Отговори
# 150
  • София
Добро утро (по обяд) и от мен! 🍀

Честито на рожденичката, да си жива и здрава, много щастлива и обичана! 🎂

И аз видях снимката, публикувана от продуцентите. Много са красиви! Според мен се случва в представите (мислите) на един от двамата. 😉 Струва ми се прекалено рано Серкан да си спомни всичко и твърде бързо да ги сдобрят. 🤔

# 151
Магия, съвсем ни объркаха - нежност, мятане на дрехи, носене на ръце, разни изблици.... в един епизод ще минат през всички възможни емоционални състояния Joy

Какви бяха фазите Joy отричане, гняв, преговори, депресия, приемане Joy отричане и гняв вече видяхме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 152
Добро утро (по обяд) и от мен! 🍀

Честито на рожденичката, да си жива и здрава, много щастлива и обичана! 🎂

И аз видях снимката, публикувана от продуцентите. Много са красиви! Според мен се случва в представите (мислите) на един от двамата. 😉 Струва ми се прекалено рано Серкан да си спомни всичко и твърде бързо да ги сдобрят. 🤔
Дано си права, Бро! Не ми се иска изобщо да прерупат историята с амнезията. Има хляб за доста епизоди, ако успеят да разкажат всичко както трябва, с нормалното темпо на сериала.

# 153
Нова снимка в инстаграм. Нито един от двамата няма пръстен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Тук се вижда още някой

# 155
  • Кърджали
Може би Джерен
Феновете помолиха вчера продуцентите да пуснат поне час по-рано хаштага на серията, за да има по-голяма възможност за достигане на целта. Да видим ще се съобразят ли. Има сериали, които още наобяд пускат хаштага все пак..
Страх ме е да гадая какво се е случило на онази мила хубава снимка. Серкан е прекалено усмихнат за човек който не помни Еда  и я приема за враг едва ли не. А не ми се иска Еда пак да сънува. Възможно ли е пак да е започнал да изпитва симпатии, за ужас на Селин...

# 156
Ох ,от началото все си мисля в профил на кого ми прилича Керем и сега вече се сетих 🤭 Халит Ергенч  😅

# 157
Алекс ето това е от продуцентите  предполагам тогава ще пуснат хащага щом ще се видим в 16:00ч.(15:00ч)

# 158
  • Пришълец

Струва ми се трудно постижимо, не знам ще се справят ли с предизвикателството Stuck Out Tongue Winking Eye

# 159
Честно ви казвам... не знам как ще издържа до довечера, нямам търпение и изгарям от любопитство, а ще работя уж сега. 🤯

# 160
Мила Елинор, Sparkling Heart Честит Рожден Ден! Много здраве, любов, щастие, радост и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце! Весело празнуване!

Чакам с нетърпение новия епизод и се радвам на красотите, които пускат продуцентите на час по лъжичка.

Дано да имаме висок рейтинг, за да се наслаждаваме още дълго време на чаровните Ханде и Керем!

Хубав ден и до довечера!

# 161
Селин доколкото помня щеше да се появи само за 2-3 епизода.... Това кой е поред 2 или 3ти?

# 162
Остават около 7 часа до новата серия, а вече съм адски нетърпелива Joy
Дайте да залагаме какъв ще е хащтага, според мен ще е #kalpunutmaz Stuck Out Tongue Winking Eye Heart
Мобилизирала съм се, осигурила съм си добър интернет, лимони, още лимони, шоколад и засега добро настроение Joy
Елинор, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива. Flowers Rose
Надявам се днес епизода да ни донесе само хубави емоции Heart

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 13:27 от ally.yor

# 163
  • София
Все си мисля едни глупости...нелогичното, на моменти злобно, поведение на Серкан е сякаш част от негов план да разкрие всичко до дъно, дори с цената на страданията на Еда...
Можеш да кажеш - не помня - но какво значи - това не съм аз(гледайки снимките)...
Намираш на ръката си пръстен с надпис Еда, нима пръстът не е твоят...
Ох, още към два часа, кък ще се издържи...

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 17:31 от Gugutka52

# 164
  • Кърджали
О не само че са се съобразили, ами и доста по-рано са решили да го пуснат.

Али, добра идея за хаштаг. На юен нещо не ми хрумва идея

Общи условия

Активация на акаунт