Отговори
# 210
Мерси момичета Hug Hug Hug Какво щях да правя без вас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роуз, Марта пие адаптирано мляко и нямам никакво намерение скоро да и го спирам, освен ако тя не пожелае Grinning Сутрин обед и вечер пие по 220-240 мл. След като отказа Аптамил 3, сега сме на Нестле Джуниър. Тя категорично отказва ди си замени АМ с кисело. Кисело яде само за следобедна закуска и както винаги, само ако си го куса сама с лъжица Tired

# 211
  • София/Осло
 newsm59  bigdance2Вени, Еви честит рожден ден. Бъдете много обичани newsm59  bigdance2

Момичета , купона беше просто супер.Напълнихте ми душата.И украсата  ura, и клоуните  costumed034 , и тортата  chef newsm38, и подаръците  Gift /на нас ни се падна една мека шарена топка дето дрънка Hug- любимо на Макси щом е топка Joy/, а за бебоците направо нямам думи.Толкова сладки са станали всички nuts lovekiss
Оооооооох как ще ми липсват тия срещиииииииииииииииии Cry
Хайде пускайте снимки...аз имам много малко и предимно на Макси ,че се беше лепнал за масата и ядеше с вилица eat feeding
лулуHug Hug Hug Praynig
пепи- Тео е станал страхотно момченце пу пу пу

# 212
Искаме снимкиииииииии smile3509 photo

# 213
  • София/Осло
Ето 5 -6 бройки
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=7523&AlbumId=69963
хайде фотографкиииииииииииииииии..................дайте горещ матрИал Joy Joy Joy

# 214
Иви, честито започване на курса  Hug Браво и за нивото   bouquet  И да разкажеш после как е минало Simple Smile

Поли, изчервих се и се притесних от комплимента  Embarassed Днес тъкмо бях изпаднала в някакво деприсивно настроение и се жалвах на мъжо и ревах, че съм грозна и дебела  Embarassed Благодаря ти много!   love001

Деси, снимките от партито са супер  Hug Виждам Макси добре се справя с вилицата  Joy Голям сладурко  Heart Eyes

Хайде, още снимки искамеее  Blush

Щях да пропусна да кажа, че Теодорски има вече 11 зъба. Показаха се и горните 2 кучешки.

# 215
МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА СТРАХОТНИЯ РОЖДЕН ДЕН     bouquet Благодаря на организаторите     bouquet  bouquet  bouquet Благодаря за страхотната украса   bouquet за невероятната торта ( беше много вкусна освен , че изглеждаше супер )   bouquet за музиката , клоуните ......... нямам думи  Hug  bouquet Съжалявам ,че до сега не съм идвала но пък се надявам да се поправя Embarassed А съжалявам и ,че не ВИ познавам но и това се надявам да поправя на следващите срещи Embarassed Flutter Всички и всичко беше СУУУУУУПЕЕЕЕЕЕР newsm10  love001

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 16:17 от Deteto_Vesi

# 216
ПАРТИТО БЕШЕ СУУУУПЕР! МНОГО БЛАГОДАРЯ НА РУКСИ!  Hug
Бебковците са ни прекрани, нямам думи!

Честит рожден ден на Еви и Вени. Много още камилчета им пожелавам Joy

Лулу, ужасно се зарадвах като прочетох хубавата новина  Heart Eyes
Пепа, Тео много рус станал, голям е сладурко  Grinning
Оля, стискам палци, а пък ако е за добро ще стане

Много се радвам, че се видяхме. След кратка спявка с Поли на тръгване се разбрахме, че ще се организираме за среща само на нас си, без бебковки, да се наприказваме като хората  Joy

# 217
Искаме още снимкииииииииииииииииииииииииии

Страхотна торта и страхотен купон! Жалко, че не можахме да дойдем  Crossing Arms Но следващия път може би  Hug

Пепи точно ти ли пък грозна и дебела  hahaha Бих казала все противоположни неща като изключително привлекателна и да можех и аз така да изглеждам  Whistling А Тео кога ги докара до 11, че и кучешки - браво на вас  bowuu Ние се борим за номер 5

Абе Деси този наш Макси как бе научен да употребява този сложен инструмент наречен вилица  newsm78 Елито яде с ръце  Crossing Arms дай малко идейки  Praynig Дълго ли ще сте извън редиците ни  Heart Eyes

За курса съм ужасена  Shocked че има разлика м/у british и american има, ама чак пък толкова, аз се напъвах да го разбера за елементарни думи  ooooh! Нищо де към края почнах да му свиквам. Каква ли мацаница ще стане м/у единия и другия като ги смеся незнам  Rolling Eyes

# 218
Ivy-ще говориш като юар-ка. Joy
Мерси още веднъж за хубавото изкарване, беше малко френетично, но пък хубаво. ТвЪрдо ЗА среща на нас си.
И както се похвалих, че съм си намерила прекрасна жена да ми гледа детето, така и тя се обадила докато ни няма. Като разбрах, че е  звъняла си казах "Отказва се", и така се оказа.
Сега ще пробвам по един друг канал пак да намеря някой, който е да е познат, и ако не, ще се възползвам, че не съм омъжена, и ще се пиша самотна майка за ясла.
Както се пу да ***, но карай. Тортата бе разкошна, още ми топли коремчето.
И Лулу-за другото утре ще ти пратя телефон, но съм сериозна твоята щерка да разяжда моята.

# 219
  • София/Осло
Иви - ами да ти кажа Макси  итатко му всяка вечер в 19,30 сядят на масата и си мезят с домат и кашкавал и си боцкат с виличката.  Детето гледа, гледа и вече само се справя. А нас няма да ни има само в страната ,но във форума ще сме си винаги на линия Joy Joy
Аз пък не опитах тортата Sad Laughing

# 220
Ох както се тропясах на седалката и Ронката ми заспа в скута.Едва си е изпила млякото и е заспала.Предполагам че утре поне до 9 часа ще спи.Толкова беше изморена милата.
Рукси  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,както и останалите организатори  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Kissing Heart lovekiss kiss Kissing Heart kissКупона беше супер.Само Ронката не пожела да покаже как ходи сама,бърше подове и други такива неща но я хвана Embarassed Embarassed Embarassedсрам.А като видя толкова деца на едно място се  Crazy newsm77 #CrazyМилата почти никаквво внимание не и обърнах.Добре че беше свекърва й да си я гледаше.Сори Пепи ама то дълго време те нямаше и ние си мислехме че си ни забравил.Аз си мислех че ще има  box smile3540 smile3540  341uu newsm66 fight fight за Ронката,а то двамата само дето не се  kiss  remybussi hahaha hahaha.Излезнаха  bowuu bowuu
За   party023 беше  newsm74 даже аз я пробвах малко.Беше пресна.Ронката си я изяде почти цялата.Е май геройте са  newsm46 newsm46 и  smile3524 smile3524 smile3524 та никой друг не се е изказал за купона.Хайде бе хора стига сте спали.
Искате ли  photo photo photo
Ето ви   Nature Sunny  Nature Sunny sweating sweating sun sun smile3509
ако имате претенции към написаното отдолу ми  Listen Stuck Out Tongue Winking Eye fiuuuuuu
Не6то ме е perko perko perko лигнята.
Е добре де

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23326&view=1&photo=145

# 221
ЧРД на Евичка и Венистефани!На патеричка! да сте здрави, щастливи и все така красиви:-))

Купона беше НЕНАДМИНАТ! А аз като първа гъЗка освен, че пристигнах да закрия мероприятието до преди малко бях изпаднала в дълбокото заблуждение, че партито е от 18.30 ooooh! ooooh! ooooh! #CrazyЕ все пак успях да видя няколко любими мами с хлапета, които все още не си бяха тръгнали....

На мацките от организацията просто незнам какво да им измислим за поощрение и  благодарност?! Thinking

# 222
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ЕВИЧКА И ВЕНИСТЕФАНИ!   bouquet

Хайде чакаме още снимки! Купона е бил супер!

Моето момиченце е болничко и ми е много мъчно - от вчера вечерта е със запушен нос, взех я да спи при мен, защото татито беше на работа, и горкото цяла нощ едвам диша, събужда се с рев, трудно заспива понеже не може да смуче бибата заради запушения нос. Не ми даде да й пръсна Стеримар, само Осцилококцинум й дадох снощи, сега като стане ще трябва да й дам пак. И за капак трябва да ходя на работа, добре че мъжът ми ще се прибере още сутринта, че да я гледа той. Дано бързо й мине  Praynig
Оплаках ви се Sad дано и другите болни бебоци бързо се оправят, че никак не е приятно да гледаш как се мъчат  Sad

# 223
Роси супер снимки добре, че си ги надписала  Hug

Оздравяване на всички болнички! Елито не е болна, но пак с температура си вади зъбите  Tired беше само за около 24 часа и сега е доста по-добре, а кътника почти целия се показа. Лошото е, че почти са пробили още няколко зъба, но почти ми мирише пак на температури  Rolling Eyes

Още снимкиииииииииии

# 224
Роси- супер снимки и сладки коментари Flutter.Явно купона е бил супеееееррр.Ох как ми се идваше, ама пусти вирус гаден....Нищо, следващия път.
Александра-бързо да се оправяте. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт