Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 351
  • 843
  •   1
Отговори
# 390
Уикенда тъкмо си купих този - във възторг съм.

https://remedium.bg/mixa-cica-repair-intenziven-losion-za-tyalo- … -h400-ml-150213/p

# 391
  • София
Немската Нивеа не знам как е, но от това, което пращат в България, Нивеа има да диша праха на Микса. Може би просто производството за Източна Европа, както винаги, е с различни съставки.

# 392
На много от мицеларните води пише дали са с отмиване или не.

# 393
Немската Нивеа не знам как е, но от това, което пращат в България, Нивеа има да диша праха на Микса. Може би просто производството за Източна Европа, както винаги, е с различни съставки.
Почвате много да ме зарибявате с тая Микса, най накрая ще я пробвам...честно казано мислех, че са полски продуктите, а те се оказаха франсе... Wink

# 394
От години ползвам Микса, но редувам с Ла Рош.
В момента ползвам този крем Микса:
Скрит текст:
А в най-големият студ - Ла Рош:
Скрит текст:
Не съм имала никакви проблеми с кожата, не изсъхва и нямам поражения от студа.

То май и в това ми се състои козметиката за лице. Плюс околоочен Ла Рош и два серума - с витамин С, и с някакво масло, не понмя какво Simple Smile, фон-дьо-тен пак Ла Рош или ВВ крем. И с това списъкът ми с бяла козметика се изчерпва. Blush Останалото е заслуга на мама и тате - ген. Relieved

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 13:45 от Sysly

# 395
И аз не се плескондря много, от мързел е при мен. Дори сенки никога не съм си слагала през живота, основно ходя със спирала и червило. Фон дьо тен само за поводи. Ла Рош са страхотни...много добро действие имат. Преди години имах и тяхна слънцезащита, фина като коприна и не утежняваща мазната ми кожа. Но сега не мога да се сетя точно коя беше...

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 14:14 от mimi.7299

# 396
  • София
За под душа ползвам

След душ:

И двата продукта са много добри. Купих ги по препоръка от една друга тема. Много съм доволна!

# 397
  • В градината...
Последният лосион откъд е?
В момента под душа с това https://s13emagst.akamaized.net/products/16702/16701915/images/r … 42587374BA1E73736
и това https://marvi.bg/pr_images/20180115160233_tesori-dush-gel-aurveda.jpg
Много добре омекотяват.

# 398
  • София
Последният лосион откъд е?

Купих го от дрогерия Лили. Около 12-16 лв не помня точно цената. Мирише приятно, а кожата е подхранена, мека, гладка.
Същият Tesori d'Oriente го имам. Забравила съм да го ползвам. И той е много хубав!

# 399
  • Бургас
Пропуснах няколко страници от темата и после ще се върна да чета, но за много суха кожа на тялото горещо препоръчвам Емулсия за цяло тяло много суха кожа / EUDERMOL® 8 , почти без аромат, попива бързо и не оставя мазен филм /изчакайте да попие обаче преди да се облечете, за да не си съсипете някоя дреха/ и спасява атопичната кожа на дъщеря ми. Моята също е суха през зимата и е прекрасен на символична цена. Талодерама е българска медицинска козметика.

# 400
  • В градината...
Е, аз нали за Талодерма писах, че е чудесна Бг козметика. Един Варененски доктор мисля я разработва.

# 401
Не мога да не споделя как неприятно ме изненадаха днес от Дъглас. Поръчах аз на оферта Екрана на Clarins : 1 брой и един подарък, ама.. подаръкът го няма. Нито мостри, нито специална картичка има..

Звъня им, оплаквам се, но девойката отсреща ме успокоява: нямало проблем: щели да ми ги пратят допълнително тези дни. Попитах ги, дали им трябват снимки или други доказателства, че не са в изпратения пакет: нямало нужда: вярвали ми.
Нямаше как този разговор да не повдигане много въпроси в мен: толкова са услужливи  в Дъглас и доверчиви или толкоз често "забравят" продукти и мостри, че не не се учудват въобще на обаждането ми. Дано поне ми пратят нещо..и дано да е скоро.
Следва продължение..

# 402
Аз препоръчах Микса за атопична и суха кожа. Измивното олио, лосионите са добри.
Аз ползвам измивното олио и за моето лице всеки ден.

Измивното олио за атопична кожа на Микса е супер.
Преди ползвах Ла Рош, чиято миризма не понасям, усещам я много интензивно, но се примирявах заради кожата.
Откакто открих алтернативата на Микса, не сменям Grinning

Но за лице избирам продукти по-висок клас с грижа за плътност, анти ейдж и тн.
Единствено правя изключение за водния гел на Нютроджина - страхотно хидратиращ продукт за лице, както и за нощната хидратираща маска на Юриаж. Бюджетни марки и продукти с хубав резултат.

# 403
  • Бургас
Скрит текст:
Не мога да не споделя как неприятно ме изненадаха днес от Дъглас. Поръчах аз на оферта Екрана на Clarins : 1 брой и един подарък, ама.. подаръкът го няма. Нито мостри, нито специална картичка има..

Звъня им, оплаквам се, но девойката отсреща ме успокоява: нямало проблем: щели да ми ги пратят допълнително тези дни. Попитах ги, дали им трябват снимки или други доказателства, че не са в изпратения пакет: нямало нужда: вярвали ми.
Нямаше как този разговор да не повдигане много въпроси в мен: толкова са услужливи  в Дъглас и доверчиви или толкоз често "забравят" продукти и мостри, че не не се учудват въобще на обаждането ми. Дано поне ми пратят нещо..и дано да е скоро.
Следва продължение..
Обичайна  практика им е да "забравят" подаръците.

# 404
Този воден гел на Нютроджина има ли аромат и попива ли лесно на кожата?

Общи условия

Активация на акаунт