София, жк Младост - тема 33

• 61 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз съм виждала в „METRO CITY“ на ул." Ал. Малинов ".

# 646
Търся място за принтиране на тениски и други сувенири с добро качество.
За принтиране на тениски препоръчвам 10iski в ХИТ. Вече им станахме редовни клиенти. Обикновено ние си харесваме снимки от интернет - на място или предварително им изпращаме. Самото качество на тениските също е доста добро.

# 647
В Ринг мол също има. На партера до Техномаркет

# 648
  • София
Малко късно се сещам да пиша, но има още няколко дни, ако някой желае да се включи.

Благотворителна инициатива на Храм "Рождество Христово" /Младост 3, срещу "Патиланци"/.

Управата на църквата "Рождество Христово" с помощта на доброволци ще подготвят и опаковат подаръци за над 500 деца, чиито родители изтърпяват наказание "лишаване от свобода", както и деца, настанени в социални институции. Подаръци се приемат до 19 декември (неделя) включително. /Можете да ги оставите направо на жената, която продава свещи/

Ето и постът на страницата на църквата във Фейсбук.

# 649
  • Somewhere far away
Пак ли има спиране на водата в младост 2!?

# 650
  • СОФИЯ
На сайта на Софийска вода пише за Младост 2. До 15 ч. днес.

# 651
  • София
Здравейте,

търся имена на учители по БЕЛ за частни уроци в района на Младостите.

# 652
  • София-Младост
Има ли някъде в Младост магазин за картонени опаковки? Трябват ми не големи кутии за сладки.

# 653
  • София
Има ли някъде в Младост магазин за картонени опаковки? Трябват ми не големи кутии за сладки.

Може би някъде, където опаковат подаръци- Дъ Мол?

# 654
  • Замък сред облаците
В Младост не знам, но на Сименовоско шосе има: https://www.moemdanosim.com/magazin-za-opakovki/kategoria/kutii-6/. Доставят и на адрес на следващия ден, 6-7 лв е доставката.

# 655
Здравейте, можете ли да препоръчате козметик за почистване на лице в района на Младост 3 и 4?

# 656
Картонени кутии има в магазин Хобиарт в Младост 4.

# 657
Адаптационна ясла има ли в квартала?

# 658
Адаптационна ясла има ли в квартала?

Ако имате предвид ясла, която предлага адаптация с родител - има - "100 усмивки" в Младост 1. Държавна е и поне преди пандемията предлагаха адаптация с родител в яслената им група.

# 659
  • София

В евролайн съм виждала, ама не знам дали и сега има, не знам и дали отговарят на размер (и цена) на очакванията ти...

Общи условия

Активация на акаунт