Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 464
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Десита, би ли споделила впечатленията си относно доктор Рачев и какво те отказа от него?

# 361
Здравейте, мацки! 40 дни след операцията съм вече, чувствам се прекрасно. Гърдите ми доста омекнаха, слегнаха и станаха още по - чудесни! Ще кача тия дни снимки, но ето ме тук с Триумф софт тъч, без бснел и подплънки, много удобен, препоръчвам! Купувам си 75D.

430 кръгли гладки Ултра висок профил Политех, др Христов Heart

Убийствени са ❣ и сутиена много ми харесва, може да си купя и аз такъв по-нататък 😊

# 362
  • София
Скрит текст:

Мелиса Heart

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:58 от bubanka

# 363
Супер са.

# 364
Дами здравейте ! Сега имам два малко по-различни въпроса 😊 колко време след операцийте ви,започнахте да вдигате по тежко,имам предвид за сина ми,който е около 13,14 кг.
Моят син беше на година и 10 месеца , след втората седмица нямаше  кой да помага постоянно,  докато бяхме сами го карах да се качва сам в скута ми , също така да се качва сам на стола, колата и тн . 😉
А на мен лично притеснението ми е сменяне на пампер или ходене за ръчичка ако ме дръпне или инстинктивно аз го друпнв ако се спъне ,Вие как се справяхте

# 365
Имаше и такива моменти . Сега се сещам (забравила съм май) за памперсите, като ги сменях имах чувството, че ще ми паднат 😂 определено нищо не се случи, но си е некомфортно . Действайте ще се справите  ! ❤

# 366
Десита, би ли споделила впечатленията си относно доктор Рачев и какво те отказа от него?

Аз съм от хората,които винаги се подготвят информативно,особено пък за такива важни събития,свързани със здравето,съответно си бях написала и въпросите,които ме вълнуват.
Аз съм раждала,и кърмила преди 15 год...винаги съм била с голям бюст/чашка D..
Положението е птоза,/увисване/в голяма степен.Казвам всичко това за да ставе ясно,че съм от ,,тежките,,случаи😉
Доктора като ми видя листа с въпроси и вика,че чак толкова подготвени при него не са идвали.
Явно му става неприятно,че ще се наложи дълго да говорим.През 5-10 мин.идваха др.пациенти и той за по 5 мин.отиваше в др.кабинет,така 3-4пъти.Това за мен не е ок,разговора се накъсва.Не ме попита аз какво искам,или как си представям нещата.
Извади 10-на импланта,да ,,пипам,,,и да си,, харесвам,,/и пак излезе/доста тъпо се почувствах.
Все едно си в магазина,за картофи напр.
Аз мисля,че трябва да има разговор, да ме ,,види,,и тогава да се преценява кой ипмл.е подходящ.
Но явно човека или бързаше/имах запазен час/или нещо беше изнервен,или си е такъв/за първи път го виждах/На моменти в изказа си беше дори нетактичен/
Направи някакви мн.повърхностни измервания,без мн.да обяснява.
Каза ми сумата за цялата операция.
Но още там аз бях решила,че това НЕ е моето място и д-р.Някой въпроси не зададох,прецених,че няма смисъл.Попитах,колко дължа за консултацията/каза 70 лв./и си сложи парите в джоба...а касовите бележки са мираж там/
И се почувствах буквално като ,,касичка,,за този д-р.
За мен лично е важно да  усетя,че това е д-р.на който имам доверие.
Това е моето мнение,и не искам да ангажирам никой с него.
Има и доволни жени от него,разбира се.
Всеки преценява сам за себе си,аз търся др.отношение.
Лошото е,че доста от лекарите са станали повече търговци!

# 367
Здравейте момичета! Чета ви с голям интерес и съм нова в групата. Не съм писала досега. Искам да споделя моите впечатления от д-р Антон Тонев в Пловдив. Има и кабинет в София. Няколко мои приятелки са били при него и естетически много добре изглеждат с гръдните импланти. Преди години гледах с негово участие "Пълна промяна" и ми хареса самият доктор. Сега след толкова години и аз като вас след раждане и кърмене реших да отида на консултация и си запазих час при него.
1час ако не и повече отдели. Първо ме снима, после ме измери внимателно, обясни ми подробно за моята структура и гръден кош по таблица колко трябва да е и колко може да си позволим отгоре и защо само толкова. Подробно ми каза рисковете, които не са за подценяване, обясни ми как протича самата операция и т.н. Той поставя имплантите с аксиларен достъп, отстрани на мишницата. Между другото масово са отдолу, но забелязвам тези, които са по този метод по-малко оплаквания и болки имат, поне от моите познати. Избрах Мотива Ергономикс, защото имат на допир и като качество мисля, че са най -добри. Цената е 7410лв. Висока съм 164, 50кг и си представях някъде към 335кб, той ми каза 340 без да очаквам. Сега вече решението е мое. Операция още април може. Колкото до усещането, да хареса ми като отношение, но при който и да отида не мога на 100% да се доверя, защото никой не може да ти гарантира крайния резултат. Едно е ти какво си представяш, друго е как то ще стои на тялото ти. Ако всичко е наред се надявам скоро и аз да съм с едни гърди напред. Ако някой си е поставял импланти по този метод ,ще се радвам да сподели. Благодаря Ви !

# 368

Супер са за 40 дни. Сутиена не беше ли поръчала друг размер? Аз имам 80С, но ми се отпуснаха отдолу и се чудя дали да не поръчам 75Д, 75С бях мерила в мола и ми беше малък, а Д нямаше тогава. Това са ми най-удобните сутиени още в началото ги носех за по няколко часа навън за да не личат зърната и до днес са ми любими.

Коригирам се моите са Body Make Up P, но изглеждат по-същия начин Simple Smile

# 369
Buena esperanza малее невероятни са . Аз ще съм с 490кк кръгли, много се надявам да изглеждат като твоите след операцията. Припомни ми моля те ,какъв беше началния старт при теб?

# 370
  • София
Buena esperanza малее невероятни са . Аз ще съм с 490кк кръгли, много се надявам да изглеждат като твоите след операцията. Припомни ми моля те ,какъв беше началния старт при теб?

Благодаря ти Heart Ето ми началния старт
Скрит текст:

Tessss, благодаря Heart

Abcd, благодаря Heart Eyes Аз първо поръчах 75C, но бързо размислих и си смених поръчката с 75D,  в последствие, още преди да ми дойде сутиена, пробвах на живо в магазин на Триумф и определно се оказа, че съм права и че 75С доста ми стяга и не ми обгръща добре гърдата. 75D ми е идеален!

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 15:06 от bubanka

# 371

Благодаря ти Heart Ето ми началния старт
Скрит текст:

Tessss, благодаря Heart

Abcd, благодаря Heart Eyes Аз първо поръчах 75C, но бързо размислих и си смених поръчката с 75D,  в последствие, още преди да ми дойде сутиена, пробвах на живо в магазин на Триумф и определно се оказа, че съм права и че 75С доста ми стяга и не ми обгръща добре гърдата. 75D ми е идеален!
С каква гръдна обиколка си сега след операцията?

# 372
В такива случаи бих се насочила към И.Стоянов, но цената при него е доста висока. А и понякога при голяма птоза отказва повдигане и импланти с една операция, вероятно с право де, не знам.

Точно при него съм се насочила и аз за смяна, понеже съм и с текстурираните на Алерган, които изтеглиха и това  ме притеснява малко или много. Преди да се оперирам, ходих на консултация и при Стоянов, но не ми хареса, че ме претупа за няма и 10 минути и ми се стори грубо отношението му. Но пък сега предпочитам задоволителен резултат пред сладки приказки и обещания и съжалявам, че не отидох още първия път при него. Факт е, че цената е висока, но сега пък ще дам още веднъж пари. Според мен с това не трябва да се прави компромис, особено при по-сложните случаи. Да не говорим, че сегашните ми импланти по описание на Пеев трябваше да са около чашка C, съвсем естествено изглеждащи - станаха чашка D, че даже и DD, което за мен е прекалено и неестествено.
Тогава Стоянов ми предложи и на мен две операции, защото можело и да не се наложи повдигане. Пеев пък ми направи повдигане (не тип котва) и импланти заедно. От това повдигане не виждам никаква разлика. Grinning

# 373
  • Пловдив
Аз повдигане без рязане тип котва, с което се обира излишната кожа, не го разбирам. Да, разбира се, когато се сложи голям размер имплант гърдите ще се повдигнат, но дали резултатът ще е естетически издържан...и колко ще издържи във времето... Много зависи и степента на птозата, когато е голяма, няма как да стане само с имплант. Като жена която е имала големи естествени гърди, които страшно увиснаха във времето и след кърмене, без да се замислям предпочитам малък, стегнат спортен бюст пред големи и тежки гърди. Те моите след операцията пак станаха по-големи отколкото ми се искаше, но явно е нямало как да ги намалят повече. Импланта ми е 275СС, сутиените 75D.
В едно съм сигурна, при този тип операция, опитната ръка на доктора е много важна за добрият краен резултат.

# 374
Момичета, имам съмнения за спукване и разбирам, че с ехограф не винаги се вижда, препоръчва се ЯМР. Ако има момичета, преминали през това, има ли смисъл да минавам през лекар, той дава ли конкретни инструкции за ЯМР специалистите или директно да търся?
Също така, препоръчват ли определен ЯМР (освен необходимата приставка)? И там като се разрових е чудо - да не бил 1.5, че е стар, а пък аз точно такъв намирам 🤔

Общи условия

Активация на акаунт