София, жк Младост - тема 33

• 62 889
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
М4 имате ли топла вода днес? Ние сме пас цял следобед, на сайта нищо.
Имаме си ние

# 391
Здравейте.
От както ни пуснаха топлата вода в понеделник,  всяка сутрин от нейния кран  тече кална вода, която впоследствие се избистря. Някой друг с подобен проблем дали има? За Младост 4 става дума.

Такъв проблем нямам, но след профилактиката топлата вода много играе. Докато се къпя се налага по няколко пъти да я регулирам.

# 392
  • София
При нас топлата вода е доста хладна.

# 393
И при нас е хладка.  Направо на моменти си тече студена от топлия кран. Обясниха ми че някой е оставил отворен бойлер,ама как да го търся кой е.. Но не съм сигурна,че това е причината

# 394
  • София-Младост
Donita минаваш и звъниш по етажите...и питаш.

# 395
  • София
Здравейте, има ли магазин за платове в Младост? Или други близки квартали около Младост?

# 396
Ако става въпрос за платове за пердета - в карпет хаус на бул. Малинов има.

# 397
  • София
Ако става въпрос за платове за пердета - в карпет хаус на бул. Малинов има.
плат за ушиване на подплата ми трябва, чух за един магазин в Младост 1, но казаха, че е затворен вече, някой ако има информация?

# 398
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате логопед за район Младост? Без предложения за Оксиния, не съм доволна от отношението им. Благодаря.

# 399
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате логопед за район Младост? Без предложения за Оксиния, не съм доволна от отношението им. Благодаря.

И аз.

# 400
  • София
Здравейте,

Препоръчвам Александра Миленкова -  0878 924 661. Намира се в блока зад поликлиниката в Младост 3. Кабинетът е доста скромен, съпоставен с разни модерни "центрове", но пък жената си върши работата чудесно. Синът ми я посещава две години - доволни сме.

# 401
Препоръчвам Александра Миленкова -  0878 924 661. Намира се в блока зад поликлиниката в Младост 3. Кабинетът е доста скромен, съпоставен с разни модерни "центрове", но пък жената си върши работата чудесно. Синът ми я посещава две години - доволни сме.
[/quote]

Ще Ви изпратя лично съобщение. Имам няколко въпроса.

# 402
  • София
Flip,  и аз ще Ви пиша на лични.

# 403
  • гр. София
Здравейте,

Ние сме при г-жа Дора Георгиева, много мила, отзивчива и истински професионалист. Ходим вече 1 година и сме много доволни. Детето ходи с желание при нея. Кабинетът се Намира зад 125 СУ в поликлиниката.

# 404
В Младост 2 пак нямаме вода.

Общи условия

Активация на акаунт