Частни училища-информативно-дискусионна тема 45

• 42 039
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • в страната на чудесата
Лейка, нищо не разбирош ти. СС е дна черна дупка. Каквото влезе там, не излиза. А каквото все пак успее, е малтретирано, смачкано, унищожено.
Ти па! Аз това отдавна го знам, не съм от вчера. Но виждам, че подбират умнички за изчезване Wink Wink

# 196
  • София
Ама защо не казвате по-рано, къде имало черна дупка, ами сте ги оставили милите учени да се мъчат. Това обяснява, защо толкова много народ се привлича натам. Те хората се дърпат, ама тя черната дупка като те завлече...Joy

# 197
  • София
Ама защо не казвате по-рано, къде имало черна дупка, ами сте ги оставили милите учени да се мъчат. Това обяснява, защо толкова много народ се привлича натам. Те хората се дърпат, ама тя черната дупка като те завлече...Joy
хахаха, да - като Бермудския триъгълник е това училище.

# 198
Как пък веднъж тази черна дупка не проработи уикенда? Ще ми дойде супер 😀

# 199
  • София
А аз разбрах, че в Иззи, ако случайно направиш нещо погрешно те остават без храна! Явно ще минем и ние в графата тормозители на горките деца Grinning

# 200
  • София
А аз разбрах, че в Иззи, ако случайно направиш нещо погрешно те остават без храна! Явно ще минем и ние в графата тормозители на горките деца Grinning
По-добре гладни, отколкото изчезнали Joy

# 201
  • в страната на чудесата
Така като сме си на прилазката за иззи... от easy ли идва името?

# 202
Съдейки от името на фирмата - Лесна наука - Да. Ама защо е станало Izzi? вероятно за по-оригинално и иновативно.

# 203
  • в страната на чудесата
Според мен името трябва да се избира много внимателно, защото има и скрит смисъл и влияние.
Иззи ми звучи като марка за подправки, а ако идва от лесен съвсем ще го откарат в монтесори детсковариантно развитие Simple Smile
Така например Томас Едисън трябваше да е Никола тесла. Иначе хитрост и далавера ми навява. Докато Петър Берон, което е по-лошо от ТЕ някак стои различно.
Фюжън? Кой ги измисля тези имена... как мислите?

# 204
  • София
На мен това име ми звучи като рекламираните по веестелешоп - разни приспособления за почистване, рендета и подобни.
А Фюжън вчера го срещнах в един документален филм, някаква организация, свързана със скандалите около предизборната кампания между Хилъри Клинтън и Тръмп.

# 205
  • в страната на чудесата
Ооо това е интересно, Анди. Кажи нещо повече...

# 206
  • София
То не само едно магаре се казва Марко, според мен е съвпадение. Филма го гледах с половин око, чакам да го повторят тези дни.
Нещо беше за листите, в които е бил Тръмп, не разбрах добре дали е бил в две листи или нещо такова.

Наистина хората рядко мислят, когато измислят имена.

# 207

Така например Томас Едисън трябваше да е Никола тесла. Иначе хитрост и далавера ми навява. .

Eйййй, толкова си права. Като се има предвид, че Едисън открадва всичко на Тесла... Аз съм фен на Тесла

# 208
  • в страната на чудесата
Е да. И аз.
Но сега като си говорим се замислям, че всъщност добър или лош именно Томас Едисън създава институция, докато тесла е леко анархистичен Simple Smile

# 209
  • София
Тесла си е бил леко залитащ, хич не го е бивало в нещата, които са нужни за капитализиране на откритията му, макар да се твърди, че е бил много по-талантлив от Едисън. Карали са се, били са се, удари под кръста, и като се замислиш, е било за пари и слава. Сега около Тесла има ореол, а Едисън е малко в кофти имидж.

Общи условия

Активация на акаунт