Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 503
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, на 17.02 бях на консултация при д-р Стоянов за импланти на гърди.Измери ме и предложи 380. Обясни ми най-важното за операцията и ме попита дали имам въпроси. Е, глътнах си езика. Забравих всичко, което исках да попитам от вълнение. Как да разбера кои импланти използва? Насрочихме операцията за м.май. Аз имам 3 деца със секцио и 4 години и 5 месеца кърмене. Почти нулев старт
[/quote

Да попитам ,доктора ли ви предложи тази дата за операция или вие искахте тогава 😕
Тъй като и на мен ми предстои консултация след месец при него и се вълнувам доста 😊

# 271
Момичета имайте предвид, че според Американската здравна организация имплантите трябва да се подменят на всеки 10г.
Може ли да покажеш от къде е тази информация? Не съм запозната!!!

# 272
Момичета имайте предвид, че според Американската здравна организация имплантите трябва да се подменят на всеки 10г.
Това го пише е в документите на Ментор

# 273
  • Пловдив
Девойки,здравейте . Не съм писала от миналата седмица 😊 вече една седмица мина от моята операция. Чуствам се по-добре,но лявата гърда доста ме наболява,знам че може би е нормално,но с дясната съм ок,а лявата доста по различно ми е  😔 някой подобно нещо. Смисъл едната да е ок,а другата по да наболява.
Съвсем нормално е, няма повод за притеснение, ще отшуми болката.

# 274
Здравейте, минаха 3 месеца от моята операция. Споделям резултат. Снимките са съответно на 5 дни и на 3 месеца.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 275
Това приемам аз за перфектен резултат. Толкова симетрични, добре оформени джобове и премерена големина на импланта...просто съвършенни! Със здраве да им се радваш, защото са завидни!!!

# 276
Това го пише е в документите на Ментор
Можеш ли да покажеш къде пише, че на всеки 10г. трябва да се подменят?

# 277
Здравейте, минаха 3 месеца от моята операция. Споделям резултат. Снимките са съответно на 5 дни и на 3 месеца.

Скрит текст:

Скрит текст:

Резултата е страхотен! С здраве да им се радвате! При кой лекар сте се оперирали  и колко куб? 🍀🍀

# 278
https://medicalmentor-bg.com/faq2.html

# 279
https://www.plasticsurgery.org/news/blog/do-i-need-to-change-my- … ry-10-years?amp=1
Грешката е моя не е Американската здравна организация, а Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA).
Има много информация в нета, само че е на английски.

# 280
Ама,разбира се,че те нямат доживотна гаранция.Както и Стоянов каза.Денкова,при която ходих за друго,каза подобно-"Няма какво да с елъжем,всяка интервенция си крие риска.Дори и филърите могат да са предпоставка за сериозно заболяване в бъдеще"Трябва да си суер наивен да смяташ,че нещо,което вкарваш в тялото си отвън е 100%безопасно и с доживотна гаранция.
За смяна през 10 год не знам,но няма как да са до живот.Стоянов ми каза-2 пъти годишно мамолог и се следи.Има ли проблем,се действа.10 год,5 год,колкото..

# 281

Здравейте,
5-ти ден от операцията.
Д-р Христов ❤ Политех, анатомични 395, висок профил.

# 282
  • Пловдив
Скоро ще стане година от операцията ми. Вечер продължавам да спя с сутиена на Триумф, удобен ми е, и ми създава усещане за сигурност, някак...че не ги мачкам гърдите докато спя Simple Smile. И все пак се чудех, докога спите с този тип сутиени?

# 283
  • София
Аз съм на десет месеца и още спя с Триумфа. Много ми е удобен и мисля и занапред да продължавам да спя с него. Даже понякога ако след баня забравя да го сложа и легна без него, вечер като се събудя ставам посред нощ и го слагам.

Ани, честито! Не ти ли е още много рано за такива сутиени?

# 284
Аз съм на десет месеца и още спя с Триумфа. Много ми е удобен и мисля и занапред да продължавам да спя с него. Даже понякога ако след баня забравя да го сложа и легна без него, вечер като се събудя ставам посред нощ и го слагам.

Ани, честито! Не ти ли е още много рано за такива сутиени?

Ползван е само за снимката 😁

Общи условия

Активация на акаунт