София, жк Младост - тема 33

• 62 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Light of Zartha
Е, не.... Нали до 9ти беше. Кога го удължиха?...

# 331
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз лично от преди месец знам, че е до 11-ти. Тогава всъщност и разбрах, че пак ще я спират.

# 332
  • СОФИЯ
Гита Ог, къде копат в Мл 1, че днес по трасето ми  не видях.

# 333
  • Light of Zartha
Началото на юли беше споменато,че ще е до 9ти. Явно е било за много кратко време.

# 334
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог, къде копат в Мл 1, че днес по трасето ми  не видях.
На обичайното място - зад 118 СУ, но не е само там. Видях, че и по улицата от Окръжна към Цариградско по линията на тролея са нацвъкали няколко разкопки.
Стопли ми се водата, отивам да се поливам.

# 335
Да,ама казаха,че ако не успеят до 11 ще удължат срока. Може само да се молим да не се крият по сенките в жегата,а да работят.

# 336
Donita21, това кога са го казали? При тези горещини тези дни ще се крият и ще ни измъчват още тези🤬

# 337
  • София
В една нормална държава щяха да са организирали сменен режим на работа и да работят нон стоп, включително и през нощта.

# 338
Съобщавайки за предстоящия  тогава ремонт, казаха по новините , че ако не успеят да свършат с работата може да се наложи удължаване  на срока.  Всъщност, изобщо не стана ясно какво точно ще правят.

# 339
Съобщавайки за предстоящия  тогава ремонт, казаха по новините , че ако не успеят да свършат с работата може да се наложи удължаване  на срока.  Всъщност, изобщо не стана ясно какво точно ще правят.

А абонатите, ако решим за профилактика да не си платим сметките?!

# 340
  • София-Младост
Ние ако не си платим, лихви.

Аз не знам дали да се хваля, но у нас все още има топла вода...не гореща, но идеална за да си взема душ.
И обикновено слагат по-дълъг срок, за да пуснат водата предсрочно и да се похвалят;)

Ето това вече е неприятно, макар че през нощта е по-добрия вариант:
Скрит текст:
Предстоящо спиране на водоподаването

Уважаеми клиенти,

На 04 август 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи по бул. „Св. Климент Охридски“ № 15, кв.Дървеница (пред магазин Фантастико) се налага спиране на водоподаването от 00:00 часа до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ж.к. Младост 1; кв. Дървеница; ж.к. Студентски град - района между бул. „Св. Климент Охридски“, ул. „8-ми декември“ и ул. „Проф. Витали Таджер“, ул. „Проф. Николай Генчев“;  кв. Малинова долина – района между бул. „Св. Климент Охридски“, ул. „Евгений Силянов“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Константин Муравиев“, ул. „Инж. Стоимен Сарафов“ и бул. „Св. Климент Охридски“ от №14 до №128 и от №49 до №105В.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ж.к. Младост 1 – ул. „Методи Андонов“ до бл. 82, кв. Дървеница – ул. „Айдемир“ пред бл. 13, кв. Малинова долина – бул. „Св. Климент Охридски“ ъгъла с ул. „2-ра“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук .

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Екип "Софийска вода"

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:52 от Ала-Бала

# 341
  • София
при нас от шемата е топла, от душа ледено студена хахах

# 342
Момичета, някой да препоръча водопроводчик за квартала. Става въпрос за смяна на спирателен кран на водомер. Благодаря Simple Smile

# 343
Наскоро и аз търсих съвет за такъв и ми препоръчаха Явор: 0896396075 Но ми върна обаждане чак на следващия ден, след като му звънях, а бях на зор за смяна на батерията в кухнята и намирех този, който свърши перфектно работата и дойде веднага. Взе ми 50 лв. Забравих му името Wink 0897777224 Simple Smile
Момичета, някой да препоръча водопроводчик за квартала. Става въпрос за смяна на спирателен кран на водомер. Благодаря Simple Smile

# 344
Наскоро и аз търсих съвет за такъв и ми препоръчаха Явор: 0896396075 Но ми върна обаждане чак на следващия ден, след като му звънях, а бях на зор за смяна на батерията в кухнята и намирех този, който свърши перфектно работата и дойде веднага. Взе ми 50 лв. Забравих му името Wink 0897777224 Simple Smile

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт