София, жк Младост - тема 33

• 62 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Къде мога да направя рентген на бял дроб (с направление ) без 25 ДКЦ,тези са ми в черния списък.Не е задължително да е в Младост,без центъра.

# 526
  • гр. София
Грийнберг в Дружба 2.

# 527
  • София
Какво му е на ренгена в 25?

# 528
В Поликлиниката не работеше рентгена до скоро. Имаше някаква забрана за снимки. Не знам дали вече работи.
ММ имаше направление за прешлени, но го върнаха.

# 529
  • София
Какво му е на ренгена в 25?
Специално на ренгена нищо му няма.А на човека който разчита снимката(сега може и да е друг).Преди 5-6 г.търсейки причина за коремни болки на детето правихме рентген на бъбреци.И д-ра каза ,че се съмнява за двоен бъбрек.Добре,че не съм паника и го подложих на съмнение.За това не искам там да правя рентген,доктора може да е същия,за съжеление не му помня името.

# 530
  • София
Няколко доктора разчитат, като има съмнение, консултация и отхвърлят.
С мм беше така, направихме скенер и всичко бе наред.
Това не е меродавно за мен.

# 531
  • София
Работи рентгена в 25 ДКЦ.

# 532
  • София
Натуся, в 25 ДКЦ правихме с мъжа ми контролни снимки след прекаран ковид. Личната специално препоръча рентгенолога като много добър. Ако имаш съмнения в разчитането, винаги можеш да направиш консултация с пулмолог.

Иначе на рентген можеш да отидеш и в ДКЦ-то към "Св. Анна" ( Окръжна болница).

# 533
Като сте на темата- в 25 ДКЦ правят ли снимки БЕЗ направление?
Снимка за зъб например?

# 534
Не мисля, че на голям рентген може да се снима зъб. Иначе има в Младост 1, до пасарелката под 125 СУ. Като тръгнете от магазина за килими към хотел Метрополитън, пада се вляво в блока.

# 535
Не мисля, че на голям рентген може да се снима зъб. Иначе има в Младост 1, до пасарелката под 125 СУ. Като тръгнете от магазина за килими към хотел Метрополитън, пада се вляво в блока.

Снимат, на бившия ми приятел там го пращаше зъболекаря да го снимат няколко пъти, но той все беше с направления...

# 536
Ренгена за зъб е отделен в 25 поликлиника, снимат и без направление

# 537
Като сте на темата- в 25 ДКЦ правят ли снимки БЕЗ направление?
Снимка за зъб например?

Да, правят. Плащаш на вътрешната рецепция и си чакаш реда.

# 538
  • София
Здравейте, съкварталци. Имате ли парно, става въпрос за Младост 4? Виждам, че има авария в района на ул. Чехов, но много далеко ми се струва, та чак  да спират парното и в Младост 4. Да ви е хубав денят, съкварталци Smiley

# 539
Един често задаван въпрос, но няма как.
Можете ли да препоръчате личен лекар за Младост?
Мойта е пълна скръб, отделно от това трудно се свързвам с нея...

Общи условия

Активация на акаунт