дотук.
На много фалш станахме свидетели - фалшива двойка,фалшив брак,фалшиви приятели,фалшиво щастие,фалшива бременност,фалшиви зрители,измисляйки свой фалшив сценарий, създавайки фалшиви класации.

Туба и Енгин - като ги видя на екрана заедно ме обзема някакво спокойствие,доверие,невероятна съвместимост имат според мен двамата.Доволна съм,че по нищо не приличат на предишните си герои.Абе,майстори са,това е.

Мелек и Санджар са в много труден период.Мисля,че дори непрекъснато да са заедно,няма да излекуват раните си,защото имат склонност да скриват тъгата си един от друг.А за нея трябва да се говори, не да я подтискаш.
Не знам и не мога да гадая какво ще се случи,но че ще има много драма е сигурно.

В думите на тези герои,сценаристите са посочили мотото на тази серия и са се опитали да обяснят действията на Санджар:

Рефика към Халисе : Кажи ми за твоята болка ,пък може за малко да забравя моята.

Халисе към Елван:Ако си търси лекарство,остави го да си намери.
Като проявява милост към чужда болка,може би лекува своята.

Съгласна съм с Араселия,че ако човек няма реален пример около себе си ,няма как да прецени,защото когато живота ни се срути тотално, не се знае стреса от това в каква посока ще ни отнесе.Озлобяваш се на съдбата и вършиш неприсъщи за теб неща -Санджар можеше да се пропие,можеше да го удари на разврат,на агресия.
Дано не се случва,дано успее да се събере по-бързо,само така ще е най-полезен и за дъщеря си.
Но не можем да очакваме непрекъснато героите да постъпват по най-правилния начин, убедена съм,че и от тук нататък,поставени в различни обстоятелства,ще допускат своите грешки,ще ги поправят или не.Само така ще приличат на пълнокръвни,истински образи.

Очаквам с нетърпение и интерес следващата серия и дано днес ни покажат поне мъничко от нея.

Хубав ден и бъдете здрави

# 70
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/startv/status/1357614281748054016

Стар тв презентира новия персонаж.

Успешният актьор Ферит Актуг, с персонажа на Бора  от 39-ия епизод.

araselia беше ни пуснала новината за името на персонажа.
Много хубави постове тази сутрин.

# 71

На много фалш станахме свидетели - фалшива двойка,фалшив брак,фалшиви приятели,фалшиво щастие,фалшива бременност,фалшиви зрители,измисляйки свой фалшив сценарий, създавайки фалшиви класации.

+100

Понякога светът се разпада
И всичко се обърква
Не можеш да го върнеш, но разбери
Ти си достатъчно силен за да се справиш
Знам че е така....
Скрит текст:
Sometimes the system goes on the blink
And the whole thing turns out wrong
You might not make it back and you know
That you could be well oh that strong
And I'm not wrong

# 72

Здравейте момичета Two Hearts
araselia  Two Hearts  Yoanna L  Two Hearts  благодаря ви за мнението!
Чудесно написани коментари!

Ще продължим да следим историята, защото тепърва вниманието ни ще бъде интригувано  и с влизането на Мави в живота на Мелек.
Определено в новата серия ще имаме и още едно ново начало - раждането на бебето на Джейлян. Как ще се "скрие" това от човека заявяващ, че има уши и очи  навсякъде и знае всичко... Лично на мен ще ми е интересно, дали ще "прехвърлят" факта, че той беше запознат с плана на Сахра за мнимата бременност на Менекше и как щеше да даде на Санджар бебето от друга жена... Какво ще предприеме сега Кахраман, след като ще му се роди син и този син ще живее под покрива на Ефеоглу?

Въобще, чакам с интерес озета и снимките. Трейлър - когато, тогава.

Хубав ден момичета Two Hearts 
Февруари отново ни поднася слънце, а вчера видях няколко човека да носят кокичета, а на много места има и изнесени мартенички. Усещането за ранна пролет е доста силно, но знаем, че февруари обича да поднася изненади /март пък още повече/.   

Скрит текст:

# 73
  • Пловдив

Сет.
И там времето е хубаво.

# 74
Да не бъда криво разбрана 😊, аз харесвам Неслихан - красива и талантлива актриса е, спор няма, но в случая при конкретните образи и история положението на двойката Наре-Санджар беше неспасяемо за мен, жалко наистина, че се  пропиля някак си шанса за това партньорство. Съдба, кадер , както му казват комшиите.

Общи условия

Активация на акаунт