Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 252
  • 843
  •   2
Отговори
# 255
  • В полите на Пирин планина
И аз качвам много на талия и корем, а също долната част на ръцете ми се отпуска (при бицепса). Много помага за стягане стоене в планк и лицеви опори - на плота в кухнята ги правя, защото на земя не мога, освен от колене, но по много повторения - примерно 3 серии по 30 бройки. Simple Smile Не, че е велико спортно постижение, но ръце и корем се стягат и има ефект върху линията на цялото тяло.

# 256
Дайте линк към крема на промоция, да не остана и аз по-назад;)
Аз го взех от Дъглас. https://douglas.bg/clarins-uv-plus-spf50-033632
В момента  за 85 лв. получавате два броя Simple Smile

# 257
  • София
И аз от години ползвам само екрана на Кларанс за слънцезащита.
Взех го преди няколко месеца от Дъглас с доста голяма отстъпка, на редовна цена си е скъпичък.

# 258
  • Велико Търново
Аз Сънсимед на Авен няма да го изоставя никога.По сигурна защита от него според мен няма, но е възможно и да бъркам де.
Мисля, че не е и скъп-45.00 за 80 мл.

# 259
Аз Сънсимед на Авен няма да го изоставя никога.По сигурна защита от него според мен няма, но е възможно и да бъркам де.
Мисля, че не е и скъп-45.00 за 80 мл.
За лице ли е той?
И аз от години ползвам само аптечна козметика. Най добре се чувствам с ня!

# 260
Преди няколко месеца, когато Екранът беше много намален и аз го взех, и не съм отваряла още. В момента на практика излиза на половин цена, защото са 2 бройки, ако още не се е изчерпало количеството.
Пък той си върви. Аз ползвам ежедневно. Дали е от това или просто не съм силно предразположена към петна, за момента по лицето нямам.
На деколтето вече имам едно неголямо. Вчера забелязах, че и на външния ръб на ушната мида имам. Там не се сещам да мажа.

# 261
  • Велико Търново
Да, за лице е!

# 262
siska79 каква българска козметика ползваш?

# 263
  • Велико Търново
siska79 каква българска козметика ползваш?

Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 05:12 от siska79

# 264
Поддръжник съм на родните производители. Крем Бочко или Здраве имам винаги. Шампоаните на Бочко също   се намират винаги из нас. Кремове за ръце, за тяло понякога. За лице за съжаление не съм намерила моите до момента. Пробвала съм безуспешно серии с роза дамасцена и с козе мляко последно. Отидохме на спа почивка и се оказа, че съм си забравила несесера с кремовете. В хотела продаваха само български кремове. Производител не помня, уви. Не бях сигурна кое ще ми понесе и взех и от двете серии.... На розата реагирах мигновено и спрях. Тези с козето мляко пък бяха хем тежки и лъщящи, хем лицето ми не беше добре хидратирано.
Продукт с орхидеено масло имам един на Кларанс и мъча от година. На ръце мажа вече, да доизхабя. Буквално рева от силния аромат на продукта, ако сложа на лицето.
Като погледнах кремовете на сайта на този производител се изненадах леко. Доста смело от тяхна страна ми се струва да смесят роза, орхидеено масло и козе мляко или пък роза и ретинол... Някоя лесно реактивна като мен, ще се чуди на коя от съставките реагира....
Сиска, коментарът ми не е към теб. Ти определено имаш вид на човек, който знае какво прави и не искам да те засегна по никакъв начин.
Просто комбинациите на съставки от страна на производителя ме стъписаха. Явно хора с чувствителна кожа са извън таргета им.
Слънцезащити на Авен задължително ще пробвам. Видяло се е, че и със зоната на деколтето трябва да съм по-внимателна в защитата.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 22:49 от Light Beam

# 265
  • София
Аз съм пълен гьон - в смисъл не се е случвало да реагирам на козметика. Обаче аз си имам мои претенции за текстурата - да не е мазна, да не е суха... Освен това искам да е лесно достъпно. По едно време си поръчвах козметика от БАН, обаче хем вдигнаха цените, хем няма къде да ги тествам и се отказах.

# 266
  • В градината...
Талодерма правят супер козметика.
Имат и антиейдж вече кремове.
Аз сега съм на Орифлейм Novage, страхотна серия.

# 267
С риск да ме убиете и порицаете, Сиси не е и към теб българска козметика НЕ ползвам за нищо на света. Мъчих преди доста години, не става. Дори един свестен крем за ръце български не намерих. Съжалявам, че трябва да го кажа, колкото си обичам нашата храна и природа, толкова козметиката ни хич не ми допада. За това отдавна съм спряла да се мъча с наши кремове и помади! Flushed

# 268
  • София
Аз често ползвам българска био козметика на Алтея. Никога не оставам без розова или лавандулова вода, ползвала съм доста от кремовете им за лице, измивни гелове за лице и балсам за устни.

# 269
Аз често ползвам българска био козметика на Алтея. Никога не оставам без розова или лавандулова вода, ползвала съм доста от кремовете им за лице, измивни гелове за лице и балсам за устни.
Тази козметика не съм ползвала. Вероятно имаме и добри марки, просто аз не съм улучила и се отказах!

Общи условия

Активация на акаунт