Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 329
  • 843
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Единственото, което ми се иска да оправя в момента е бюста, след многото свалени кг или по-скоро качени и свален  от бременността/45 с близнаците/ и то най-вече в корем и гърди, искам поне гърдите да оправя и то с хиалуронова к-на и примерно да ги опънат малко. Лицето се държи много перфектно,предвид какво му се случи/а по време на бременността беше идеално, дали от допълнителните мазнинки, дали от хормоните, изглеждаше уникално от към кожа, леко подпухнало, но..../ за корема нямам смелост да се подложа да режат и опъват кожа, ще си седи увиснала, м....та и. Обаче гърдите адски много ме дразнят и ще ги оправя. След като обаче се подух като охапана от оса, от един серум с хиалуронова к-на, няякак се изплаших. Сега чета, че има вариант да изтеглят мастна тъкан и да я върнат в гърдите, та.......да, мазнинките опъват яко и могат да се ползват очевадно. Но дали може от всяко място да се изтегли и да се върне в желаното, не съм стигнала до там.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 11:45 от Cherry^Blossom

# 526
  • София
Може ли информация за киселината за повдигане на гърди 😀.

# 527
  • Бургас
То не е за повдигане, повдигането се прави с шевове най-често, а за уплътняване. Много зависи от проблема и структурата на гърдите и от какво имат нужда, рискове и т.н....има писано в нета много като чукнеш, специално за хиалуроновата к-на като алтернаттива на имплантите. Но ако сериозно искаш да оправяш гърди, единствено хирурга ще даде пълноценен и адекватен съвет. По-краткотрайно е като ефект, но и по евтино и безопасно. Дали в твоят случай може да се ползва като метод, само лекар може да каже. На мен след първото дете ми бяха предложили само с шевове да оправим нещата, имаха си плътност тогава, но съвета беше, ако твърдо не искам имплант и имам намерение да раждам, да изчакам с корекцията. И бяха прави, сега нещата са.........още по-трагични и ще искат допълнителни корекции и пълнене най-вече.

# 528
  • Sofia
Когато се запълва със собствена мазнина ефектът е кратък, организмът я резорбира за месеци.

# 529
Verena, би ли споделила цената за ботокса

За гневна бръчка - 250-300 лв., около очи - 160-200 лв. Всеки път леко варира в зависимост от количеството, което докторката преценява като необходимо.

# 530
За ботокс - следете клиниките, навсякъде имат месечни промоции на ботокс.
За гърдите - няма смисъл от цялата операция и пълна упойка, за да ви трансферират мазнини, които ще изчезнат бързо. Повдигането е най-добре да се случи с малък имплант. Винаги може да си направите една консултация при поне 2ма специалиста, за да разберете повече.

# 531
Аз нямам избор за промоции, добрата дерматоложка в нашия град е една! Wink
Гърдите не ги мисля, те са топ! Wink

# 532
  • Бургас
Като сте заговорили за козметики и т.н., ползвали ли сте кинезио ленти за лице?
Чудя се дали да си купя, но не знам дали наистина са ефективни.
http://www.nakolenka.com/pokupka/%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B7% … s-beauty-tape-222

И аз съм набелязала някой ден да пробвам.

Рокстар, пълно е клипчета с упражнения за контур.Сега в тези времена с работа от къщи и безработица е благодатно за изграждане на такива навици.

# 533
Собствените мазнини се използват при малки участъци за да запълват вдлъбнатини и асиметрия. Освен , че се резорбират бързо , не е и едновременно навсякъде и може едната гърда да спихне два пъти по-бързо от другата🙄

# 534
  • София
Аз също смятам, че са безсмислени подобни "заместващи" процедури, които изискват подновяване. Нито са евтини, нито безболезнени.  Ако ще е гарга, да е рошава.

# 535
Моите гарги бяха много клюмнали и се наложи да ги посъживя😂

# 536
Никакви инвазивни процедури не съм правила до момента. Клепачи, ако паднат твърде много, бих отправила.
Някой искаше снимка на лице, при което е прилаган многостъпков метод на почистване и нанасяне на продукти. Ето - натурално и малко недоспало...
...
Не изглежда като на 20, естествено Joy Но, тази суха чувствителна кожа би изглеждала пъти по-зле без грижа. На почти 45 съм доволна на толкова. Със сигурност има много други, при които и почти без грижа състоянието е по-добро. Съобразявам се с капризите на моята кожа за такива неща.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 08:06 от Light Beam

# 537
  • София
Лайт, ти имаш много тънка кожа. Трябва си поддръжка с мазила. Моята е плътна, към мазна (беше) сега е все по-суха.
От един месец съм с обрив. Като ранички по лицето и нищо не помага.

# 538
Факт, за съжаление... Тънка и като папирус... Confused Без обилно мазане изглежда ужасно.
Сестра ми е само година и половина по-млада от мен, а нямаме нищо общо. Тя не ползва нищо и кожата и е 2 пъти по-плътна и опъната. Разликата - тя е почти черноока брюнетка с доскоро мазна кожа.

# 539
  • София
Факт, за съжаление... Тънка и като папирус... Confused Без обилно мазане изглежда ужасно.
Сестра ми е само година и половина по-млада от мен, а нямаме нищо общо. Тя не ползва нищо и кожата и е 2 пъти по-плътна и опъната. Разликата - тя е почти черноока брюнетка с доскоро мазна кожа.
Няма пълно щастие. Тя сигурно като мен се бори с козина 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт