Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVI

• 68 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Този тип имена (Бланка, Алба) се срещат често в Латинска Америка, може затова да са решили, че е подходяща.

# 526
От Дисни са кастнали тази жена да играе Снежанка - мисля, че има подобно невинно излъчване (на тяхната анимационна Снежка), като я намажат дебело с бял фон дьо тен, може да стане подходяща за ролята:
Скрит текст:

Момичето се казва Рейчъл Зиглър. Родена е в Америка, майка й е колумбийка, баща й е с полски корени. Тази година ще направи своя дебют в киното с главна роля в римейка на Спийлбърг - West Side Story. Избрали са я сред 30000 кандидатки, което си е впечатляваща цифра.
Четох, че за ролята на Снежанка като варианти също са обмисляли певиците Оливия Родриго и H.E.R (което щеше да бъде още по-комично и от чернокожата русалка..)

# 527
Момичето е писало обидни коментари за Джина Карано и Дж.К.Роулинг. От мен няма да получи подкрепа, независимо какви таланти притежава.
Ще стискам палци филмът й да е финансов провал, като Мулан Simple Smile

# 528
А гледате ли Локи? Аз изгледах двете серии и засега хем ми е интересно, хем се обърквам с тези времеви линии. Определено е нещо различно, а играта на Том Хидълстън е гениална.

# 529
  • Somewhere far away
А гледате ли Локи? Аз изгледах двете серии и засега хем ми е интересно, хем се обърквам с тези времеви линии. Определено е нещо различно, а играта на Том Хидълстън е гениална.
Гледаме, и още как. даже темичка си има! Wink

# 530
Good on paper - нетфликс - забавно - разтоварващо- https://www.imdb.com/title/tt8231668/

# 531
  • в сърцето на един мъж...
Еха, Бендер с Безруков! Това ще бъде добро

# 532
Еха, Бендер с Безруков! Това ще бъде добро

Нова версия на 12-те стола? Заинтересувах се, споделете подробности ?
-------------
По кината при мен вчера излезе Сбогом тъпаци !
https://www.imdb.com/title/tt10196398/?ref_=fn_al_tt_1
Днес отидох да го видя (и) на големия екран.
Филма на годината за мен.
Но ако не сте чували за Бразилия, не ходете и на този.
Като се замислих, финала ми напомня също на Бъч Касиди и Сънданс Кид.

# 533
Мисля, че не е по 12-те стола. В трейлъра преследват някакъв скъпоценен жезъл (или скиптър). Просто свободно съчинение, май е предистория.

# 534
  • в сърцето на един мъж...
О, Вирджини Ефира е разкош! Нямам представа дали е 12те стола, просто по трейлър ми хареса. Вероятно ще се появят повече подробности скоро.

# 535
  • Галифрей
Видях вече е реалност Good Omens СЕЗОН 2!! 😘❤❤

# 536
  • Марс
С нетърпение ще го чакам Simple Smile

# 537

Чудя се само, след като първия сезон си завърши според книгата, кой пише сценария за този 2-ри сезон и как ли се чувства като заместник на гениалния Тери ?

# 538

Чудя се само, след като първия сезон си завърши според книгата, кой пише сценария за този 2-ри сезон и как ли се чувства като заместник на гениалния Тери ?
Вероятно го е правил Нийл Гаймън, тъй като точно тази книга е общ проект на двамата.

# 539
  • Галифрей
Нийл Геймън  си е главният сценарист и продуцента на сериала.  Нямам си идеая какъв ще е сюжета, казаха ще го снимат в Шотландия ( родината на Дейвид Тенант)

Общи условия

Активация на акаунт