Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 464
  • 763
  •   1
Отговори
# 330

С часа за консултация си записахте час за операция ли ?

Не попитах само с тази консултация юни месец кога евентуално ще е възможна операцията и ми казаха че първата възможност е за края на октомври месец при което бях малко шокирана,но явно така процедира не знам не мога да си го обесня....
Аз бях така. Кинсултация края на май при нвго, операция края на октомври. Лятото не оперира. Ьапопват от септември. Летни планови операции не се правят.
Който иска - чака. Който бърза-отива при друг. Лекари бол. Изобщо не мисля, че. може да се характеризира като"несериозно". Несериозно е да се правят планови операции в горещ сезон.

# 331
  • София
Миналата година  др.Стоянов оперира и юни целия мисля,даже до средата на юли(ако не греша).Така ми бяха казали от регистратурата,понеже нали доста време планивите операции бяха отменени и за да наваксат малко.
Тази година нямам представа кога излизат в отпуск.

# 332

С часа за консултация си записахте час за операция ли ?

Не попитах само с тази консултация юни месец кога евентуално ще е възможна операцията и ми казаха че първата възможност е за края на октомври месец при което бях малко шокирана,но явно така процедира не знам не мога да си го обесня....
Аз бях така. Кинсултация края на май при нвго, операция края на октомври. Лятото не оперира. Ьапопват от септември. Летни планови операции не се правят.
Който иска - чака. Който бърза-отива при друг. Лекари бол. Изобщо не мисля, че. може да се характеризира като"несериозно". Несериозно е да се правят планови операции в горещ сезон.

Никой не е казал да се правят планови операции в “горещ сезон” при положение,че сега сме февруари месец и всичко става в дълъг период от време,това има предвид под “несериозно” дали консултация,дали операция, за мен ЛИЧНО е много време... Така е който иска чака,който иска не чака 👍🏻

# 333
Момичета, доц. Романски само в Надежда ли работи, давал консултации един ден в месеца, аз нямам шанс да се вредя.

# 334
Здравейте, момичета, вчера следобед ми мина операцията, днес даже видях резултата, за сега е добре, но все пак е първи ден, а и са като камък. Доволна съм от самата операция, нямах проблеми след излизане от упойката. Болката като силна мускулна треска, а и имам чувството, че имам камъни на гръдния кош, но за сега всичко е търпимо. При мен не е рязан гръдния мускул, около 3 см са разрезите. Сега се моля за бързо и безпроблемно възстановяване.

# 335
Здравейте, момичета, вчера следобед ми мина операцията, днес даже видях резултата, за сега е добре, но все пак е първи ден, а и са като камък. Доволна съм от самата операция, нямах проблеми след излизане от упойката. Болката като силна мускулна треска, а и имам чувството, че имам камъни на гръдния кош, но за сега всичко е търпимо. При мен не е рязан гръдния мускул, около 3 см са разрезите. Сега се моля за бързо и безпроблемно възстановяване.
Здравейте! При кого беше операцията?

# 336
При доктор Рачев в Плевен, 410 cc супер висок профил мотива ергономик, но въобще не изглеждат грамадни дори и сега с оттока, аз нямах нищо, имах лека асиметрия и съвсем лека разлика в "големината" 1-2мм. Избрах доктора, заради мои доволни познати, Доктора прави снимки преди и след, но никъде не качва и не обича рекламата

# 337
Честито и бързо възстановяване! Да се радваш на хубав резултат 😀

# 338
Честито! И аз съм от Плевен и много се колебая за избора на хирург.Имам дата за консултация при Молов на 7 Април,но много се замислям и за консултация при Рачев.Ще бъда благодарна ако можеш да ми дадеш повече подробности ,може да ти дам координати .Желая ти бързо възстановяване !

# 339
Благодаря, дано, все още ми е трудно ставането и лягане то, но все пак излязох от операция вчера в 4 часа. Elena Ilieva може да ми пишеш на лично вайбър ако имаш, за да ти разкажа пидробности

# 340
https://www.lentata.com/page_5140.html

За този Рачев ли става въпрос?
 Не искам да плаша никоя жена, но е много важно как се поставя импланта- надмускулно или подмускулно. Има един клип на д-р Стоянов в нета, в който обяснява, че когато имплантът е поставен подмускулно се свежда до 0 последващо усложнение от капсулна контрактура.( това което виждам и на горните снимки в линка). А доколкото прочетох в нета ( а и от момичето пациентка последно, която писа) този Рачев поставя само надмускулно ..

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:48 от Анонимен

# 341
Категорично моите импланти са под мускулно поставени. Аз знам точно какво е правено по време на операцията, исках да споделя, че съм прясно оперирана и към този момент съм доволна, но искам да видя и след месец как ще стоят гърдите

# 342
Slynchogled88, къде ти е разрезът?
Подмускулно без да се реже мускул, може само с разрез под мищниците.

https://www.plasticsurgery-bg.com/tag/7/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%82 … 1%83%D0%BB%D0%B0-

# 343
Под гърдите е разрезът, Доктора каза и ми Показа как мускула, обгръща почти изцяло импланта. Каза ми, че мускулът е разтегнат, но не е шит...

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:54 от Slynchogled88

# 344
Как ти показа?
Не ми се иска да ти предизвиквам тревоги, но повтаряш това което ти е казал докторът и разчиташ, че е коректен.
Но, не всичка са такива.

Общи условия

Активация на акаунт