Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 304
  • 843
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
След бременността с близнаците бях като петниста хиена, с първото нямах такъв проблем. Предвид, че съм на морето и се пека като гущер, се изпльосках още първото лято след раждането/март/ на плажа и стана мазало. Изчезнаха сами, както се появиха тези петна/основно по челото/. Гинекологът каза, че е хормонално и със злато да се полея- почти все тая. Прав беше, изчезнаха, както се появиха. Като одъртея още малко се чудя същите петна ли ще се появят и пак ли ще е - със злато да се полееш , все тая. Не искам да го мисля от сега, предвид че имам много и лунички, явно съм склонна към пигментация, ще го мисля като му дойде времето. Всъщност си харесвам и луничките, никога не съм искала да ги изсветлявам. И бягам от слънцезащитните кремове като дявол от тамян, харесвам си тъмната кожа и тези лунички, лятото. Мажа се с разни масла , които имат естествена слънцезащита, но и кожата ми е такава, че има "филтър", може би веднъж съм горяла на плажа, но заспах на слънцето, колко време съм спала, никой не знае.

# 451
zari65 и аз определено предпочитам фин скраб, този на новата ми маска е супер нежен, почти не се усеща, че е зърнист. Кожата ми е мазна, което предполага натрупване на по голяма плътност и след скраб изглежда чудесно. С киселините трябва много внимателно и професионално, те откриват нов по нежен и незащитен слой на кожата, и ако не се ползва подходяща слънцезащита слънцето разказва играта на кожата. За дермобленда ще искам тестер, не мога да рискувам така.

# 452
Абе ще стигнем до пачата:-).
Храненето е важно.
А, пачата вече само я готвим и миришем! Stuck Out Tongue Winking Eye И за съжаление не само нея. Worried

# 453
  • някъде под слънцето...
Този е другият, от който съм доволна, но не толкова, колкото от показания от мен, на който пише  +30.
Двата имат различна консистенция.
Когато видях ефекта от моя изкупих наличните количеатва  в парфюмерията, защото зареждането на корекска и китакска  козметика не е редовно.

Тук не е наличен, но поне има описание

https://www.amazon.co.uk/BREYLEE-Moisturizing-Serum-Vitamin-Hyal … nic/dp/B07LGPDN37

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 15:45 от sl

# 454
  • България
Козметиката ми е на една от фирмите, които работят по каталог. От известните и не скъпите.
От няколко месеца си поръчвам маски от Китай и двамата с партньора ми се "маскираме" поне веднъж в седмицата.
Дъщеря ми казва, че никога няма да си сложи китайска маска, не че и тя не е фен на сериалите им.
Правя алергии от много неща, но точно тези три маски на снимката не ми правят проблеми, напротив, цветът на лицето ми започна да се изравнява. Доста съм бяла, китайските маски по подразбиране са с избелващ ефект.

Отпускането по контура сякаш малко намаля, но съм си поръчала една машинка пак от Алито, ще си поръчам и още една с надеждата това да се забави и ако може да се пооправи. На 47 години съм.

# 455
Днес се сдобих с три блузки. Меки са, дано излязат и по здравички!
Скрит текст:

А тази е цвят тиква, на телефона не си личи. Не съм убедена, че имам с какво да я нося? Wink
Скрит текст:
Аз съм по пантифлюшките... Simple Smile

# 456
  • София
А мрънкаш за лисичката 🤣.
Само черната не е мой тип.

# 457
А мрънкаш за лисичката 🤣.
Само черната не е мой тип.
Ами пантифлюшки обичам, лисички не. Черната не е точно и мой тип, с това лъскаво по средата, иначе материята много мекичка, а на ръкавите е супер, с отвори. С тясна черна пола и висок ботуш ще е добре, само лъскавото ще е кичарииката! Joy

# 458
  • Mediterraneo
Изтървала съм 31 страници от новата тема!

Не ви ли е страх да поръчвате от Алиекспрес козметика за лице? Всичко мога да купя от там, но не и това.

# 459
Аз обожавам да се излагам на слънце, харесвам се с тен и рядко слагам слънцезащитни. Съзнавам колко е вредно, но  пък ми влияе позитивно на настроението. Бръчките са най-вече в областта на очите и са от смях. Според ММ аз си се хиля и сама да съм. Наблюдавал ме тайно и виждал, че непрекъснато се смея. Луда работа...
Кремове слагам от време на време. Случвало ми се е в рамките на месец да слагам почти през ден, но е имало и месеци без никаква козметика.
Пуша, пия, ям Омега3 и тренирам:)

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 15:36 от Amanda.D

# 460
Изтървала съм 31 страници от новата тема!

Не ви ли е страх да поръчвате от Алиекспрес козметика за лице? Всичко мога да купя от там, но не и това.
Мен ме е страх...и въобще козметика най предпочитам от аптека!

# 461
  • София
Мими, ръкава ми харесва. Лъскавкото не. Ама лисичката ми допадна. Жалко, че не мога да я намеря 🤣.

# 462
Ползването на козметика хич не е задължително, то е до лична потребност и навик. Аз от много ранна възраст имам такава рутина - още в пубертета майка ми ми купуваше разни тоници и маски, подходящи за кожата в тази възраст, после продължих с много леки хидратиращи кремове и така.
Не мога да кажа, дали ако не се мажа с нищо щеше да е по-зле или по-добре кожата ми. Сега си я харесвам. Иначе съм от хората, които нямат притеснения от химически пилинги, радиочестотни процедури, мезотерапии, скин бустери и т.н. Като почне да ми се отпуска контура в долната част, ще си сложа и конци Grinning

Хората сме различни. Един има 100 рокли, друг 100 крема Grinning

Но съм съгласна с Дези, че е много важна храната, физическата активност и сънят. Бих добавила и позитивната нагласа към живота.

# 463
Мими, ръкава ми харесва. Лъскавкото не. Ама лисичката ми допадна. Жалко, че не мога да я намеря 🤣.
Не говориш сериозно за лисичката, моля те, признай. Освен това тя е млада жена, аз ако имах нейната визия лисички лиии, щях да съм покорила света!
Amanda, най хубавата кожа има щастливата жена....това е ключът към вечната младост, така, че продължавай в същия дух!

# 464
  • София
Не говориш сериозно за лисичката, моля те, признай. Освен това тя е млада жена, аз ако имах нейната визия лисички лиии, щях да съм покорила света!
Amanda, най хубавата кожа има щастливата жена....това е ключът към вечната младост, така, че продължавай в същия дух!
Напълно сериозно ми харесва блузата. Кашмир е, а и имам идеална кожена пола и ботуши за нея.

Общи условия

Активация на акаунт