Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 282
  • 843
  •   1
Отговори
# 480
Sysly, не тръгна от теб, дори и не разбрах как постепенно темата зави в друга посока. И най-вече защо. Flowers Hibiscus

Не мисля, че щастливият човек няма нужда от нищо. Щастливият е такъв, защото си е изработил щастието. То не идва само, трябва да му помогнеш с енергично подритване в четирибуквието.

А далеч не искам  в бъдеще да приличам на мумия и да си стряскам внуците. Кремовете стигат. Ненормалните интервенции вече са при тези които си изкарват парите с лицата си, въпреки че как го правят с лица като маски, както писа Рокстар, и аз не знам.
Но бих си коригирала клепачите когато се наложи.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 19:50 от Dez

# 481
Чанти за пролетта?

# 482
"100 минути за красота" ми беше настолна книга. Ех, спомени! С годините съм станала дори по- упорита.

# 483
ИИИИ Dez изтървах те...аз се разчистих тук...!

# 484
Аз пък 'га съм влюбена (голяма рядкост в живота ми) слабея скоростно. Стоя си на дивана и слабея, без никакви усилия Sweat Smile Лошото е, че това състояние е ефимерно.
Sysly, със сигурност аз ползвам по-евтина козметика от теб Smile От супермаркета, кремче с алое вера, за 3,20 евра. Не го заменям за нищо, сега го редувам с микса-та. Другата лицева козметика е мицеларна вода от 1 година, и туйто. Но кожата ми се държи добре, досега.

# 485
  • В градината...
Еха, съжалявам, че злоба отприщих с толкова доброжелателно мнение.

# 486
Ееех, 100мин. за красотата, всеки път като пробвах нещо, маска с хума ли, хининова вода ли, не помня и аз какво - имах чувството, че правя нещо велико за себе си.
Сега я нямам тая вяра, живота я поочука.

# 487
Еха, съжалявам, че злоба отприщих с толкова доброжелателно мнение.

О, не съжалявай. Според мен постигна точно това, от което имаше нужда. Добра си. Няма да си кривя душата. Trophy

# 488
  • пустинята Гоби
Злоба? Боже, какви мили и доброжелателни хора имало сред нас.

# 489
Само да си кажа, че аз не съм щастлива нон стоп, просто често се смея. Малко като тик е. Щастието е толкоз субективна категория, че не се наемам да кажа била ли съм дълго време там. Но да се смееш много си зависи от характера.  Затова бръчките са най-видими около очите.
 Цветана Манева я намирам за много красива, въпреки че е с бръчки. Или точно заради това.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 20:32 от Amanda.D

# 490
Аз писах назад, че виждам процес на увяхване, въпреки лично щастие, удовлетвореност и успехи. Пък нека съм зла. Пороци които ми вредят нямам.
Сега, който иска да си мисли, че ендорфините ще го спасят, и че трябва да е влюбен, и не знам си какво, ще го разочаровам.
И хора в трета възраст се влюбват, и са много щастливи, но не им се изпъва кожата.
Който не вижда промените след 45 или си затваря очите, или лъже.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 21:25 от Dez

# 491
Да, не спасяват. Понякога е точно обратното. Но пък те избавят от прекаленото вглеждане в признаците на стареенето

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 20:41 от Amanda.D

# 492
За мен щастието е двигател и основа на цялото ни ежедневие. Или нека да го наречем удовлетвореност. Колко от вас в моменти на стрес и депресия имат желание и полагат грижи за външният си вид? Красотата се поддържа отвътре навън. Първо се грижим за душата си, после за обвивката. Кой както иска да го разбира. И не става въпрос за отричане на използваната козметика в грижа за кожата. Разбира се, че е по-добре да я има. В достатъчно екстремни атмосферни условия живеем.

# 493
За щастие, в депресия не съм била никога.

По-скоро ако човек е автентичен, и води живот в хармония с личните си възгледи и ценностна система, ще запази младежкия си дух възможно най-дълго. Въпрос на характер и енергия, и  вероятно на здравословни граници.

# 494
Ох, снощи бяхме на женски РД и с дрес - код “80-ies”..)
Забавлявахме се страшно, диско танци интн...)

Показвам се за малко:

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 10:23 от Angel_wing

Общи условия

Активация на акаунт