Месецът на любовта дойде, а ЮНЧЕТО в нас расте (Тема 5 - 2021)

• 46 325
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
аз утре ще пускам пак урина, вчера пусках и всичко беше наред, но ме тревожи много факта, че ми се пишка постоянно и имам чувството, че не изпишквам всичко и се притеснявам, гледам да не мисля ама даже и ми е дискомфортно вече ..
Същата работа е и при мен и то от доста време. При мен матката и пикочния мехур били застанали не знам си как и се получава някакъв ъгъл, та от там дискомфорт. Включително не мога да пикам, буквално ме боли, толкова ми се пишка, но нищо не излиза. Пишкам едва едва и сякаш не всичко на събрано. Особено през нощта ми е много трудно, ставам, боли ме, нищо не става, разхождам се, за да се намеси и една на капки излиза нещо.

Оф, аз тия дни съм супер зле, в понеделник имах задачи, напрегнах се с разходки и сега съм с болки и контракции. Надявам се да издържа до петък, за преглед, че не ми се ходи до спешното.
Малина, добре дошла!

# 136
Мина днес и моят преглед при др. Вецев, дори и мъжът ми присъства за пръв път Simple Smile Бебчо е добре, гледа го много обстойно, около 450 гр. Според него съм 21+3 г.с., изместил ми е термина за 20 юни. Кръвотокът е значително по- добър след всички терапии, почти перфектен, само плацентата си остава превия тоталис... Поуспокоих се, другота седмица съм при Сигридов, после на фетална ехокардиография. Направи ни 4д снимки на личицето му, много мило ми стана и все по- реално 😊

# 137
Супер новини Шели! Да расте все така бебочко!
Как така докторът пусна и таткото на прегледа? Какви са магическите думички? Open Mouth

# 138
Момичета, сетих се да ви питам нещо. Докторът ме попита, но аз не съм мислила по темата и общо взето не го отразих. С първото ми дете не сме замразявали стволови клетки, то някак не беше и толкова известна опция. Сега като ме попита, се зачудих. Реално през годините съм дочувала някакви скандали и неуредици, коментирани по темата в медиите. Вие правили ли сте го? Имате ли планове сега да го направите?
Ние мислим също да съхраним, живот и здраве. Към Future Helt сме се насочили. Мислих Селена целс, но наистина има доста кофти информация. В Селена е много по-евтино, но някак им нямам доверие след това, което изчетох. Ще е хубаво, ако някоя от вас също сподели мнение. И ние сме в чуденка...

# 139
Супер новини Шели! Да расте все така бебочко!
Как така докторът пусна и таткото на прегледа? Какви са магическите думички? Open Mouth

Джеси, забелязала съм, че идваха и мъже с жените си на прегледите и този път го питах дали е удобно и нашия татко да присъства и той каза "да" без никакви проблеми. Беше много любезен и разговорлив. Пробвай- ще се съгласи Wink

# 140
Джеси, и аз съм виждала татковци на България, обаче, там пускат, ако докторът каже, че може. Във Феникс се съмнявам да пускат. Теб къде те гледа Вецев? Аз попринцип си ходя във Феникс, но за ФМ ме вика на България, каза, че там 4д е най- добро. Аз си чакам 16ти за преглед.
Иначе съм болна, не знам настинах ли или е някакъв лек вирус, че в градината на малката половината дечица са болни, но поне леко щ го карам Simple Smile Пазете се, момичета, сега и гриповете започват.

# 141
На последната фетална бях споделила на лекаря, че мъжът ми много се вълнува за бебчето, а не може да го види, защото нашето човече упорито отказва дори една снимка да му се направи, какво остава за клип. Демонстративно се обръща, даже и за рутинните прегледи е мъка да го измерят. И докторът ми каза на следващата фетална просто да доведа и бащата, но става въпрос за частен кабинет, в болница/клиника предполагам няма да има такава опция.

Аз много исках, когато раждам бащата да е придружител, но май няма да стане, предвид ситуацията. Имам доста въпроси за болничния престой, а няма дни на отворените врати в момента, дано до май да отпуснат мерките.

# 142
Аз някак съм пропуснала, че има нова тема и се чудя защо никой не пише Grinning
Мен Вецев винаги ме преглежда във Феникс, не ми е казвал и за ФМ да ходя в другия кабинет Thinking

# 143
Тикълс, аз съм в Поликлиника България при Вецев- може би заради влошения кръвоток, който най- после се подобри и плацентата превия, предпочитам апарата там. Наистина там татковците влизат без проблем, чакалнята е широка, то сама поликлина е огромна. Иначе и аз исках мъжът ми да присъстав на раждането, както беше с първото дете, но явно няма да ни огрее този път....С доктора се шегувахме, че той сигурно е единствения баща присъставл на раждането на детето си по време на пандемия Laughing
Иначе и аз исках да се възплозвам от деня на отворените врати, но явно и това няма да го бъде.... В темата за Шейното има много инфо за раждането, пак ми останаха въпроси де, но ще чакам да наближи юни и тогава ще ги мисля.

# 144
Оо, и аз ходя във Феникс и там правихме ФМ. Ее, точно се зарадвах че ще имаме щастлив татко и най-после ще види бебенцата на екрана.
Шеф Мама, да се оправяте бързо всички!  Tea
И аз надничам в темата за Шейново и събирам информация.

# 145
Здравейте дами Simple Smile колко много сте писали в новата тема. Относно стволовите клетки, миналата година имаше един случай и го отразяваха по медиите. Не помня коя банка за стволови клетки...бяха закрили центъра и услугите в чужбина, не се знаеше как ще бъде достъпно до тези, които са подали материали. И аз още не съм решила дали да се доверя и да търся варианти.

Онзи ден бях на ФМ при Чачева. Тя беше видимо притеснена заради кистата и извика проследяващата лекарка да ми пусне изследвания туморни маркери. Добре че, резултати са чисти. Много ми е притеснено с тази киста. Накрая се страхувам, че може да се наложи операция - а не нормално раждане. Имам чувството, че само аз страхувам от цезарова операция Sad Повечето майки го приемат спокойно.

Момченцето ни е добре, 408 гр в 20+5 г.с. Забраниха ми да вдигам тежко над 2 кг.

# 146
Пърпълскай, дано не се наложи! Не си само ти, аз изпитвам истински ужас да ме режат, нормално съм съгласна да раждам и 10пъти, само да не ме режат. Много ме е страх да не се наложи, ама се надявам че 1во. следящата ме е истински привърженик на нормалното раждане, 2ро. сега политиката на болницата е много про нормално и рядко разрешават секцио. Само всичко да е наред и да от караме до термин.

Мен вчера през деня, през нощта и тази сутрин ме боля ниско долу. Чудя се да ходя ли на лекар или ще издържа до утре, когато ми е часа. Надруса се с лекарства и ме отпусна за свга, пък ще видим.

# 147
Плюс един в клуба на страхуващите се от секцио ✌️
Вчера ми вдигнаха дозата Магнерот, уж защото ми била много активна матката. Да, но аз не я усещах тази активност. Тааа след всичкия Магнерот, с който се натъпках, от вечерта ми е едно гадно, усещам си корема твърд, някак некомфортно ми е. Като съм седнала е най-гадно, затова работя в някаква невъобразима полулегнала поза. Не знам съвпадение ли е, но това усещане ме притеснява, някой случвало ли му се е?

# 148
Момичета, вчера ми казаха, че плацентата е със зрялост 1. Прочетох, че до 30 г.с. трябва да е 0. Това трябва ли да ме притеснява...

# 149
И аз изпитвам страх от секциото и изобщо не искам да стигам дотам. Предпочитам си нормално раждане, пък после ще заздравее отдолу и да има нещо. А тая коремна операция.. мале настръхвам направо. Силно се надявам диоптъра да не компрометира нещата.

Общи условия

Активация на акаунт