Отговори
# 690
  • Кърджали
Сдлин защо се надяваше, ще след като си върне Серкан по такъв напин, рой ще се държинс нея по схшия напин както тя виждаше, че Серкан се държи с Еда (налк съшият този Серкан съз загубата на памета забрави, че енспособен да се държи по друг начин). Искаше Серкан Болат, получи си го. Да му се радва такъв какъвто го имала и пак го има.
Е, Серкан покрай Еда започна да превключва н друг режим на отношение, ама това е друга тема. Явно този ключ е в очите на Еда. Селин ще кма да почака доста.
Друго нешо мк направи впечатление сега. Еда върна пръстена и Серкан го прибра в една кутия. И както при предната им раздяла Серкан скри стъкленицата с цветето за да не я вижда, но да го пази, сега така скри ма същото място и кутията с пръстена. Не помни, но не иска да изчезне завинаги...

# 691
  • Бургас
Здравейте!
Благодаря на всички ви за снимките, клипчетата, коментарите, шегите и настроението...... Най-много за преводите - на екипа за еп.29 и на Алекс и Али.... ГУШ!

Четох само тук за серията, гледах преведените откъси, но не съм я гледала цялата още. Затова не мога да дам мнение.

За фрага - по изражението на Селин - радостно-изненадано - мисля, че на вратата е Ферит. Мисля, че той единствен може да забележи липсата на бившата и да я потърси. А, тя единствено на него може така да реагира. Защото е поласкана от неговото отношение, единствено той й говори с някаква загриженост, която Селин приема като ревност/иска й се/, а не от лоялност към избледняващите чувства от нещо минало.

# 692
За рейтинга - мисля, че се определя от тези прословути 2200 домакинства, които имат едни устройства, свързани към TV им и автоматично се отчита какво се гледа във всеки един момент. Докато данните на SOMERA или там както се казваше, си е вид проучване. Питат определен брой хора  и те отговарят какво са гледали. Със сигурност не са данни от страницата на ФОКС кой е гледал онлайн. Там е супер лесно да се засече колко хора и от кои точки на света са гледали.
Мисля, че е така, но ако някой е по-запознат да ме поправи! 😜

# 693
Ако Биге ще остава в сериала , сигурно ще я избелят и ще я съберат най после с Ферит . Иначе е много жалка с това ,че се е променила и иска друго отнощение .На госпожицата сигурно много и се иска Серкан да си спомни всичко , но тя да е на мястото на Еда отпреди 2 месеца Sweat Smile
Ама тези годежи и размени наистина са много ''баджанашки ''Stuck Out Tongue Winking Eye
Алекс Heart , хилядя благодарности за преводите на най интересните моменти , добре ,че те има Flowers Hibiscus

# 694
На мен все повече ми харесва идеята Еда да отвори вратата на Селин. Така те двете да позакъснеят за вечерята, а Дениз и Серкан да си поговорят малко по мъжки, току виж на бай Робо му запарило под лъжичката от любовта на Дениз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 695
Сега го видях това стори на Неслихан. Пълна дивачка е, наистина. Снощи всички сме били като нея 😆 "Ухууууу" вика. Сори, ако е споделяно преди това.
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2503348790069800877 … shid=n827pymi7z5p

За Коки-то, в момента направи една голямс грешка, която ще й изиграе лоша шега. Според мен. Не биваше да казва на Серкан, че тя се променя, че той се държи с нея по по-различен начин и такива неща. За пореден път се уверявам, че имат проблем с електричеството тези техни глави. Защо Селин се променя? - нс кой му дреме... Защо Серкан се е държал различно с нея? - пак на кой му дреме..
Защо Селин иска Серкан да се държи с нея както заслужава? - на никой не му дреме.. Искам да накарат Серкан да се замисли върху думите на Селин, върху тези неща, които тя му каза, че иска от него, които ЯВНО са били един от проблемите им в предната връзка. Ама тези лампииииии... Не се включват бе, кабел ли е прекъснат, токът ли им е спрян, никаква идея вече 🤨

Фили, вярна си... Серкан и Ферит са баджанаци. Ферит ще стане с Дениз. Дениз, от друга страна, е формално баджанак със Серкан.
Еда е баджаначка със Селин, която пък е с Джерен. Сега Джерен е на път да е с Еда...
Накрая Лейля ще им сипе на всички и ще открадне всичкото мъже в офиса и баджаначките ще останат с пръст в уста 😆

# 696
  • София
И какво, да залагаме ли кои ще са двойките  на финала?? Джерен&Дениз, Еда&Серкан, Селин&Ферит... аз предлагам друго - ЕдСер са ясни, нооо относно другите:
Айдан и Ферит (малко агнешко да похапне жената, те тогава майка му какви очи ще ококори, загубата на президентското място във фондацията бял кахър ще й се стори);
Селин и Ердем (ще си го командори, а той ще я гледа в очите, ще има 50 нюанса сиво, но Крисчън Грей ще е тя, представям си я като лошата господарка, много ще й тича);
Дениз и Лейля (тя заслужава хепи енд, а Дениз ще й подхожда според мен)
Джерен, Мело и Сейфи да открият чара на полиаморната връзка (той за мен бяга на другия бряг, но кой, ако не секси блондинка и чаровна дебеланка ще го вкарат в правия път). 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 697
Бро, не случайно твоят коментар за 3ка е с номер 696 😆😆

Ама Сейфи най-много да им плете плитки, да ги лакира и да им готви. Не го виждам като жребец в тази връзка 😆

# 698
  • София
Ами... права си... ама кой знае... Джерен и Мело как ще му отразят. Тихите води са най-дълбоки, нали знаеш. Мело изглежда точно такава - скрита лимонка. А Джерен... тя си изглежда мръсница. 😅😅
Бро, не случайно твоят коментар за 3ка е с номер 696 😆😆

Ама Сейфи най-много да им плете плитки, да ги лакира и да им готви. Не го виждам като жребец в тази връзка 😆

# 699
Здравейте момичета! Наминавам да споделя мислите си след вчерашния епизод. Не успях да ви изчета, такаче се извинявам ако се повторя с някой. Ако трябва да бъда честна похватите, които ползват сценаристите според мен са много неподходящи. Първото, което ме подразни, е че за пореден път ни показаха финала на епизода във фрага. Второ, кой човек, очакващ любовта на живота си 2 месеца да се появи без да знаеш жив ли е ило не е, решава за 2 дни да се ожени, уж. Ясно е, че е игра, но много тъпа, честно! Третото нещо. Любовния триъгълник Еда-Дениз-Джерен. Това се конкурира по глупост и с годежа (последния) на Еда. Ясно е, че той има чувства към нея и тя естествено не го забелязва. Защо трябваше да развалят връзката на Джерен с Ферит? Харесвах ги като двойка и смятам, че имаха потенциал. Сега тя оставя Ферит, влюбена в Дениз и накрая от двата стола на земята. Не знам как я мислят тази работа СЦ, но точно заради такова излишно разтягане на глупави истории предпочитам да приключи сериал с по-малко серии и хубав финал. Така като гледам ако се движат в същата посока няма и да продължа да го гледам, а сериала до преди няколко серии беше страхотен. Да връщат Айше Кутлу да им оправи бакиите, но да напише и тя финала, че да преглътнем тези глупости, които натвориха новите СЦ. Май не знаят в какъв жанр е сериала. П. С. тази сутрин влязох да напиша коментар, писах, писах и без да искам го изтрих, та сега се навих пак да си пиша разсъжденията. Съжалявам за доста негативното си мнение, но като гледам и фрага за следващия епизод какъв е не съм особено обнадеждена. Все пак имам една много любима сцвна от вчера. Еда и Серкан до огъня. В погледа му се вижда, че има проблясъци.

# 700
Искам да попитам от Фокс имали официално изявления за постигането на рекорда,може да съм го пропуснала.Нямам нито Туитър или Инстаграм и само от вас получавам инфо.
И да попитам за новите сценаристи от кога започват(новия епизод от вчера тяхно дело ли ?).Не съм гледала техни филми само съм чела за тях и въобще не ми допаднаха,но няма повече да пиша за други сериали,знам че е желателно😁.
Няма да спра да гледа сериала независимо на къде тръгне,това за мен е верен фен,да ме прощават другите. Които не иска да не гледа негов избор.

# 701
  • Кърджали
Не мисля че Фокс ще кажат нвщо официално. Шото това означава феновете на другите сериали да протестират... Те ще си траят, най-много да кма някаква неофициална информация към екипа

# 702
  • София
Виждам, че има всякакви мнения - и отрицателни, и положителни. Няма лошо. Това е изкуство, всеки има право да го харесва или не. Аз лично съм хепи, защото ми се върна тръпката от началото на сериала, която поне при мен се беше поизгубила напоследък. Така че съм доволна и засега не искам да виждам надпис “финал”. 🤘🏼

# 703
Има да, още вчера туитнаха рекорда. Споделяха също и туитове от Мелиса, Елчин, продуцентите...
Нищо специално не е, но и не вярвам да кажат официално,че нямаме мърдане. Иска ми се, но...

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1358107124497346560

Има страшни попадения в коментарите под туита , някой беше споделил снощи. Този пак ми изкочи. Trollface

You better don't cancel this amazing show .. we burn you tamam

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 15:58 от midnight__sun

# 704
  • София
Абе... хейтърите и феновете на другите сериали ще ги помоля да замълчат. Ай сиктир! Стига съм била възпитана и толерантна. Да вземат те да постигнат такъв резултат и тогава имат думата. 🤘🏼

Общи условия

Активация на акаунт