За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 395
  • 548
  •   1
Отговори
# 240
Криси, и аз съм същата. С тази разлика, че като се разведох щастливо, продължих да плащам на домашна помощница и да не готвя, защото в това време работех или се забавлявах - все по-смислени за мен неща върша..))

# 241
Първата заплата успях да я наместя точно за 15 минути. Но тогава беше друго, защото живеех при мама и тати. Когато започнахме собствен бизнес и бях на минимална РЗ се иснесох да живея сама. Е справих се.

# 242
Аз уважавам много парите, но това не ми пречи да ги харча с кеф. Имам си и принципи обаче: ако нещо мога да го свърша сама, не плащам на друг да ми го върши.

# 243
И на мен ми е странно да плащам на някой да свърши това, което мога сама и ще го направя точно както ми харесва. За храна бих купила някоя екзотична кухня в ресторант с готвач от съответната страна, но не и кюфтета или пица, защото ме мързи сама да си направя. За чистене - да пусна непознати хора в дома си, ми е немислимо.

# 244
Опитай веднъж с почистваща фирма и ще видиш,че пак ще викнеш.Просто в къщи не разполагаме с уредите с които те чистят.Ще си спестиш много време и труд.

# 245
По-назад се спомена, че не можело да се сравнява продукт от труда на домакинята с този на готвача. Не може, ама може, въпрос на разбирания, нагласи и евентуално - умения Simple Smile
С чистенето е ясно, че там е важен инструментът, но нека това не служи за оправдание на мързеливите. Wink

# 246
Чудя се кое перо още не сме засегнали...

# 247
Любовница и отклоняването на средства към тази яма бездънна.

# 248
  • София
Чудя се кое перо още не сме засегнали...
Тунинга. Laughing

# 249
У нас са идвали много хора през годините и това не ме притеснява. Чистенето отнема много време, което аз нямам. Отделно че и желание нямам. Имали сме периоди да си почистваме само ние, ами доста време си изисква.

# 250
Аз си имам система за почистване като за мързеливи хора, наредила съм така нещата че всичко да става бързо. Пускам хронометъра имам и лист с отметки, и хеви метъл на колоната.
Като се знам какво съм мекотело, ако дойде някоя жена да чисти сигурно ще я накарам да седне на дивана да си почива а аз да й помагам.

# 251
Аз пък съм мърла, въпросът с чистотата не ми е толкова важен...

# 252
За мен е много важен, точно защото съм мърла. Ако оставя дори малко нещата да излезнат извън контрол може да участвам в предаване по ТЛС после. За това два пъти на ден по 15мин и всичко е 6.

# 253
чистиш 2 пъти дневно??? или сигурно нещо съм изпуснала в диалога 🤔🤔🤔

# 254
чистиш 2 пъти дневно??? или сигурно нещо съм изпуснала в диалога 🤔🤔🤔
Да, разпределям нещата, които трябва да направя в нас на 2 пъти, едните сутрин, другите вечер.
Не мия пода 2 пъти на ден, а примерно сутрин ще измия пода, следобед ще се занимавам с прането и подреждането, нещо такова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт