Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 871
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Сън в лятна нощ

# 466
Трогна ме Недим. Как се усмихна, като видя снимката на Джемре и я прегърна...Blush

# 467
А Дженк защо така бърза с развода, някаква роля ли играе?

# 468
Както сам каза, бракът им е безполезен за Джемре, след като Недим го няма. А и се усъмни, че подбудите на Джемре не са съвсем благородни, т.е. че тя е влюбена в Недим, има личен мотив. Не иска да я задържа насила. Поне това е моето виждане.

# 469
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
благодаря  за видеото.Хм, доста странно ми звучи Шекспир на турски,ама нейсе.Ами, какво да кажа, Озик играе най- естествено, другите, дори и Селма, са ми доста преиграващи:smiles:

# 470
Тая Джерен не се се спря ейййй! Ламти за още и още

# 471
Джерен си мисли, че й устройват пак капан. Но да, манията за имението ще й изиграе лоша шега. А Агях се държи отвратително с Джемре. Даже не е дочакал резултата от днк теста. Джемре наистина наруши медицинската етика, като се сближи прекалено с Недим. Сега той страда, но вината не е само на Джемре.

# 472
Партньорския ни клип с моята Габи

Дано ви хареса на всички....

# 473
Партньорския ни клип с моята Габи

Дано ви хареса на всички....
Страхотен е!

# 474
Да се включа и аз в темата. По принцип рядко гледам турски сериали, предпочитам повече американските такива. Този обаче ми хвана окото когато го пуснаха по БТВ.Смятам, че сериала в началото даде доста добра заявка - добър актьорски състав, различна, модерна история, добър сценарии, хубава музика, динамика, напрежение - все компоненти, които правят един сериал/филм качествен от към съдържание. Изгледах 1ви сезон по БТВ, но това нелогично накъсване на епизодите ме дразнеше много и реших, че ще го започна в интернет. Някъде от към 22-23ти(оригинален) епизод сериалът става тотал-щета. Личи си, че явно нещо се е случило с екипа, защото се появяват доста дупки в сценария и нелогизми. (Тук искам да вметна че в следващите редове ще има малко разкриване на историята, за това нека който иска да гледа сериала по БТВ да не чете).
Първо...историята с бебето на Джерен. В началото Шениз накара доктора да излъже, че въпреки състоянието на Недим, той все пак може да има деца ( Оставаме на страна факта, че той не може да държи лъжица/вилица сам, не може да говори, целия трепери...но като види Джерен и... стой та гледай какво става.Ходи на 3 крака и рипка като младо пърленце). Добре, Шениз може да изманипулира Агях някак си. Представят ни го като като консервативен тип, който и да прочете в Интернет пак ще каже, че жена му е права и ще се довери на докторите. Но да изкарат всичките герои, начело с Джемре пълни инфантили, това вече беше твърде много. Никой, дори и Джемре, която в началото ни представяха като малко по-интелигентна, умна и репшителна, не зацепи че може да има някаква манипулацияСамо и само да е угодно на сценария - да крета някак, пък това че си унищожаваме половината герои е отделен въпрос.
Второ - Сехер. Извинявам се, но това е най-излишния герой в цялата история. Върви наляво и надясно реве и раздава правосъдие. На село тези неща вървят, тук - не. И в този ред на мисли искам да кажа че Шениз, колкото и да ми е противна, е много повече майка от Сехер. Пази децата си като истинска майка - орлица, въпреки че в стремежа си да ги опази им вреди повече, но за това след малко. Сехер си мисли, че честта и достойнството са над всичко. Тук обаче се появява една Джерен, която е носител на модерното, на младежкото, на новото време.Лично според мен Джерен е искала да се развива, да върви напред, а не да стои на село и да чака майка да и намери жених и да си гледа скромно и тихо децата. Това в 19ти век да, в съвременния свят е немислимо.Цялата чест и закостеняло мислене обаче на сестра й и на майка са се изсипали и рефлектирали върху нея и това спред мен я е направило такава, каквото ни я представят в сериала.(Дори бих казал, че малко прекаляват и я преекспонират като герой...но това пак само и само сюжета да крета на някъде)За турците да имаш различно мнение от социума е почти немислимо. Да тропнеш с крак и да кажеш - няма да бъде така, както искат родителите ми, а ще вървя по собствен път - също трудно би станало.  Но да се върнем на Сахер.Джерен си призна на Сахер, че е спала с Дженк, самата Сахер ги видя няколко пъти дасе карат... ама yok, бебето е от Недим.Тая патка е толкова горда, и в същото време толкова тъпа, че не може да свърже  две и две. Поне малко дори да се усъмни.
Трето...Недим. Докато не можеше да ходи ми беше по-симпатичен. След това проходи...сценаристите и него съсипаха. Тип Сахер - върви наляво и надясно, заплашва Шениз и накрая нищо не прави. Очаквах, че като проходи наистина ще си отмъсти, ама както си трябва ама...ц. Говори колко акции имал във фирмата, разкарва се из нея като шеф и това е. Очаквах наистина по-голямо развитие от този герой, да не кажа най-голямото такова го очаквах от него. Но уви.
След малко ще продължа с коментирането, че май доста дългичко стана.

# 475
Сехер и Джемре имаха съмнения, че детето може да е от Недим, но бабата и Джерен при всеки въпрос ги обвиняваха, че петнят честта на Джерен. А и подправеният днк тест... Джемре опита да разпита Дженк поне 2 пъти, но той променяше темата на разговора. Дори я обвини нея за отношението й към Недим и чувствата й. Сигурно се почувства прецакан. И последно - не мисля, че Джерен се е стремяла към някакво развитие извън създаването на семейство и охолен живот. Просто използва най-стария начин за обвързване на един мъж.

# 476
Добре де, в крайна сметка Джемре не чу ли какво каза Джерен по телефона? Останах с впечатление, че е чула. Можело е да стане много хубав сериал, но явно са го прецакали.

# 477
И аз това се чудя. Би трябвало да е чула, но не е разбрала. Така излиза.

# 478
Нищо не чу от музиката в бара

# 479
А поне веднъж ще се целунат ли с Дженк?

Общи условия

Активация на акаунт