Отговори
# 120
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

Elinor0680, Честит Рожден Ден! Flowers Hibiscus

Желая ти много здраве, късмет и успехи!

# 121
Съботите не са това, което бяха. Добро утро и честит рожден ден на Elinor0680 . Желая здраве и усмивки.
Нека вечерта ни донесе любов и надежда.

# 122
  • Пришълец
Честит рожден ден, Елинор Kissing Heart Да си здрава, щастлива и обичана!

Магия, много хубави гифчета. Една от любимите ми сцени Kissing Heart

Серкан  ще започне да се влюбва отново, а едновременно с това и да си спомня.
Вълнуващ епизод ви пожелавам довечера, ще ви чета Kissing Heart

# 123
"Според вестник Hürriyet снимките на сериала "Почукай на вратата ми" са спрени заради кавга между Керем и Ханде. Продуцентската компания се извинява на екипа за подобно спиране, защото врата на Ханде още повече я боли и тя има нужда от почивка"
Преди 23 часа е публикувано от администратора в една група във Фейсбук. Нещо повече по въпроса, ако въобще е вярно, разбира се,  някой знае ли?
По-скоро ме интересува дали са спрени снимките заради здравословни проблеми. Другите глупости, ги отрекоха и Керем, и Ханде, мисля.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 08:37 от mari08

# 124
Добро утро!
Това е материала в Хюрриет
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/hande-ercel-ve-kerem … i-girmis-41733007

Остана и да напишат, че Керем е ударил/блъснал Ханде в яда си и затова е контузена. Rolling Eyes Ако е вярнa новината за болките и във врата, по скоро може да има епизод с по малко нейно участие или без. За сметка на това ще имаме Селин в изобилие Close

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 08:50 от Slawena

# 125
Керем не отрече ли вчера новината за кавга? "Bullsh*t news" беше писал.

# 126
Вчера и Керем и Бамби бяха на сета. Снимките бяха в и пред офиса на Серкан. Wink

Целта довечера:

Ето и рекордите, които трябва да подобрим

Gift Heart

# 127
Довечера пак ще стоим на тръни дали ще се подобрят рекордите.. голямо вълнение беше с хаштага edabolat. ❤🤯

# 128

Slawena, благодаря!
Прочетох с гугъл преводач. И ти благодаря не само за информацията, а и затова, че разсея в мен мнението, че Нurriyet е сериозно издание...

# 129
Добро утро, момичета!🌞

Най-после дойде събота, нямам никакво търпение за довечера. Не знам как издържах до сега. Ее, знам с постоянно гледане на клипчета, гифчета и снимки.

Elinor0680, честит рожден ден!🥰🥳

# 130
Честит рожден ден, Елинор!
Бъди здрава, щастлива и нека животът ти е цветен като тези цветя.....

# 131
Добро утро , прекрасни ! 🌺 Вече нямам търпение за довечера .Кой ще се влюбва ,кой ще си спомня ,кой ще гледа втрещено 🤭
   Разбира се  ,че годежът на Еда и Дениз е договорка . След като пресъздават първите серии трябва да имаме фалшив годеж .Въпреки че можеха да измислят някакъв договор за 2 месеца ( нали в нашия сериал всичко е за 2 месеца ) между Еда и Серкан и залогът да са акциите на Еда .Но както и да е .
   Честито на рожденичките вчера и днес ! Бъдете здрави ,смели и сияйни ! 🍀🌷
   И да добавя нещо за сцената от Анталия .Според мен Серкан вдигна Еда ,когато стигнаха до пясъка, защото беше с токчета и нямаше как да ходи с тях. Тоест можеше, но нямаше да  е приятна гледка .Та сега да видим каква ще е причината 🤔 Дано е нещо романтично 🥰
    Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден ! 🤗

# 132
Инфо:
 Рейтингът на SonYaz продължава да пада:
Скрит текст:
Sparkling Heart

# 133
Добро утро Честит рожден ден, Елинор!
Бъди здрава и щастлива🎉🎂💐🥳

# 134
  • Кърджали
Добро утро в събота! Да се насладим на серия, в която да видим как Серкан Болат
1. Преоткрива, че има сърце
2. Сърцето му започва плахо плахо да бие в такт Еда Йълдъз
3. Запопва да си спомня
4 Започва да се отдалечава от Селин

Елинлр, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт