Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 704
  • 314
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За първи път ще се чуе в този форум - проекто- бащата да бяга с 200 Mr. Green

# 226
За първи път ще се чуе в този форум - проекто- бащата да бяга с 200 Mr. Green
Пре-це-дент! И таз тема е дала нещо на света!

# 227
Тя е решила, че той няма да става баща сега.

# 228
  • София
Тя е решила, че той няма да става баща сега.
Знаеш ли, Лори. Ако тестът е положителен ще стане баща и ушите ще му пукат.
Такова ми е вътрешното убеждение на база пост 1.

# 229
Аз разбирам – ще си страхотна майка, ще си много сладка бременна. А вие какво разбирате? Дайте философски дисонанс на дискусията.

Съгласна съм. Ако си бяха двойка, която искат евентуално да бъдат (заедно) родители. Отделно, според авторката не е казано с тон, който ти влагаш, а като лигавене и хилене. Има разлика.
[/quote]

То защото всички деца са планирани и искани в момента на зачеване....
Разликата е само в това, което според авторката и в случая теб смятате, че трябва да бъде поведението и всяко друго е неуместно до неприемливо. И ти и тя замисляте ли се какви са пък неговите емоции - ситуацията е кризисна и за него. На прага е на коренна промяна на живота му - дали да става татко, може пък това да е края на отношенията му за които е имал сериозни планове, може пък той да вижда в момичето си черти, които сериозно го изнервят /склонност за истерясване в труден момент/....  И защо реакциите му рябва да са по някакъв ваш филмов калъп?
[/quote]

Съгласявам се с теб, Дорис. Но като прочета “Той започна да се лигави, хили, да си прави майтапи и да ми казва как щяло да ми отива”, аз не виждам автоматично романтикът, страхотния съпруг, невероятния баща, мъжът с великанското чувство за хумор, което вие открихте без да ви мигне окото. А както казах, аз коментирам единствено това, което знам на момента. Не гадая, ако беше иначе какво щеше да е и прочие измислици. Както и не искам да съдя авторката, че била правила секс без презерватив, за останалите нарицателни въобще пък да не говорим. Вие твърдите, че тя правела драма, а моето откровено мнение е, че драмата беше направена от коментиращите.

Разбирам те чудесно какво искаш да кажеш, но не това беше представено от нея, а да не забравяме, че само тя е присъствала на тоя разговор. Съгласяваме се, че не сме съгласни един с друг и така.

# 230
Ще раждаш, къде ша одиш.
Ще ти отива де.

Защо Вяско?
В повечето случаи, жените чуват "Ама как така бременна, ама не е сега момента"
Тук мъжа не се е стреснал..Поне сега.
Авторката е, защото още не били живяли заедно..
Да се чудиш как родителите ни още са заедно и се усмихват един на друг... като повечето са се женили след няколко месеца без съвместно съжителство:)

# 231

Моля, авторката да се включи и да каже, дали е бременна или не, че да си лягаме вече.
Цял ден дебна и сън не ме хваща от вълнение. 🙄

# 232
Е, Рози, то именно това и е по-пикантното на темата, че ролите са обърнати.
Така ми прозвуча "ще ти отива". Всъщност не, просто давам крайност за баланс на ответните иронични крайности, че бил едва ли не насилник. Като ще четем между редовете, да го правим задружно.
А иначе - да беше авторката някоя кукувица, до вчера примерно искала бебе, днес се уплашила, врътнала се, окей...но тя си поддържа едно праволинейно поведение през цялото време. Той е този, който се съгласява с нея (иначе защо ще се прави, че я пази), влиза ѝ в  положението, но после, пред вече свършен (буквално) факт си прави оглушки и бие към пълно извъртане. Ако е един път хубаво, обаче всяка серийна манипулация някога е била на първи епизод.

# 233
  • София
Пълното извъртане е в главите на коментиращите.

Един Вяско, барабар Петка с жените.

# 234
Дренки!

# 235
  • София
Трънки се казва, може да има засегнати.

# 236
Защото обикновено е на страната на мъжа, не е с лошо.

# 237
  • София
По заместване съм, слушам.

# 238
Е, Рози, то именно това и е по-пикантното на темата, че ролите са обърнати.
Така ми прозвуча "ще ти отива". Всъщност не, просто давам крайност за баланс на ответните иронични крайности, че бил едва ли не насилник. Като ще четем между редовете, да го правим задружно.
А иначе - да беше авторката някоя кукувица, до вчера примерно искала бебе, днес се уплашила, врътнала се, окей...но тя си поддържа едно праволинейно поведение през цялото време. Той е този, който се съгласява с нея (иначе защо ще се прави, че я пази), влиза ѝ в  положението, но после, пред вече свършен (буквално) факт си прави оглушки и бие към пълно извъртане. Ако е един път хубаво, обаче всяка серийна манипулация някога е била на първи епизод.

Аз много бързо прехвърлих темата.., но фактите за мен са..
- Връзка от над година и планове за съвместно съжителство..
- Мъж, който винаги преди това е бил на ниво и реагирал спрямо очакванията на авторката
- Авторката има проблем с обвързването и любовта
- Има проблеми със забременяването ако правилно съм прочела
- Предпазват се с прекъснат акт
- И слага каруцата пред магарето, заради спонтанната реакция на мъжа до нея

# 239
Реакцията ти е била такава, понеже си усетила, че губиш контрол над живота си и обвиняваш него подсъзнателно за това.
Или има наистина нещо у него, което те кара да не желаеш общо дете.
Помисли си хубаво и дано тестът покаже онова, което наистина искаш.

Общи условия

Активация на акаунт