София, жк Младост - тема 33

• 62 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Аз се записах лятото при д-р Рановски главно за това, че има регистрация в супердок и мога да си запазвам час за преглед онлайн. Дава и направления, та за момента съм доволна, друго не ми трябва.

# 541
Здравейте!
Знаете ли дали в лаборатория Кандиларов правят антигенни тестове и издават сертификат?

# 542
  • София
Здравейте!
Знаете ли дали в лаборатория Кандиларов правят антигенни тестове и издават сертификат?

Само във филиала в ж.к. “Младост″ 2, бл. 261Д.

# 543
В Младост 2 или 3 пекат ли някъде хляб?
Без сладкарница Пчела.

# 544
Знам за питки на щанда на торти Романтика в Хит. Питките бяха чудесни последния път, когато поръчвахме.....вярно е, че беше отдавна, дано са същите. За хляб - не знам дали предлагат.

# 545
  • София
В Младост 2 или 3 пекат ли някъде хляб?
Без сладкарница Пчела.

Преди време (около година) хляб съм купувала от пекарната в Кондор, до сладкарница Неделя. Бяха хубави.

# 546
  • София
В Хит на щанда за хляб печаха, не знам дали още го правят.

# 547
Здравейте!
Търся препоръки за педиатър в района на Младост 1. Трябва ми за в бъдеще време,  но искам да се свържа предварително, за да уговорим записването на бебе.
Благодаря!

# 548
  • София-Младост
Хубав хляб с квас предлагат на пазара на Младост-1, магазин 16, бул. Андрей Сахаров 11, Търговския комплекс Рея. Не го пекат на място.
"Пекарна хлябът на Нена"

# 549
  • София
В Хит на щанда за хляб печаха, не знам дали още го правят.

Да, много им е хубав хлябът. Ние предимно оттам купуваме.

# 550
А някой случайно да знае от къде мога да купя погача  в Младост.

# 551
А някой случайно да знае от къде мога да купя погача  в Младост.

Аз съм поръчвала в една малка пекарна в блока отдясно на VS Маркет до Фантастико в Младост 3 (на границата с Младост 4). На снимката е с оранжева козирка и оградена с червено.
Скрит текст:

# 552
  • София
Питки съм поръчвала от "100 грама сладки" и "Бонитас".

# 553
Благодаря много.

# 554
  • София
От време на време се появява този въпрос, но имате ли препоръка за заболекар в квартала, който да има опит с възрастни с тежка фобия от зъболекари?

Общи условия

Активация на акаунт