София, жк Младост - тема 33

• 62 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Къде в квартала мога да принтирам няколко листа днес или утре най-късно?
Местата, които знам, не работят в неделя.

# 481
Има едно фото зад Метро Сити, където имат такива услуги, но не знам дали работи събота и неделя.
Евентуално в Офис 1, но виж в сайта им какво им е работното време.

# 482
  • София
Има едно фото зад Метро Сити, където имат такива услуги, но не знам дали работи събота и неделя.
Евентуално в Офис 1, но виж в сайта им какво им е работното време.

Офис 1 ще отвори в понеделник според сайта.
Сетих се за това фото и ще проверя, но се съмнявам да е отворено.
Май ще се окаже невъзможна мисия.
Благодаря за отговора.Blush

# 483
  • София
На пазара в Младост 1 принтират, работи в неделя, мисля, до 14 ч. Втората редица със стъклени павилиони, перпендикулярни на щандовете за зеленчуци, първото до зеленчуците. Голямо обяснение му дръпнах Laughing

# 484
  • София
На пазара в Младост 1 принтират, работи в неделя, мисля, до 14 ч. Втората редица със стъклени павилиони, перпендикулярни на щандовете за зеленчуци, първото до зеленчуците. Голямо обяснение му дръпнах Laughing

Сетих се кое е, благодаря.Simple Smile

# 485
Здравейте! Може ли да ми препоръчате някое хубаво фото в Младост, което да взима по-нормални пари за вадене на снимки?Имам доста за изкарване и не ми се дават 100 лв Grinning  Питах във фотолаб до църквата и взимат 37 стотинки на снимка, което ми се вижда доста.

# 486
# 487
Има ли някой, който живее в района на Младост 4, бл 408. Ако да - минава ли преброител и дали има бележки там с телефона му/и?

# 488

Поръчах от тях, чакам доставка, ще дам отзиви.От по-скъпата хартия си харесах... Simple Smile
п.с. поръчах и много други неща- календарчета, магнитчета, албуми, паспортни снимки, рамки....сайтът им е страхотен!Сега чакаме да видим и качеството Simple Smile

# 489
  • гр. София
И аз От години поръчвам от там, много съм доволна.

Поръчах от тях, чакам доставка, ще дам отзиви.От по-скъпата хартия си харесах... Simple Smile
п.с. поръчах и много други неща- календарчета, магнитчета, албуми, паспортни снимки, рамки....сайтът им е страхотен!Сега чакаме да видим и качеството Simple Smile

# 490
  • София
Търся детски психолог в Младост за дъщеря ми (13г.), който да работи с нея за по-добра концентрация при учене, овладяване на емоциите, мотивация и търпение при изпълнение на различни задачи. Миналата учебна година работи с психоложката в училище, но не забелязахме особен ефект. Благодаря предварително!

# 491
Не, че нещо, ама детето е в пуберитет. Може би повече търпение към него и делегиране на самостоятелност. Не пречи и работа с психолог, разбира се, но вероятно това са нормални неща от израстването.

# 492
  • София
Не, че нещо, ама детето е в пуберитет. Може би повече търпение към него и делегиране на самостоятелност. Не пречи и работа с психолог, разбира се, но вероятно това са нормални неща от израстването.

Дъщеря ми иска да посещава, аз не настоявам Simple Smile Може би има и други неща, които иска да споделя с психолога.

Не съм минавала скоро покрай общината - все още ли има огромни опашки за лични документи? Този месец ми изтича ЛК.....бях планирала уж да подам в края на лятото, но ми изхвърча тотално от главата. Сега вече няма накъде да отлагам. Frowning1

# 493
...............
Не съм минавала скоро покрай общината - все още ли има огромни опашки за лични документи? Този месец ми изтича ЛК.....бях планирала уж да подам в края на лятото, но ми изхвърча тотално от главата. Сега вече няма накъде да отлагам. Frowning1

Днес, към 8.30ч. имаше 6 - 7 човека.

# 494
  • Замък сред облаците
Искам да попитам доволни ли сте от химическото чистене в бл. 205Б?

Общи условия

Активация на акаунт