София, жк Младост - тема 33

• 62 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Дали навсякъде в Младост 3 има вече парно? У нас в бл.342 радиаторите въпреки отворените кранове са студени... не съм срещала комшии днес, за да ги питам дали те имат, но имма чувството, че в блока ни вече има парно, а у нас не...

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 18:20 от beniii

# 511
  • София
Дали на всякъде в Младост 3 има вече парно? У нас в бл.342 радиаторите въпреки отворените кранове са студени... не съм срещала комшии днес, за да ги питам дали те имат, но имма чувството, че в блока ни вече има парно, а у нас не...

В 374 има парно Simple Smile

# 512
  • Замък сред облаците
В Младост 2 уж имаше от неделя, но в нашата част дойде чак днес. До петък трябва да са пуснали навсякъде.

# 513
Току що усетих лека топлина на радиаторите и ме обзе радост. Притесних се, защото комшиите отгоре все ги няма и ако те не отворят крановете, може да не стигне и до нас или поне така си мисля. Важно, че ще има топлинка и тази година. Благодаря ви! Simple Smile

# 514
  • София
Не съм минавала скоро покрай общината - все още ли има огромни опашки за лични документи?  
Ако някой има да си подновява лични документи - сега в дъждовното време е моментът Grinning. Днес ходих да си взема новата лична карта ( пуснах бърза поръчка) - към 14.30ч. нямаше никаква опашка отвън, само 4-5 човека вътре.

Пак да подсетя, че търся препоръки за детски психолог в Младост.

# 515
Препоръки нямам, вижте в Америмед може да има (Младост 3). Предполагам в Детска консултативна клиника също, която не съм сигурна дали още е до Зоопарка.....

# 516
  • София
1Дкк е вече на бул България

# 517
  • София
Пак да подсетя, че търся препоръки за детски психолог в Младост.
За съжаление моите наблюдения са доста стари. Преди 8 години в училище решили, че детето е много притеснително и трябвало да ходи на психолог при училищния психолог в 10СУ. Беше млада дама. След няколко посещения реших да попитам какво става. Каза ми да напусна работа и да си седя вкъщи да си гледам детето. Че бил привързан. И още куп такива неизпълними дивотии. Детето трудно говореше и тя тълкувала някакви несвързани думи. Едва ли не съм си горила детето, защото било казало, че "мама е като слънцето, ама слънцето пари". Толкова болен мозък не бях срещала през живота си. Веднага й забраних да се вижда с детето повече.

# 518
  • гр. София
Добър психолог, че и детски и то, точно в Младост - това ми звучи като 6-ца от тотото.
Тези в училищата са на заплата.
В центъра има, но пак идва тънкия момент - за един може да е добър, за друг - категорично не.
Започнете от някъде, забравете за удобството (да е в Младост).

# 519
Къде в Младост продават хубави покривки?

# 520
  • Sofia

В Jysk има хубави, но са само за правоъгълни маси.

# 521
  • Somewhere far away
От къде мога да си купя вентил за  парно? или термоглава - така и не разбрах как се казва и кое е правилното название. Това , което се навива и контролира парното. счупи се и сега парното е на макс през цялото време! Прилагам снимка, за да стане по-ясно:

https://---shortener8712-3FPYL52

надявам се че няма да се налага да викам майстор, нали?

# 522
  • София
Миналата есен сменихме тази част и я купих от Бриколаж.

# 523
  • София
Това ще свърши ли работа? https://praktiker.bg/en/Heating-fittings-and-accessories/ТЕРМОРЕГУЛАТОР-С-ТЕЧЕН-АГЕНТ-ТЕРМОГЛАВА-APM/p/481225

Ние си купувахме от Лидъл(пускат ги понякога).Много сме доволни.При тях си нагласяш температурата.Може да зададеш и време през което температурата  да е по-различна.

# 524
  • гр. София

Аз купувам от икея, след няколко различни проби, от икеиските съм най-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт