Отговори
# 195
  • Sofia
OOOOO, Евичка77, това лис а ред причини, поради кото не можете да дойдете на купона  Wink Ми уважителни са  Peace ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!!! Да пуснеш снимки и от твоя РД, а Тити ще го видим по-нататък колко е пораснал  Heart Eyes

Пепа, супер го описа рождения ден. И на снимките е супер  Peace Ние на Габче не направихме и малко ми е съвестно като гледам как всички останали отбелязаха ГОЛЕМИЯ празник Embarassed Пък подаръци получи само от сестра ми и двамата ми най-близки приятели  Cry За спането абсолютно си права за отделните стаи  Peace Габи се буди рано през седмицата, защото сме на работа  Mr. Green През уикендите спи до към 8ч., което супер ме устройва  Peace

ЛЕЛЕ, Лулуто  ooooh! аз не знаех, че за това идело реч  ooooh! Направо нямам думи  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
НИКОГА ПОВЕЧЕ ТАКИВА НЕЩА !!!  Naughty

# 196
Лулу-въобще нямах идея,че имаш такива проблеми.Ура за резултатите newsm44 newsm44, и дано никога да не ти се налага пак да се тревожиш за такова нещо.Нито ти нито някой друг Praynig

# 197
Здравейте,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНИСТЕФАНИ И ЕВИЧКА!!! ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ И ЛЮБОВВВВ   Grinning Grinning Grinning

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВИЧКА И ВАНИСТЕФАНИ! ЗДРАВЕ И МНОГО, МНОГО ТОПЛИНА И ОБИЧ ДА ИМА ОКОЛО ВАС!    bouquet  bouquet  bouquet

Лулу, честито и на теб! Пожелавам ти здраве, здраве и пак здраве! По-важно от него няма наистина. Нека всичко, което си преживяла остане в моналото и никога да не преживяваш подобен кошмар! Прегръдки и целувки от нас  Hug  bouquet

Ивииии, я кажи за какви курсове ще се тестваш?  Heart Eyes И Тео ти благодари за комплиментите  Blush

Ох, мен ме мързи да се мръдна, а толкова чистене още ме чака  ooooh! Ама това беше първият и последен РД с толкова народ. От другата година празненствата ще са изключително само с дечица и то не много  Mr. Green

# 199
[Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

среща-купон на 09.10.2006 
общ рожден ден на септемврийчета 2005
в р-т ПРИ ФОНТАНА (T. 9434675), бул. Янко Сакъзов 17, Парка Заимов до кукления театър от 17:30 ч.

newsm10 Dani?, Deysi+1, Evica+1, AniK, Pipi67+2, Hrandi, Maris, Winny, MamaRosi+1, Taigi, Rady, Deata, FreakMan+1, Olja+1, SSunny+1, Nati+2, Sharkey, NatiR, Megan, Luluto, Pipiole, Deteto Vesi, Roshko, Evichka77?, Ruxi (23-да и 2-? без рожденици, по-голями дечица и половинки  Sunglasses)
Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada Tada

Ресторант – 50,00 лв. капаро оставено.
С мъже или без – моля всички, които са с половинки и не са заведени  Laughing с "+1" горе, да свиркат Mr. Green
Каки и батковци - моля мамите, които ще доведат и братчета и сестрички да дадат хабер  Hug
Подаръчета – за цена около 1,50 лв. Ще ги раздадем с томбола, като на НГ.
Украса – Голямо БЛАГОДАРЯ на SSuny   bouquet, балони, гирлянди, салфетки ...
Торта – Благодаря на Дейзи  bouquet
Клоун – ще има клоун   costumed034  Hands Clap
Музика – Благодаря на Марис, Фрик мен, Лулуто   bouquet
Консумация Вариант 1 - Поръчахме малко салати и предястия.
Касиране  Mr. Green - направо в ресторанта при мен  Crazy - 15 лева на мама + 5 лева за татко/приятелка   Money
Остатък от общо събраните пари - за памперси на децата от дома
Организационен комитет - АниК, Лулуто, МамаРоси, Марис, Ради сърдечно ви благодаря    bouquet

До скоро! 
 bouquet Hug

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 12:51 от Ruxi

# 200
  • София, Младост 3
Здравейте, Мамета!

Благодаря за пожеланията!

Лулу, искрено се радвам, че всичко е зад гърба ти и дано никога, никога повече не се случват такива неща в семейството ти! Дано на никой да не се случват!

АниК, освен че имам рожден ден и двамата с Тити сме болни - овладяхме Т, но картинкатае супер сополива и изобщо не сме за събиране с други хора. Иначе така ми се идваше, от миналата година все си мисля за този общ рожден ден и колко ще е хубаво да видим всичките бебоци пораснали, но уви...ще е друг път.

Иви, жилището е на свекитата и доста далеч от София-та, ама те много искаха там да празнуваме,та се наложи да отидем...ние тука сме в 55кв.м!!!

Пожелавам много весело празнуване довечера! Да правите много снимки,, пък ние ще ви се радваме и от тук!

# 201
Сърдечно ви благодаря за милите пожелания  bouquet Страшни сте   bouquet  bouquet  bouquet

newsm38 Миличка Теа, да си жива и здрава! Честит рожден ден и леко и безаварийно ходене и катерене. Мноооого щастие на цялото женско царство и на царя Wink  Heart Eyes

newsm59 На Нинка /на патерица/, Ева и Венистефани  Heart Eyes Много здраве и обич !!!

Да оздравявате бързо  Praynig Вече пролича, че есента е настъпила и вирусите са плъзнали с всичка сила  Twisted Evil

Thinking Някои от вас /а на децата/ слагаха ли вече противогрипни ваксини  newsm78

Много SORRY за изчезването, но техниката ме изостави  Cry

# 202
  • София, в полите на Витоша
Хайде, дами, накиприхте ли се за срещаааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!  Joy

# 203
  • София
Благодаря Ви за пожеланията.
Много сте мили.Съжалявам,че не мога да се присъединя към вас на срещата, но ще трябва да празнуваме в къщи.
Аз ви чета редовно.С две думи и за нас-Алекс вече ходи,по-тояно тича .Като фурия е.Не се епира и за минутка да прави пакости.Вече се опитва и да говори.Отговаря на въпроси с някакви негови думички,които приличат на нашите.Вече имаме и 4 зъбчета.На прощъпулника хвана камилата.То се е видяло,че ни е писано да ставаме дресьори и няма отърване от цирка.
И понеже не съм писала отдавна,тази година е плодородна за нас-имаме 2 бебета камили и едно бебе мини пони,което е голямо колкото куче.
Лулу,много се радвам за добрата вест.
На всички дечица поздравления за първият им рожден ден и да си прекарате весело днес.
 newsm59 newsm38 newsm51

# 204
Здравейте, момичета!
Включвам се само да предупредя, че в петък ми отложиха много важно интервю за работа за днес в 17, 30 ч.. Офисът е на Витошка, така че ако всичко е наред ще мога към 6 и нещо да се включа, но има вероятност и да се забавим и да не дойдем. Много ще съжалявам, ако стане така. Понеже бях категорична, че ще дойда, а и виждам, че има доста отказали се, моля, ако има проблем с паричките, да ми пратите един СМС, ще намеря начин да ги дам.
Тел. ми е 0888 351 833
Целувки на всички и дано да е доскоро!!!
Pipi67, вдъхнови ме да си понаклепя за пръв път от мнооооого време:)))

# 205
Честит Рожден Ден venistefani!
Да си обичана, да обичаш и да си винаги здрава и засмяна!
Ах и много щастлива!

Незнам точно кога е РД, но тайничко се надявам да е днес  Hug

Пепа познай кой ме вдъхнови за курс по английски  hahaha и кой започва още тази вечер  Joy На всичкото отгоре се оказа, че съм PreAdvanced level, което лекичко ме погъделичка, защото аз си мислех, че съм съвсем друга категория. Едно голямо   love001 от мен и благодаря!

# 206
Честит рожден ден на Ева и Вени.Да са живи и здрави,да са обичани и глезени от мъжете в къщи nbirthday  ura Tada newsm38  party023
Ни еще дойдеме някъде до 17.30 с още една мама.
Само да не стане  box box bash fight fight fight с Пепи на Евица,защото на другата мама синът й си взе Ронката за жена. hahaha hahaha hahaha
Румка радвам се че всичко е Ок Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesА с Ина какво стана?Колкото до  lalalala blahblah #Bad Talkто е ясно че като се съберат доста жени  немогат да се  #Bad Talk blahblah blahblah lalalala.Не им завиждам на татковците.
Ох колко се вълнувам за довечера,чак ще ми се пръсне сърчицето.

# 207
Честит рожден ден на Ева и Вени. Бъдете здрави, обичани и щастливи майки и съпруги. Нека щастието и любовта никога да не напускат дома ви! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Лулу, слава богу че не е това от което си се опасявала. Дано всичко да е наред с операцията. Ще стискам палци. Praynig

Искам да ви попитам, има ли още мъничета, които пият адаптирано мляко. Защото Мими все още пие, но само вечер, в момента сме на Фризо3.

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 15:25 от rouz

# 208
Честит Рожден Ден на Венистефани и Евичка! Да сте живи и здрави и много щастливи!

Аз мислих да намина за малко, само да ви видя, но няма да мога, защото всички в къщи сме сополиви и дечурлигата си подкашлят.
Лулу,  Hug

Пипи, макар и с малко закъснение, но от сърце - да ти е жива и здрава Теа, много да те радва и да ти помага във всичко!

# 209
Честит Рожден Ден Евичка и Венистефани

Лулу  Hug Hug Hug Hug Hug
rouz Они пие всяка сутрин и вечер по около 240 мл. Млякото е Аптамил 3
olja стискам палци за интервюто  fingerscrossed И дано успееш да дойдеш
Пепа Тео е толкова лъчезарно дете  Hug Hug Hug Hug Hug А ти си толкова красива  Embarassed Embarassed Embarassed

За спането пък, при нас е обратно, като легне в нашето легло спи до към 9, иначе в седем най-късно е кукуряк.През нощта отново започна да се буди. Дано още някой друг месец, че ако е до 2та годинка от мен ще остане само спомен  #Puppy dog

Хайде отивам да се кипря smile3532

Общи условия

Активация на акаунт