Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 277
  • 843
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Ангел, страхотна си!
Мими, снимах ти на Авен за мазна кожа!

Това да се продавят мостри в ОЛХ никога не би ми хрумнало, но пък и аз нямам работа в този сайт.Освен всичко друго марките предлагат мостри на един цвят от серията си фдт-обикновено е най- често срещания.Специално дермабленда го има в 2 текстури-за мазна и за всеки тип кожа, покривен е, но като се сложи с "лека" ръка и на добре подготвена кожа стои много добре.

За да съм по темата-поръчах две рокли.Чакам ги с нетърпение и понеже няма някой в този форум да не знае, че съм дебела от март пак започвам тренировки с любимия ми инструктор.Каза, че до май ще ме "изпили" като преди две години.

# 496
Сиси  ти ми снима, ама колежката ти в Софармаси не можа да се ориентира и каза, че го нямат. Нищо другия път. Дермобленда се чудя още...какво ще рече с лека ръка да се сложи?
Ейнджъл Heart Eyes

# 497
Сиска,
Прелест си, защото си стилна, красива, енергична, добронамерена и умна.

Не си дебела и ако си го мислиш, сериозно грешиш.

Ангелче, радост си за окото винаги.

# 498
  • Велико Търново
Сиси  ти ми снима, ама колежката ти в Софармаси не можа да се ориентира и каза, че го нямат. Нищо другия път. Дермобленда се чудя още...какво ще рече с лека ръка да се сложи?
Ейнджъл Heart Eyes

Да се нанася все едно си "галиш" кожата, поискай тестер, почти винаги има на Виши.

Диди, благодаря ти!

# 499
Ейнджъл Heart Eyes

Да се нанася все едно си "галиш" кожата, поискай тестер, почти винаги има на Виши.
Аз го нанасям с една яйцевидна гъба....! Joy

# 500
Аз писах назад, че виждам процес на увяхване, въпреки лично щастие, удовлетвореност и успехи. Пък нека съм зла. Пороци които ми вредят нямам.
Сега, който иска да си мисли, че ендорфините ще го спасят, и че трябва да е влюбен, и не знам си какво, ще го разочаровам.
И хора в трета възраст се влюбват, и са много щастливи, но не им се изпъва кожата.
Който не вижда промените след 45 или си затваря очите, или лъже.
Дез, бягането определено не се отразява добре на лицето след определена възраст.

# 501
Dez,

Да са ти полезни и много удоволствие да ти донесат покупките !

# 502
Аз писах назад, че виждам процес на увяхване, въпреки лично щастие, удовлетвореност и успехи. Пък нека съм зла. Пороци които ми вредят нямам.
Сега, който иска да си мисли, че ендорфините ще го спасят, и че трябва да е влюбен, и не знам си какво, ще го разочаровам.
И хора в трета възраст се влюбват, и са много щастливи, но не им се изпъва кожата.
Дез, бягането определено не се отразява добре на лицето след определена възраст.
Не е от бягането. Satisfied
Добър опит, но не става.
Просто съм на 45.
Не на 30.

# 503
Не е от бягането. Satisfied
Добър опит, но не става.
Просто съм на 45.
Не на 30.
Не става въпрос конкретно за теб! Доказано е че лицето увисва от бягането.

# 504
Не става въпрос конкретно за теб! Доказано е че лицето увисва от бягането.
Хмммм!?!? Може ли линк към доказателството!!??!

Аз не бягам, де... от какъв друг фитнес може да ми увисне лицето?!

# 505
Моето не е увиснало, и виждам достатъчно тичащи жени, за да позная булшит когато прочета такъв.
Нищо странно и необичайно не се случва с моето лице. Само естественото за възрастта.
Добре съм си, не дълбай излишно, G. Savova.
Тя реши, че имам коплекс някакъв, и реши да пробва да клъвне. Satisfied
Ох, съвсем изтрещя народа. 🤣😂

# 506
Просто съм на 45.
Не на 30.
Чудна си!
И съм съгласна, че промените са неизбежни. Това за бягането даже няма да го коментирам Flushed

# 507
  • София
И да пълзим, и да бягаме, гравитацията не изчезва.

# 508
Не бягането, а много ниският процент мазнини при жените след определена възраст прави лицето да изглежда изпито.
В младите години формата на лицето ни е триъгълник с острият връх надолу и постепенно той се завърта. Най-често загубата на плътност и мазнини се вижда първо в средната част на лицето. Разбира се, зависи и от конструкцията - при по-слаби, тесни и издължени лица тази тенденция се вижда по-рано.
Затова служат и дермалните филъри, които се поставят в областта на скулата - ролята им е точно да върнат този изгубен обем.
Това, че някои прекаляват с количествата и си правят бузите на топки, е съвсем отделен въпрос. Когато се прави интелигентно и с хубав продукт, резултатът е просто възстановена свежест на лицето.

Също виждам доста жени по фитнес и спортните зали, включително и треньорки. Тези, които са силно изчистени откъм мазнини от един момент нататък почват да изглеждат сухи. На мен това не ми харесва и по тази причина плочки не ми е важно да вадя.

# 509
  • София
По-малкото мазнини имат отношение към плътността на кожата, но за контура, е по-скоро добре. Поне при мен.

Общи условия

Активация на акаунт