Не би трябвало да е от застрахователя. Миналата година беше 250-260 лв. Тази година ми каза, че е по-малко, заради пандемията и защото хората пътували по-малко и имало по-малко катастрофи. Но догодина пак щяло да ги вдигнат.

Всеки, възприема различно. А и свят шарен, хора всякакви.
, че видиш ли, съм се правел на нещо си, щото предпочитам някои неща, малко по-качествени. Пиел съм намсиква бира - скъпа била. Ма пия една и 5 кинта да е кво от тва.
5 помии и кило кренвирши, струват по скъпо от една качествена и 100гр. хубава мръвчица за мезе, например. 

не мога да определя колко пари хвърчат, но са много. Готвим здраво почти всеки ден, като се редуваме с мъжа ми или включваме и децата. Не харесвам храната от топлите витрини и рядко купуваме, гледам дори и хлябът да е домашен и топъл. Отскоро живея в дом с голям килер, даже два килера и това много улеснява нещата - пазарувам в доста по-големи количества разни неща от промоции и това доста помага на бюджета (познавам отлично цените и не се връзвам на измислени прИмоции). Освен това складът ми разширява възможностите за измисляне на меню с наличните продукти, вместо да губя време да пазарувам всеки ден. Минахме горе-долу на седмично пазаруване по списък.
децата не пушат, но ние двамата... Препоръчани теми