За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 395
  • 548
  •   1
Отговори
# 210
Бобо, вие сте луди, толкова пари, за да се тровите...та това е една екскурзия до Япония на годишна база
Но е една екскурзия, а те са трима.
Ако не са лудите да пушат, пият и шофират от къде пари за пенсии?

# 211
То и на един човек цигарите са си бая пари,даже на месечна,а не на годишна база.И се тровим с парите си,ама дългогодишен навик,трудно се изтръгва.

# 212
Аз пък не разбирам тия мераци да се прави сметка кой за какво си харчи парите. Както е решил, така да ги харчи – кой за храна навън, кой за цигари и бензин, кой за екскурзии, си е лично негова работа. Като иска само за КФС ще ги дава. Е и?

# 213
Аз го изтръгнах от раз. Уплашиха ме с евентуална болест и аз си обещах повече да не пуша. Никога не ми се е пушило след това. Но просто имах силна мотивация. Усещах, че ми вредят и поисках да спра. Хем не съм била никога страстен пушач, само в компания и не повече от 5 цигари на ден, при купон 10 някъде. Докато сам не поискаш, разбира се, няма как да стане. Това е извън темата, иначе естествено всеки си харчи както реши.

# 214
  • Пловдив
_Bianka__, лесно си ги отказала именно защото не си била страстен пушач. Това с мотивацията е горе-долу глупост при 5-10 цигари. И аз ги отказах при толкова навремето, никакъв проблем. Но я питай как се отказва при две кутии на ден. Тялото е свикнало с никотина и наистина е сериозен проблем да се спре.

# 215
Всеки си решава. Аз и от вино вечер вече се лишавам, пия само уикендите. Няма как да правим всичко все едно сме на 20 години винаги.

# 216
Сакън някой да не забогатее.

Готово бе, плащайте ми на мен да ви готвя.

Ето идея за собствен бизнес. Готвене по домовете. Аз бих се възползвал някой да дойде да сготви.

# 217
Чистене по домовете спонсорирам аз, готвенето не ми тежи.

# 218
  • Пловдив
Сакън някой да не забогатее.

Готово бе, плащайте ми на мен да ви готвя.

Ето идея за собствен бизнес. Готвене по домовете. Аз бих се възползвал някой да дойде да сготви.
Колко плащаш? Ще предоставям примерно меню, избираш от посочените домашни ястия, пазарувам, плащаш продуктите по касовата бележка.

# 219
Колко плащаш? ^

# 220
Не пуша от 2014 година и това е най хубавото нещо, което съм направила за себе си. Но и аз бях тия с 4-5 цигари на ден. Пари не съм спестила, но разхода за цигари си е доста голям при двама пушачи, примерно. 2 кутии по 5,50 лв всеки ден за моя джоб е много. Мъжът ми пуши и сърцето ме боли като каже " купи ми 4 кутии син Ротманс" ....

# 221
Около 50-100

# 222
Пусни в някоя фейсбук група с жени и си готов. Ще те засипят с предложения.

# 223
Колко плащаш? Ще предоставям примерно меню, избираш от посочените домашни ястия, пазарувам, плащаш продуктите по касовата бележка.
Как колко плаща? Че и продуктите да плаща по касова...
Поръчва си човекът, отваряш рецептата, калкулираш каквото ти трябва, ценообразуваш и готвиш. По възможност да е готово за обяд.
Иначе лесно. Колко ще вземам и какви придобивки ще имам.

# 224
  • Пловдив
Пусни в някоя фейсбук група с жени и си готов. Ще те засипят с предложения.
Глупости.

50-100 на ден? - колко ястия искаш?
на едно ястие?
на седмица?
на месец?

И се пита в задачата за колко порции ще се готви? Къде - у нас да ползвам моите съдове, вода и ток или у тях?

Общи условия

Активация на акаунт