Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 061
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Скрит текст:
Много се дразня на отношението на Джемре към Дженк.. как може да не разбира мотивите му? Все се надявам той в гнева си да ѝ каже или да подочуе от някъде. Кога най-накрая ще разбере за чувствата му?
Тя не знаеше, какво иска, пък Дженк ще види...
Около тридесет пъти минимум

# 571
Скрит текст:
Много се дразня на отношението на Джемре към Дженк.. как може да не разбира мотивите му? Все се надявам той в гнева си да ѝ каже или да подочуе от някъде. Кога най-накрая ще разбере за чувствата му?

Не е лъжа. И по тази причина ги прави и двамата на маймуни Expressionless Не мога да я разбера, малко съвсет поне към Дженк - в началото уж го "оневиняваше" за постъпката му (когато си говореха в апартамента), а сега постоянно прави някакви хапливи подмятания.

x BlackRose x, тридесет пъти кое?

# 572
Скрит текст:

Не е лъжа. И по тази причина ги прави и двамата на маймуни Expressionless Не мога да я разбера, малко съвсет поне към Дженк - в началото уж го "оневиняваше" за постъпката му (когато си говореха в апартамента), а сега постоянно прави някакви хапливи подмятания.

x BlackRose x, тридесет пъти кое?
Около тридесет пъти й каза, че я обича. Все използваше обаче претекст, че е бил пивн и затова й го казвал, а тя му вярваше на оправданието. Всеки на нейно място би се усетил малко, ама къде ти е Джемре тоя акъл...

# 573
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Роузи, това за мен го пусна, заради гласа ли? Хахаха, но нищичко не разбирам. За какво се говори?

Беше нощ - 04;25 часа
Слезнах от таксито.
Черно куче дойде при мен тичайки.
Порадвах му се,поговорих му.Не си отиде!
Последва ме! Заинати се и не си отиде...
Тези които няма къде да отидат никъде не отиват понеже.
Тези които не разбират така и не разбират.
Опитваме се да задоволим живота си.
Останахме малкото от тези които загасяха цигарата си във воден съд
То върви пред мен.Тихо влизам в апартамента си.
То не си отива.Заспива пред вратата на апартамента.
Докато не го прогони някой.Отново ще потърси онази топла земя.
Не мога да стоя в коридора.Излизам от вкъщи.Къщата е студена.
Отивам при него ,а навън още повече.
Когато ме видя завъртя опашка.Много щастливо я завъртя.
Вкопчвайки очи в моите.
Понякога колко неща могат да ти кажат едни очи.
Все едно не ме е очаквало да дойда.Все едно е очаквал някого.
Сядам до него.Погалвам го с изморените си ръце
Поема тежък дъх натъжен всякаш приема
Когато то издишва аз му шепна в ухото: Нека имаш много хубав живот!
Когато кажа на едно куче да има много хубав живот калта на този живот ме удря в лицето.
Нека това което си оставил след себе си се събуди щастливо о Боже
Ти не заспивай докато те не заспят.
Изтрий калта си!

ДживДам ги обожавам!

Това част от пиеса ли е, филм , или лични преживявания:smile:

# 574
didyulya, стиховете на Кемал Хамамджъоулу много актьори ги четоха в неговия канал с видеа

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:18 от x BlackRose x

# 575
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
didyulya, стиховете на Кемал Хамамджъоулу много актьори ги четоха в неговия канал с видеа

благодаря за информацията, не ми е познат този автор, то не че познавам турската литература в детайли.Stuck Out TongueБих искала да те попитам дали случайно си гледала предаването на Ибрахим Селим  с Озан от 11 ноември миналата година с превод и ако да, може ли да ми разясниш с няколко изречения за какво иде реч.

# 576

Има го на руски ако намеря ще го пусна

За Недимките

Вашия момент е тази вечер.

...

И нещо за нас Heart

# 577
Аз успях да изгледам предварително тазвечершната серия. И след края й си мисля, че Джемре е влюбена в Недим. Дали го осъзнава е друг въпрос. Тя се отказа от развода с Дженк, за да стимулира допълнително Недим да се възстанови по-бързо. Според психотерапевката гневът е по-мотивиращ от любовта.

# 578
Тук вече и на мен ми стана гадно за Дженк, защото никой влюбен не заслужава да бъде подведен от някого, който не отговоря на чувствата му. Как му грейна погледът, когато разбра, че тя не иска развод...

# 579
Вярно е, но Джемре не знае, че Дженк е влюбен в нея. А и уговорката с Агях я задължава да си мълчи за лечението на Недим.

# 580
Тук вече и на мен ми стана гадно за Дженк, защото никой влюбен не заслужава да бъде подведен от някого, който не отговоря на чувствата му. Как му грейна погледът, когато разбра, че тя не иска развод...
Голяма е трансформацията на Дженк. От плейбой до влюбен в една жена. Не само влюбен, а борещ се за любовта и всяка минута, и приемащ я, въпреки да знае, че тя е влюбена в друг. Искането от Джемре да “го използва” казва всичко!

# 581
То хубаво Джемре е подвела Дженк, но и Дженк не е искрен с нея. Той ще й признае ли, че е спал със сестра й? Този факт би преобърнал всичко. Много хубави думи в тази връзка му каза снощи Дамла.

# 582
То хубаво Джемре е подвела Дженк, но и Дженк не е искрен с нея. Той ще й признае ли, че е спал със сестра й? Този факт би преобърнал всичко. Много хубави думи в тази връзка му каза снощи Дамла.
Накрая ще бъде, но сам ще поеме тази инициатива да й признае.

# 583
Накрая ще бъде, но сам ще поеме тази инициатива да й признае.

Да ти кажа бая края беше все се чудя дали е истина че Озан искаше да напусне сериала Беркерките понеже го отвиниха в какво ли не не зачитайки факта че са си бетер братя
Не знам вече....

# 584
Здравейте! Blush Приемате ли още едно Габи в компанията? Grinning
Отдавна се каня да пиша, все отлагам, но най-накрая го направих.

Няма да изпадам в подробности и да се правя на философ, само ще споделя, че скоро не съм следила сериал с такъв интерес, въпреки че единствените персонажи, които харесвам са Дженк и Дамла - можете да се досетите за кого съм гласувала в анкетата.
А до това, защо предпочитам Дженк пред Недим, който би трябвало да го разбера най-добре, но не  - да не давам спойлер, по-добре засега да премълча и с течение на времето да изясня. И не, не е заради Озан, който съм гледала много преди ЖИ и харесвам, но точно с тази си роля ме накара дори да му се възхищавам.

Желая ви приятна петък вечер от мен! Hug

Партньорския ни клип с моята Габи

Дано ви хареса на всички....

А това се надявам наистина да ви хареса, защото с Черната ми Розичка се постарахме много.

Общи условия

Активация на акаунт