София, жк Младост - тема 33

• 62 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
И при нас има ток и вода,дано не ги спират по никое време!

# 211
  • Somewhere far away
Явно фалшива тревога. Аз току що излизам от под душа. Grinning

# 212
  • София
При нас шурти вода от противопожарен кран, улицата беше река преди малко, но вода си имаме. Иначе Соф вода казаха нов интервал - 14:30-02:30.

# 213
  • Замък сред облаците
В сайта на Софийска вода пише, че Младост 2, 3 и 4 е спряна водата от 14.30 днес до 02.30ч утре сутрин. Аз съм в офиса и не знам какво е положението при нас (Младост 2 към Лидл). Дано не се окаже, че няма вода вечерта.

А, с Нелка сме писали заедно.

# 214
Обновили са информацията. В момента пише авария за Младост.

Цитат
Местоположение:   зона за спиране- ж.к. Младост, 2 ж.к. Младост3, ж.к. Младост4 и ж.к. София парк
Тип:   Аварийно спиране
Начало:   4 Юни 2021, 14:30 ч.
Край:   5 Юни 2021, 02:30 ч.
Описание:   Ремонт на уличен водопровод

Вкъщи има, но е с доста слабо налягане....

# 215
Ще ме уморят, петък следобед и вечер без вода, яко.

# 216
  • София
Прекрасно решение, в петък след работа и си без вода. Приветствам ги. Другият път нека е през уикенда, че да е още по-удобно.

# 217
Вкъщи водата спря в 14 ч, сега дойде 22:32 ч.
Ще се изредим всички да се къпем...
Ток нямаше от 16:40 до 16:56, ама може и нещо в блока да е имало, защото комшийката ми прати, че ЧЕЗ били отменили спирането.

# 218
При Декатлон беше аварийната група и съдейки по размерите на дупката и струпаната техниката, наистина е било нещо сериозно. По някое време ми се мерна из фейса , че са имали проблеми при старта на ремонта и затова са отложили спирането за следобед.

# 219
Здравейте, може ли да ми кажете къде в Младост може да се запиша на плуване? Да дават индивидуални уроци и да работят през почивните дни. Благодаря предварително. Flowers Bouquet

# 220
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете къде в Младост може да се запиша на плуване? Да дават индивидуални уроци и да работят през почивните дни. Благодаря предварително. Flowers Bouquet
В Holiday Inn ,ако детето е над 5 години.
Може да проверите и във Спарк,но за там не съм сигурна дали дават индивидуални.В Holiday Inn съм питала.

# 221
В Holiday Inn ,ако детето е над 5 години.
Може да проверите и във Спарк,но за там не съм сигурна дали дават индивидуални.В Holiday Inn съм питала.

Не е за дете, а за мен. Благодаря за инфото ще проверя.

# 222
  • София
Тази нощ отново ще спират водата в ж.к. „Младост“ 2, 3, 4 и ж.к. „София парк“. При нас в Младост 2 все още има, но с намалено налягане.
https://www.sofiyskavoda.bg/novini/vazhno-saobshtenie

# 223
някой си беше пожелал спиране на водата през уикенда? софийска вода удовлетворяват желанията на клиентите си

пп години наред бях абонирана за съобщения за спиране на водата от сайта на сф, но от известно време не съм получавала имейли - съществува ли още такава възможност и от къде точно мога да я възобновя? рових, но не можах да намеря

# 224
  • София-Младост
В сатй им влизаш кат орегистрирана, най-горе меню услуги, Моята вода-Услуги-Моите известия.

Въпреки, че на мен инфото си ми седи, за последните две спирания не получих мейл! Виждам, че са правили промени в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт