Отговори
# 135
Феновете в Индия са готови за довечера Wink

# 136
Добро утро! За двете ни рожденнички ..Щастливи бъдете и двете! Дълги години на здраве и радост се насладете!❤️😘 и зло да ви  забрави. 🥰 .....Момичета не вярвайте на всяка клюка из мрежата ..сериала си продължава и врагът се прозява

# 137
  • София
ЧРД,Елинор,бъди здрава ,очите ти искрящи от радост,а сърцето ти да е пълно с обич.
Добре че ви има да има с кой да гледам филма ,живи и здрави  и все така всеотдайни на превеждащите момичета,те ме правят зрител ,а не човек наблюдаващ любими картинки.Ползотворен ден на всички Ви.

# 138
Честита събота!

Елинор, бъди здрава и много щастлива!
Честит рожден ден!

На всички слънчев, усмихнат, прекрасен ден!

# 139
Много здраве на рожденичката! Макар че е събота се събудих рано и започнах да гледам от първите серии. Колко много спомени имат Еда и Серкан. Книгата за Малкия принц, градината на Адиле султан, вилата, басейнът, перцето което подари Серкан на Еда след като и свири, подаръка за рожденния ден на Серкан, видиото как за първи път излиза Айдан, разбира се жълтата рокла. Еда не за първи път връща пръстена. Песента на Башак. Интересно кое ще използват сценаристите след жълтата рокля и пръстена за да си спомни Серкан. Интересно какво ще се случи на свети Валентин. Ама че сериал нали ?  Дано Серкан да не нарани повече Еда .

# 140
  • София
"Според вестник Hürriyet снимките на сериала "Почукай на вратата ми" са спрени заради кавга между Керем и Ханде. Продуцентската компания се извинява на екипа за подобно спиране, защото врата на Ханде още повече я боли и тя има нужда от почивка"
Преди 23 часа е публикувано от администратора в една група във Фейсбук. Нещо повече по въпроса, ако въобще е вярно, разбира се,  някой знае ли?
По-скоро ме интересува дали са спрени снимките заради здравословни проблеми. Другите глупости, ги отрекоха и Керем, и Ханде, мисля.
Мари, снощи го бях качила две страници назад, но явно не си го видяла.
Ето отговора на Керем по повод тази фейк новина.  А той е BULLSHIT NEWS  или преведено ГЛУПАВИ НОВИНИ   допълнен с една усмивка.
Ханде също  го е  потвърдила. 

# 141
  • Пришълец

Много и различни са символите на тяхната любов - включително и белезниците помежду им (видими и невидими), цветята (вайй, Серкан Болат подрежда терариум), честата употреба на израза ”мразя те, Серкан Болат” и ”чувствата ни са взаимни”, както и изброеното по-горе от Кали - тяхната песен, пръстени, изживявания.... всичко. Revolving Hearts

Допълвам. Нещото, което е направило впечатление на феновете - на оригинала са Еда и Серкан със Сейфи между тях. Обаче впоследствие са оставени само двамата, (личи си, че снимката е претърпяла обработка) и същата се използва в сериала Sweat Smile

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 11:23 от Маргарита Н.

# 142
  • София
Честит рожден ден Елинор! 

Като представител на зодия Водолей, няма как да не си привлекателна, изобретателна, вечно млада и усмихната.
Такива сме ние водолеите. Не признаваме никакви стандарти и ограничения. Но за сметка на това се радваме от сърце всеки път, когато успеем да помогнем дори и на непознати хора.
Бъди  здрава и следвай принципите си в живота. Бъди обичана и любвеобвилна.
Пожалавам ти да си изкараш един много щастлив и спокоен рожден ден.
Тази торта е специално за теб от мен,  друг един непоправим водолей

# 143
MF YAPIM
@mfyapimtv
Kalp unutmaz!
🤍
 Bugün günlerden #SenÇalKapımı!
🎈
MF MADE
@mfcn
Сърцето не забравя!

Днес е # SenÇalKapım!
🎈

# 144
  • Пришълец

От продуцентите.
Сърцето не забравя! Heart

Сани, видях те със закъснение. Нищо, нека има...

Линде, и ти ли Водолей, май ние преобладаваме Simple Smile

# 145
Маргарита Н нищо трябва да се повторят тези сладури
От Керем

И вчерашната снимка цяла

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 11:53 от sani1212

# 146
  • София

Линде, и ти ли Водолей, май ние преобладаваме Simple Smile
Да Марги, типичен, непоправим водолей.  Обичащ силно свободата и приятелите. За семейството, когато остане време.  Шегувам се, разбира се, макар, че не престават у дома да ми го натякват  

# 147
Ooo, какви са тези усмивки, какво е това галене ❤🤯

# 148
Добро утро Flowers Hibiscus любимият ми ден от седмицата дойде  Hug

Честит рожден ден, Елинор! Flowers HibiscusKissing Heart

Продуцентите са ни пуснали много хубава снимка, само да не се окаже зад кадър накрая Joy изобщо не ми се вярва толкова бързо да си спомни и да ги сдобрят.
Хайде да я сложа пак , че не мога да им се нагледам Heart

# 149
  • Пришълец
Магия, съвсем ни объркаха - нежност, мятане на дрехи, носене на ръце, разни изблици.... в един епизод ще минат през всички възможни емоционални състояния Joy

Общи условия

Активация на акаунт