Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 228
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Buena,извинявай ти с 430 цц ли си?Аз се чудя дали 445 цц не е много и си мисля дали не сменя на 395 цц.Измериха ме 13 см,а 445 е точно толкова.Не знам и аз се чудя
И мен ме измери Кънев 13см. Днес даже за втори път ме мери, за да затвърдим какво трябва да се сложи. Той иска 500сс и каза, че макс смъква до 450сс, което е за 12.5см. За Мотива Ергономикс става въпрос. За каква марка и какъв профил ти казаха 445сс?

Аз винаги съм искала естествена визия и се притеснявам, че ще са големи, но предвид основата ми, трябва да му се доверя.

Logan благодаря за насоката, ще разгледам инстаграма на Мотива, за да добия представа, докато имам време да променя профила преди операцията.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:37 от Kiana*

# 106
По повод високия профил на Мотива.. Моя е фул , което се води висок. Ами изобщо не стоят високо, даже понякога се чудя защо не сложих корсе, ама пуст страх да не са прекалено горе или големи. Преди да имам импланти имах съвсем различни схващанкя за високя профил. Аз среден също не бих сложила като съдя сега по моя висок 🤷♀

# 107
По повод високия профил на Мотива.. Моя е фул , което се води висок. Ами изобщо не стоят високо, даже понякога се чудя защо не сложих корсе, ама пуст страх да не са прекалено горе или големи. Преди да имам импланти имах съвсем различни схващанкя за високя профил. Аз среден също не бих сложила като съдя сега по моя висок 🤷♀
Честно казано никога не ми е минавало през ума за среден профил. Това, което ме изплаши е цифрата 450сс и как биха седяли на дребния ми ръст 160см., 50кг и заради това се замислих за среден профил, с цел да изглеждат по-малки. Иначе разликата в кубиците е ясно, че не е изобщо съществена. Ако е среден ще са 425сс.

# 108
Чесно да ви кажа, не се правете на доктори след като нямате представа от импланти, защото ви е страх от кубици. Повярвайте ми, докато не ги сложиш нищо не знаеш за кубици, профили и тн. Тогава нещата изглеждат съвсем различни. Отидете със снимка и много обяснения и се доверявяйте на докторите си. И когато отивате на операция му носете снимката принтирана, че забравят. То само вашите мечтани гърди ще са им пред погледа с консултация минала преди седмици, месеци....

# 109
  • Пловдив
Чесно да ви кажа, не се правете на доктори след като нямате представа от импланти, защото ви е страх от кубици. Повярвайте ми, докато не ги сложиш нищо не знаеш за кубици, профили и тн. Тогава нещата изглеждат съвсем различни. Отидете със снимка и много обяснения и се доверявяйте на докторите си. И когато отивате на операция му носете снимката принтирана, че забравят. То само вашите мечтани гърди ще са им пред погледа с консултация минала преди седмици, месеци....
Подкрепям написаното по-нагоре. Най-сигурният начин да получите това, което искате е да отидете и да покажете снимка на гърди, както си ги представяте. Нека доктора предцени какво да сложи, за да се получи крайният резултат, който искате.
Аз съм с 275СС висок профил, кръгли, Ментор. Нито изглеждат като кръгли, нито като толкова малък размер. Исках малки гърди, но при моят старт нямаше как да станат малки. Който ги е виждал на живо, казва, поне 400СС и анатомични. Да, ама не са Simple Smile. Сутиените ми са C-D чашка.

# 110
Убедена съм,че чакането си заслужава, и че резултата е прекрасен! Обаче не знам такова чакане, дори за преглед,до колко е подходящо за мами,живеещи в чужбина.Обикновено едно таковане пътуване е планирано отдавна,идеята ми е да си дойда за малко,да направя операцията и да си замина след макс 10 дни.Нямам никакво време,две малки дечица и мн работещ и зает татко.
Не съм решила къде точно да си правя бюста,главно заради липсата на време и помощ в гледането на децата.
Знаете ли дали д-р Ильо Стоянов извършва онлайн консултации?
Благодаря предварително на всички отговорили
Провери най-добре там където живееш. Говоря от личен опит, преди 5години, аз също живеех в чужбина консултирах се с д-р Енчев, онлайн насрочи ми дата за операция,аз съответно заплатих капаро за да вляза в оперативният му график тогава, капарото беше 500€. В деня и часа на операцията ме настаниха да изчакам в заведението на болницата беше 07:30h до 12:00h д-р Енчев не дойде, аз си тръгнах без манипулация и върнато капаро, защото съм си била тръгнала доброволно.....незнам можеби е трябвало да го чакам седмица в кафето на болницата...Прибрах се в страната в която живеех направих консултация и месец по-късно се оперирах. Сега живея в БГ,и не ми се иска да мисля един ден когато трябва да подменям към кого да се насоча.

