Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LVI

• 68 761
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Изгледах Hillbilly elegy. Много ми  допадна. Препоръчвам за любителите на драма и филми по действителни случаи.
Много добра Ейми Адамс и невероятна Глен Клоуз. Тази жена и на 100г да стане, ще играе като звяр!
За мен е един от добрите филм на 2020.

# 91
Къде го гледа? Има ли го онлайн някъде със субтитри? Гледам в Замундите е без субтитри и качеството вероятно не е добро, а звучи интересно...

# 92
Къде го гледа? Има ли го онлайн някъде със субтитри? Гледам в Замундите е без субтитри и качеството вероятно не е добро, а звучи интересно...
В нетфликс го има, но аз живея в Германия и тук е преведен. За бг сайтове за онлайна гледане нямам представа.

# 93
Много силно играе Глен Клоуз. По-миналата година се размина с Оскар за главна, но тук може да вземе за поддържаща. Ако не номинират българката за супер-дупер класното изпълнение.
В Пайрът бей го има филма.

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Много ми е терсене за Глен, все се разминава, а има невероятни роли!

# 95
  • София
Ами не мога да го кажа по-смислено от Гея...
С една дума, ето една обща сентенция в която явно вярваме.
-> Темата се прави от потребителите, не от създателя и. <-
Ок, дал съм лек наклон със заглавието и първия си пост, но до там. Не извивам ръце и не спирам никой да пише каквото му душа иска. Няма рамки. То и преди си бе така. Това че се пишеха по-дълги постове и се обсъждаха признавам наистина стойностни заглавия не е налагано със сила, а дойде по един естествен път ако мога така да се изразя. Аз не съм враг на това, точно обратното. Но това спря да работи за мое съжаление. Но не значи, че не може да се върне, но за да се върне трябват дела тук в самата тема, а не само размахване на пръст и истории от ''Имало едно време'' Wink

Аз вече отговорих, че като му дойде времето ще има допитване, но не сега, рано е още. Към края на темата, за да се знае следващата тема как да бъде списана. И не си мислете, че ако болшинството поискате да се върне старото ще правя някакви мизерии и ще се тръшкам, напротив, ще уважа желанието ви, както е и редно си мисля... Simple Smile Въпреки че моето лично мнение или по-скоро усещане е, че трябва да се развиваме, за да пребъде и самият форум, това ми е идеята. Да стане темата по-интересна и разнообразна и за по-младите, за тези, които ще дойдат и след нас, да има и нови попълнения във форума и т.н. А защо така, ами просто защото обичам Бг мама и съм стар фен на форумите като цяло. Не харесвам социалните платформи, въпреки че пиша и там, няма как... Ето напоследък забелязах да се включват и тук и в някои други теми, които поддържам нови, непознати никове, което е и най-радващото. Най-големия враг на един форум е стерилността и еднообразието.
Дано съм го написал така, че бъда разбран, защото по принцип съм си многословен...
Мир да има Simple Smile

# 96
Важното е наистина темата да е активна и да върви. Щом е така, значи това е подходящият формат. От умрели, безинтересни теми, в които никой не пише няма никакъв смисъл.
Браво, страхотен пост си написал!

# 97
  • софия
Изгледах Hillbilly elegy. Много ми  допадна. Препоръчвам за любителите на драма и филми по действителни случаи.
Много добра Ейми Адамс и невероятна Глен Клоуз. Тази жена и на 100г да стане, ще играе като звяр!
За мен е един от добрите филм на 2020.
Ейми Адамс ми е в тройката на любимите актриси, ама ако се надумти още малко, за да покаже актьорска самоотверженост, ще отпадне. Предупредена е.
Иначе филмът почна доста претенциозно и не ме грабна. Някой ден в пристъп на снобария ще купя една рукола и ще седна да го догледам.
За феновете на Ейми Адамс препоръчвам горещо Sharp Objects. Прекрасна е. И филмчето става горе-долу. Simple Smile

# 98
Единственото което не ми харесва в БГ мама е че като коментираш в една тема то тя те преследва до край, докато не се отвори нова. Това което дават като съвети модераторите за да се отпишеш не върши никаква работа.
Така че моля пишете на воля, а аз ще чакам темата да свърши за да не чета повече глупости и да мога да се отпиша. Промените не ми харесват и не смятам че са полезни.
Лека вечер!

# 99
  • софия
още 43 страници ще те тормозим тука Smiling Imp
Мен пък ме дразнят идиотските емотиокони. Ама баш-мамите и на мен не ми обръщат внимание. Нема демокрация.

# 100
  • Варна/Лондон
Не виждам нищо лошо да се коментират и не толкова префърцунени филми. Всеки има различен критерии за силен филм, и това, че на някой филма му бил красив, не ми пречи, аз харесвам интересните.

# 101
Гледах The dig и ме впечатли колко красиво може да бъде разказана една история за каузата и ентусиазма. 

Ралф Файнс (любим) и Кери Мълиган (за втори път се убеждавам, че е много ярка персона) са перфектен избор за този филм.
Филм като топъл чай, успокояващ и така необходим на фона на оскъдното иначе меню.

# 102
"Вечният градинар" също е с Рей Файнс и красива история за каузата и ентусиазма, те май повечето му филми са така. В The Dig е толкова остарял, но за каузата и ентусиазма филмът си струва 😆  Историята я знам, че сме ходили на мястото, филмът е идеално направен, но Кери Мълиган ми е твърде сълзлива тук, не ми се вижда добър избор, но нали трябва да има повече драааааама Astonished

# 103
Не се интересувам от ММА, но този филм много ми хареса. https://www.imdb.com/title/tt10661710/

# 104
  • софия
"The OA": https://www.imdb.com/title/tt4635282/
Като блато е тоя филм. Почва приятно, интересно, след това действието се забавя, забаавя, забааааааавя, минават минути и часове, в които не се случва нищо и... аз стигнах някъде до средата, май. Шаблонни ситуации, бозав сценарий, суперпретенциозна игра на актрисата в главната роля. Абе, капан за наивници.

Общи условия

Активация на акаунт