Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 278
  • 843
  •   1
Отговори
# 510
  • някъде под слънцето...
И при мен е така
Примврно при  житния режим на Учителя Петър Дънов,   се губят килограми  и мазнини.
Обаче лицето се изпъва и кожата се освежава.
Същия ефект има при мен и Лечебния глад на Лидия и Ковачева.
Контура се  стяга и прибира.
Щом кача нещо  гравитацията започва да надделява.

# 511
Като сте заговорили за козметики и т.н., ползвали ли сте кинезио ленти за лице?
Чудя се дали да си купя, но не знам дали наистина са ефективни.
http://www.nakolenka.com/pokupka/%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B7% … s-beauty-tape-222

# 512
Мнееее не вярвам на тези лентички....аз съм планирала тази година да третирам гневната бръчка ,само тя ми е ....нямам други и може би малко хиалуронова кисели а тук там....много се интересувам и от тези процедури ,под очите ,които създават обем и не ти личат сенките ,там вече имам голям проблем  от пубертета,но със стоенето пред екрани на работа и в къщи и възрастта все повече се увеличава.
Относно тичането и увисването на лицето -терминът е runners face-знам го от една приятелка на леля ми,май беше Профи бегачка като млада сега ветеран -на 50 години ,белгийка комуникирахме на английски-лицето и беше съсипано и каза че има точно това рънърс фейс .Съвкупност от излагане на ☀️ без защита ,ниско подкожни мазнини и постоянното бонсване нагоре /надолу на кожата ,което причинява увисване.Ако човек си носи защитата козирката и не пада под много нисък процент мазнини не вярвам да има драматичен импакт ,а пък за подскачането то и в къщи като тренираме и има подскоци ефекта е същият.Ето една статия
https://www.google.com/amp/s/www.self.com/story/fitness-runners- … -myth-or-fact/amp
видео  https://youtu.be/1kuUGLey3iI

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 09:50 от No_frame bitch

# 513
По-малкото мазнини имат отношение към плътността на кожата, но за контура, е по-скоро добре. Поне при мен.

О, нямам предвид лице като месечина Grinning Визирам наистина нисък процент мазнини, които е съзнателно търсен при активно спортуващи, за да има дефиниция.
Житен режим и лечебно гладуване тип Лидия Ковачева за определен период от време не могат да се сравнят с години активни тренировки и негативен калориен баланс Wink

# 514
Ноу фрейм, и аз имам гневна бръчка и съм решила да я запълвам, но гледам, че и лентите ги препоръчват за същото. Ще потърся още информация, макар че то не струва нищо като пари, и да няма ефект, все тая.

# 515
За гневната  бръчки аз ще ползвам ботокс, слага 4 точки минимални и не мръщя челото...6 месеца резултата е добре. Нищо друго като корекции не искам за сега

# 516
При мен си стои като лека гънка ,дори като не се мръщя 🙄 дали ще ми помогне ботокса ,незнам ....или трябва да се запълни с нещо...

# 517
При мен си стои като лека гънка ,дори като не се мръщя 🙄 дали ще ми помогне ботокса ,незнам ....или трябва да се запълни с нещо...
Ще ти помогне. Дерматоложката каза, че с хиалурон не е добро решение, а и той също трябва да се подновява!

# 518
  • някъде под слънцето...

Житен режим и лечебно гладуване тип Лидия Ковачева за определен период от време не могат да се сравнят с години активни тренировки и негативен калориен баланс Wink
Ако се правят  еднократно само като диета сте права, но ако говорим за тях като философия и начин на живот, нещата стават доста по различни Wink
Във втория случай отслабването е само страничен ефект  и то дори не най важния:) .
 .

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 10:18 от sl

# 519

Точно ботоксът е решението за гневната бръчка. При мен бяха две и на 46 г. бяха доста дълбоки и ме потискаха. Сложих ботокс и резултата беше страхотен. Подновявам на 6 месеца. На челото не слагам, въпреки че не е гладко (на 48 съм все пак 😊), защото държа лицето ми да може да изразява емоции.

# 520
Оооо Ветрена благодаря ти за този коментар!👍

# 521
Оооо Ветрена благодаря ти за този коментар!👍

No_frame, 🤗
Според моята дерматоложка хиалуронът е за други приложения, а за гневната бръчка решението е ботокс. При това там държи дълго, докато около очите например трябва да се подновява по-често. Доволна съм много, а процедурата нито е скъпа, нито отнема време 😊

# 522
  • София
Нямам гневна бръчка. Имам назолабиални.
Конци слагах, но трябва пак.

# 523
Verena, би ли споделила цената за ботокса

# 524
Verena, би ли споделила цената за ботокса
Цените са различни, но горе долу една точка е 130-150 лв. По ценоразписа на нашата лекарка.

Общи условия

Активация на акаунт