# 111
Моята консултация в Токуда мина, не ме грабна докторката, както вие казвате не усетих, че е моят лекар. След това бях на консултация при д-р Хатър, Еми разбрах какво е да усетиш, че е твоя лекар. Изключително съм доволна от отношение, внимание, обяснение и всичко. Тъй като от преди 5 г съм с импланти, сега чак разбирам какво е истинска консултация. Моят съвет към всички, на които им предстои, не бързайте, търсете си вашия лекар,за да не съжалявате като мен. И точно заради моята прибързаност и грешен избор тогава, сега се оказа, че ще чакам още. Тъй като при мен да се получи това, което искам е непосилна за момента сума Cry

# 112
Ddn7 При кого е била първата операция?
Аз също не съм доволна, но май ще си ги потърпя 5-10г (със сутиен, бански биват) ако не ми създават проблеми и после направо ще ги махам повече нито ми се рискува нито ми се дават още куп пари нито пък ми се търпи болката и месеците възстановяване.

# 113
AbcdDcbA При Живко Кънев. Честно казано никак не си ги харесвам, нито с бански, нито със сутиен. Много на горе ми идват и изобщо си остави ръцете той.. А ти защо не си доволна, че чак обмисляш да ги махаш?

# 114
И аз при него...по-много причини, трябваше малко да се обере кожа и да се намалят ареолите, а той ги остави така, освен това заради уж късия долен полюс сряза по-ниско и ми създаде две гънки по средата на долната изпъкнала част...въобще не са това, за което човек си мечтае преди операцията, със сигурност са по-добре от преди, но не си заслужава нито парите нито болката, която вече 9 месец не изчезва.

# 115
И аз при него...по-много причини, трябваше малко да се обере кожа и да се намалят ареолите, а той ги остави така, освен това заради уж късия долен полюс сряза по-ниско и ми създаде две гънки по средата на долната изпъкнала част...въобще не са това, за което човек си мечтае преди операцията, със сигурност са по-добре от преди, но не си заслужава нито парите нито болката, която вече 9 месец не изчезва.
О,ти си на 9 месеца,странно е обаче,че все още изпитваш болка...Наистина е много неприятно,когато резултата не е това,което сме си мечтали и очаквали,но аз все още продължавам да си мечтая за бюста,който искам...надявам се един ден да се случи

# 116
Обикновено така се получава като се правим на професорки и отиваме с предварително избрани кубици и профил и не се съобразяваме с препоръката и опита на докторите, а си настояваме...
В последните страници съм потресена от мненията и грешните препоръки на една съфорумка, но.....

# 117
Обикновено така се получава като се правим на професорки и отиваме с предварително избрани кубици и профил и не се съобразяваме с препоръката и опита на докторите, а си настояваме...
В последните страници съм потресена от мненията и грешните препоръки на една съфорумка, но.....
Да слушаме лекаря съм съгласна напълно, но в моят случай това беше всъщност грешката ми, че се доверих напълно на него, без да изисквам каквото и да е било. Не проумявам как може като оперират да не ги интересува какво ще се получи... За някои говоря. Вчера на консултацията, която бях и показах как са ми били гърдите преди операцията, ми казаха, че са били много лесни за работа и добър резултат,  и въпреки това,изобщо не се получиха така

# 118
  • София
Съжалявам, че сте така разочаровани момичета! Разбирам напълно какво е усещането, защото аз бях и все още съм така от моята абдоминопластика, която трябваше да изглежда по-съвсем различен начин, освен това случаят ми въобще не беше толкова сложен от козметична гледна точка, но...

Аз се връщам от първия си масаж, много добре ми се отрази, според мацката са си легнали идеално, а и аз също така ги усещам. Показа ми за домашна работа какво да правя и въобще много съм доволна, беше приятно и полезно, ще ходя по веднъж седмично, защото нямам нужда от по-често посещение.

# 119
Мисля, че никой професионалист не би се съгласил да сложи неподходящи кубици. Друг е въпросът, че може да разсъждава чисто печалбарски - ако не го направя аз, ще го направи някок друг.
Надявам се, че не направих грешка с хирурга. В крайна сметка, мненията и на Романски, и на Хатър се припокриха откъм кубици и вид импланти. Просто Хатър каза, че може да са малко по-големи ,защото аз имах такива желания, но беше категорична, че това е абсолютният максимум.
Сега виждам, че е била права. Възстановяването ми е по-дълго и вероятно по-болезнено.
Има и нещо друго - медицината не е математика. Винаги може да има изненади, къде приятни, къде не.
Нямам абсолютно никакви лоши впечатления от Романски, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт