Отговори
# 225
Здравейте мами  bouquet

Купона беше супер!Много благодаря на организационния комитет и особено на Рукси  bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се ,че се видяхме с повечето от вас. Hug
Дано болничките сладури да оздравяват по-бързо Peace

Хубаво ще бъде да се видим само ние Peace

Ние не направихме много снимки,защото паднаха батерийте,но каквото има ще го качим довечера

Роси направила си страхотни снимки -както винаги уцелваш точния момент Peace

Лек ден от мен

# 226
Роси, браво за снимките
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23326&photo=227 вижте на тази зад нас с Тайги на снимката/част от украсата/ сме пак ние с Тайги, ама с кореми  Joy

# 227
Купона беше страхотен, нищо че ние бързо бързо се изнесохме!!!!!!! След малко почвам да разтоварвам и качвам снимки и ще ги пусна към обяд. За съжаление след вчерашния ми почивен ден, днес са ми стоварили огромна купчина на бюрото Rolling Eyes
Мартуша снощи е била малко мрънкава след партито, но на горкото му дойдоха малко в повече толкова много хора Joy По едно време блуждаеше като свободен електрон и се хвърляше в краката на всеки срещнат hahaha

Рукси хиляди благодарности за организацията  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Беше перфектно както всички партита, които си ни спретвала до сега!

Много се радвам, че успях да ви видя Hug Подейства ми много ободряващо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Хич не ми се тръгваше Sad

# 228
 здравейте,
 специални благодарности на Рукси, АниК, Лулуто, МамаРоси, Марис и Ради   bouquet
партито беше супер! нашите снимки ще ги има по-късно днес.  а тези, които видях са страхотни Simple Smile
 всички септемврийчета са страхотни  Heart Eyes

Лулу, искрено ти пожелавам  всички малки и по-големи неприятности да останат зад гърба ти и ти да гледаш само напред  Hug 

ВениСтефани, честит рожден ден на патерици, много  здраве, щастие и късмет!

# 229
Цитат
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23326&photo=227 вижте на тази зад нас с Тайги на снимката/част от украсата/ сме пак ние с Тайги, ама с кореми  35

Joy

Рукси, направо не мога да повярвам на очите си  #Crazy Аз гледам, че пише Рукси и Никола, ама си викам сигурно има грешка, а ти си станала "рагу и дзъби"  Mr. Green Изглеждаш страхотно! Колко сте се променили всички  Hug А за децата нямам думи просто  Heart Eyes Те са си нашите слънчица  Nature Sun With Face

# 230
  • София/Осло
Роси- страхотни снимки Hug
Иви- моля те ми кажи колко температура вдига Ели от зъбите , че Макси снощи в 12 вдигна 39 #Crazy. Дадох Панадол , обух му оцетени чорапи и я свалихме. Оттогава не  е вдигал ,ама се чудя дали са зъби, защото нищо друго му няма Thinking

# 231
С Удоволствие разгледах снимките  Hug Личи си, че сте изкарали страхотно, момичета. Браво на организаторките   bouquet  Бебоците са толкова пораснали и стават все по-сладурски и по-сладурски   love001 За мамите думи нямам - момичета, изглеждате страхотно!  Heart Eyes

Рукси, един голям букет от мен   bouquet 

# 232
МИли мами, благодаря ви за снощи Hug Hug Hug
Всички изглеждахте чудесно - не личи че сте мами на малки бебета Wink Grinning
Тези дето не успяха да дойдат - липсвахте ни.
Аз не успявам много да се включвам, но си мисля за вас и чета  Hug
Бъдете здрави!
Hug

# 233
Привет   bouquet

Сърдечно благодаря на АниК, Ради, Марис, Руми, Дейзи, МамаРоси, Рошко  bouquet   bouquet
Сговорна дружина - планина повдига  Heart Eyes. Много съжалявам, че някой мами и дечица не успяха да са с нас.  Sad Само здраве да има!!! Laughing Удоволствието беше изцяло мое  Hug  Благодаря за доверието, подкрепата и помощта. Ще се радвам да повториме  Hug Снимки вече ме е срам да обещавам кога ще има  Crazy, но ще го бъде  Mr. Green

# 234
http://foto.bg/showphoto.php/photo/63460/cat/2315/sortby/d/way/asc

Аз пък ги пускам моите. Нямах време да ги обработвам но поне ги качих Embarassed

# 235
Деси 4 зъба има и 4 пъти вдига температура м/у 38,5 и 39,8 без да и има абсолютно нищо друго Crazy Вече взех да свиквам. Обясняваха ми как само от зъби не можело е да ама може  Crossing Arms Сега последния път преди да пробие потече сопол и си помислих излиза зъб, защото е здрава и той проби след 2 дни съвсем мъничко. Акото се поразхлаби и се показа още от зъба. Вдигна Т и излезе мисля целия, но не дава да го видя. Аз и давам Пулсатила 30 потенция и е единственото, което и помага. Нито Панадола, нито Нурофена, нито нещо друго ни върши работа.

# 236
  • София, в полите на Витоша
СПЕЦИАЛНО БЛАГОДАРЯ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ!!!
Купона беше страхотен, децата бяха толкова порастнали, а мамите- толкова красиви!!! Heart Eyes

Страхотни снимки, Роси, благодаря за труда да ги надпишеш!  bouquet Лулу, снимките на чакащата Марти    за кашкавал ме разсмяха до сълзи!!!

За ненаучилите новината- след плахите крачка- две у дома, което аз отчетох като прохождане, Тея вчера на купона предизвика фурор, ходейки по пет- шест крачки сама и то нееднократно  #Crazy За мен направо детето си проходи на купона! Явно в суматохата между толкова щъкащи крачета, моята дама забрави, че не може да ходи сама....  Joy
И след толкова емоции, снощи задпа в 8.30 и стана сутринта в ... 9.30  ooooh! за радост на мама и тати   Mr. Green

Целувки от нас, иде ред на дамска среща на рИкия и салата!!! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 10 окт 2006, 18:00 от pipi67

# 237
Да! за дамската среща и ракията!
И много благодарим на тези, които са ни купили надуваем боздуган в десен далматин, който писка и дрънка. Голям купон, а довечера и мъжо ще го наложа, ей така за профилактика.
някоя от нас правила ли е някога кестенова торта? Че едни такива мисли са ме налегнали, докато не работя да използвам намалението.
И докато ви пиша сладко, един кестен гръмна във фурната, и сега и фурна имам да чистя. Не е като да не ми е забавно....
Лулуто-моята позната ще му вземе телефона тези дни на човека и веднага ще ти го пратя на лични. Няма му го, защото се срещат по етажите.

# 238
Ivy, много трудно ги вадите тези зъбки  Cry Хайде поне останалите да са по-леко  Praynig Пожелавам зъбките на всички бебоци да излизат леко като нашите  Hug По този повод да кажа, че Тео има не 11, а 12 зъба.... Не бях видяла горния кътник, който е пробил също. Одеве се хилеше с широко отворена уста, та успях да му видя чак сливиците и се  Shocked Shocked като видях и кътника. Значи 3 зъба наведнъж са избили тези дни - двата кучешки и този кътник. Всички са горе. Чудя се два реда зъби ли ще му излизат на това дете  ooooh! Вече се притеснявам, че са твърде много за възрастта му. Как мислите? Нормално ли е да му растат така накуп и да има толкова много вече? До 8-ми месец беше с 8 зъба, после имаше малка почивка от 2 месеца и пак почнаха като гъби да изскачат.

# 239
  • София, в полите на Витоша

Да! за дамската среща и ракията!

Като казах- та се сетих- черпих за РД на Тея в едно кръчме тип Банско в Студентския град, беше супер и поръчвахме Стралджанска мускатова с бутилки  Drunk, салатите са огромни и вкусни и правят страхотно пиле Кентъки и пълнени бутчета ... така че ако не е неудобно мястото- мога да го спретна!!! Там ни запомниха с добро-  Joy

Кажете само за дата!

Общи условия

Активация на акаунт