Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVI

• 68 713
  • 744
  •   2
Отговори
# 75
Явно има прогрес в българското кино, но трейлърите не грабват ама хич Worried

# 76
  • София

Трейлъри' 2021 - част 5

хубав пети годишен микс, има някои топ попадения, особено от средата към края. Simple Smile

# 77
Не ми харесаха и двата български филма, а по принцип съм фен.

# 78
Явно има прогрес в българското кино, но трейлърите не грабват ама хич Worried

# 79
Не ми харесаха и двата български филма, а по принцип съм фен.
И на мен! Доза щастие едва го доизгледах, с мъка,  на Яна Маринова го спрях някъде на 15 - тата минута.
*Бащата* независимо от хубавия каст на 20- тата минута го спрях.
Та за какъв възход на българското кино иде реч идея нямам.
Или само бройка да има, качество нула.
Но явно вкусовете са други вече...
Като гледам и тая тема също.
В предишните много често се зачитах в ревюта на филми и голяма рядкост беше някой филм препоръчан от " Гледах, хареса ми и искам да споделя" да не ми допадне....

# 80
На мен Диви и Щастливи ми хареса. Беше ни скучно една вечер и с мъжа ми решихме да го гледаме че точно беше излязъл на кино. Забавлявахме се...прихапваха ни се вафли Хипер и така. Хаха.

# 81
Темата страшно много се разводни! Не ми харесва вече изобщо и направо се чудя дали да не се отписвам! Не ме интересуват ревюта на слаби филми, само защото някой си е губил времето за да ги гледа!  Искам си страта тема "Гледах, хареса ми, препоръчвам", защото имаше като цяло стойностни предложения.
"Всичко за киното" /както някой си реши да си я прекръсти и модерира/ не ме интересува!

# 82
И на мен никак не ми допада темата вече. Някакви нововъведения, които не са съгласувани и се налагат без да се искат.
Diavolo, има ли възможност да се върне старата тема и името и на този етап? Ако искаш промени, то се пускат анкети и се гласува или се прави нова тема, ако не се припокрива с тази и модераторите разрешат съществуването и.

# 83
  • UK
От много време следа темата, не пиша но събирам заглавия за гледане. Напоследък темата се напълни със странни ревюта и оценки и безбожно много премиери на филми, за което май си има отделна тема.
Не ми харесва, трудно е, даже направо невъзможно да отсееш коментарите за харесаните филми.

# 84
На мен темата в този вид ми харесва, обичам да чета и не толкова ласкави отзиви за филми.
Досадно ми е само публикуването на трейлъри и предстоящи премиери по стрийминг платформи.

# 85
  • София
Понеже знам, че има фенове на трейлърите да пусна първо този микс от предстоящите екшън заглавия през годината. Акцентите са трейлърите на Топ Гън и Агент 007 + пръв поглед на предстоящия Батман с Робърт Патинсън. Абе страхотен микс. Simple Smile
TOP UPCOMING ACTION MOVIES 2021 (Trailers)

Явно на някои не им допадат ревюта на ''слаби'' филми (но какво значи слаб филм? и ако за едни е слаб, за други е добър, винаги ще има различия) не значи, че не са полезни, вече съм писал защо. А и като цяло 'слабите' филми са много повече от 'добрите'
Старата тема почти умря ето тук - https://www.bg-mamma.com/?topic=1154591.765
8 месеца за изписване на една тема - абсолютен антирекорд! Дори нямаше кой да пусне новата тема. До последно изчаквах и на 52 стр. реших да пусна темата с абсолютно същата концепция и резултатът бе същият. Почти не се пишеше. И между другото пак имаше мнения с уж стойностни заглавия, но не харесвани. А защо се стигна до тук? Ами просто защото много от старите юзъри ги няма вече, второ защото се гледат все по-малко филми и трето, явно много хора ги мързи да пишат, няма го 'пауъра' както се казва. Аз също не пишех засмукан в общата черна дупка, а едно време в старите теми, когато бяха активни още Джой, Мяч, Гея а и Бумър бе тук и още и още хора легенди се съобразявах и пусках ревюта на предимно ценителски филми. Европейски, Арт и пр. Ходех на фестивали и пусках тук. Не че сега не гледам такива. Ще дойде и техния ред, аз си имам една странна концепция за гледане... Но това е друга тема и не става въпрос за това. Проблемът е че вече никой не пише дълги ревюта, така че не виждам защо търсите проблема там където го няма. Той не е в новата тема. Той е стар. Вие дето мрънкате ами споделете някой стойоностен филм. Никой не ви кара да пишете ревюта, може и с две изречения само. Искате нещо което го няма, но нещо което може да се върне винаги, защото на никой не съм вързал ръцете и всеки може да споделя какво е изгледал било кратко или дълго написано, харесано или нехаресано. Знам какъв е основния проблем, но не го пишете директно, а се измъквате с алабалистики. Темата отново живна и е активна и е така от 2 месеца насам. И се дразните на повечето нови мнения, защото имате много работа и не ви се четат дълги постове или да гледате видеа, защото просто се губи време. Разбирам ви, аз също го имам този проблем, като 90% от хората. Знам и че дългите постове се подминават. Да го кажем, народопсихология. Моят съвет е нещо което не ви харесва просто не го четете или прескачайте. Но съм сигурен, че има хора на които новият вид им харесва и не виждам причина да се връщаме към старото и неработещото. И пак да попитам кое е толкова новото? Това че тръгнах да споделям линкове с премиерните заглавия се посрещна повече от добре и съм сигурен, че е полезно. Не виждам какъв е проблемът е тук. Много хора писаха и че обожават трейлърите, е пускам инфо. Вместо да цъкате и търсите, когато излезе нещо ново и ценно го пускам тук. И с премиерните заглавия и с трейлърите така го правя, че по-скоро да е полезно и удобно.
А относно ревютата, е тук трудно ще се разберем. Отново ще кажа, никой не е спрян да пише за хубава френска драма, за корейски екшън или за нестандартен и откачен американски филм от селекцията на 'Независим дух'
И ако прелистите страниците ще видите, че има такива мнения. Много повече отколкото преди 1 г. или лятото или есента на 2020. Т.е. лека-полека темата отново диша и е интересна. Това си личи и по броя преглеждания, не само по мненията. И аз не споделям всичко което гледам. Само заглавия с давност 2 г. В случая 3 г. заради до голяма степен нулевата 2020 г. Това съм го писал още когато се появих за пръв път в темата преди години, че това си е лично мое виждане на нещата. И не твърдя че е правилно, напротив. Така че принципно аз гледам много повече филми, но подбирам какво пускам. Дори и в активна тема много лесно се отсява полезното и качественото, казвам го от личен опит, защото съм писал и пиша в много активни теми. Въпросът е да има какво да се отсява, а не да се пише веднъж в седмицата с ревю в три изречения на харесан популярен филм.

# 86
Аз също не харесвам да виждам бъдещи трейлъри и премиери по HBO и Netflix. Нямам кабелна и не ме интересува какво пускат там (не съм пещерен човек, просто не гледам телевизия)
Наистина ще се радвам ако нещата отново са така както бяха. Стара тема повече ми харесваше. Не искам да обидя никого.

# 87
На мен поне не ми е интересно да чета "ревю", защото за целта има такива писани професионално. Във форум ми е интересно да чета мнения, кой какво харесал или не, спонтанна реакция. За премиери мисля че по-интересно за повечето хора ще е да видят трейлър и две думи накратко за какво е филма, а не да прочетат една страница плътен текст за нещо, което не знаят и какво е. Тема "гледах, хареса ми" не е задължително за премиери, може да гледаш филм по телевизията стар и да ти хареса и да искаш да споделиш.

# 88
Никакво заяждане няма, само констатация,
нито едно смислено мнение нямате,
а само недоволствате,

пуснете една паралелна тема и ще видите коя ще върви....

# 89
  • в сърцето на един мъж...
Темата е такава, каквато я направите вие, потребителите. Преди мрънкахте на старите, че не можело да се пише за филми, които се намират по фестивали, сега премиерите ви пречат. Много от нас спряха да пишат, защото е досадно това мрънкане. Гледаме филми от различни места, много често не са преведени, молихме да се споделят оригиналните линкове, темата си върви по един и същи начин - влиза някой, пуска някое преведено заглавие или от български сайт, който не може да се отвори от чужбина и смята, че това е интересно. Писали сме мнения за филми - ма що били дълги, никой не ги четял, сега като ги няма - ама що ги няма... Ами няма угодия. Малко уважение може да имате към труда на хората, които все пак споделят. От последните потребители тук едно смислено мнение няма - само цитати, само оплаквания... Ами напишете ревю де, споделете какво сте харесали...

И за да не е съвсем празен поста - гледах последният филм на Спайк Лий - Da 5 Bloods - честно казано съм много разочарована, очаквах нещо повече, единственото хубаво нещо беше присъствието на Чадуик Боузман, голяма загуба е неговата смърт Sad Останалото - типично в стил Спайк Лий, само че пресолено. Отново яхната вълната за това, че всеки черен живот има смисъл, подсилено с краски от Виетнам и за подслаждане малко откраднато злато. Съжалявам, че си загубих два часа от живота за това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт