Професионални серии за коса 145

• 57 810
  • 769
  •   1
Отговори
# 375
Къде може да се провери срока на годност за козметика на Мириам Кеведо? Потърсих в http://m.checkcosmetic.net/
но я нямаше тази марка..

# 376
Утре мисля да използвам за първи път Олиосета ампулата.
По препоръка тук ще съчетая с Ш Денсифик. След ампулата мисля да нанеса и маската Денсифик, това добър вариант ли е?
Чудя се дали за в бъдеще да не съчетая с някоя маска на Олиосета.
Какво е вашето мнение ?
На мен не ми се струва, че само ампулата никак няма да ми е достатъчна.

# 377
Ампула Олиосета след Ш Дензифик,че и М Дензифик след това Rolling Eyes
Мисля,че няма нужда да си го причиняваш.Измий с ДПШ и използвай ампулата пълноценно
Ампулата Олиосета не е хард протеина който си представяш,тя е копринен протеин+масла,т.е. хидратира и кондиционира

# 378
Аз, до колкото имам спомен, ампулата Олиосета се използваше като финиш, без отмиване.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 23:45 от Viktoriai

# 379
Здравейте момичета.
Опитвам се да открия, доста изчетох, но не ми стана ясно, моля ви да ми споделите каква е разликата между протеинови продукти за коса и хидратиращи? И какво е подходящо за тънка коса, склонна към цъфтеж, която лесно се утежнява? Някъде бъркам и не мога да си обясня къде, а искам да разбера, защото иначе се получава едно пръскане на не малко пари, без желан резултат. След измиване косата  ми не се заплита, гладка е, /избягвам преса и сешоар/ обаче стои една хвърчаща, когато я среша се приглажда, но 10мин след това кичурите се разделят все едно не е мита или стои супер суха.. моля ви помогнете ми!

И ви благодаря за отделеното време, предварително!

# 380
Моля,да кажете(шампоана  и маска) денсифик протеин или хидратация.
Какви бяха правилата за комбинация протеин-хидратация. Имам нов телефон и загубих скриншота.

# 381
  • Перник
bobi_bs, денсифик е протеин.
Протеинови шампоан + протеинови или хидратиращи балсам/маска
Хидратиращ шампоан + хидратиращи продукти.
Не се използва протеин след хидратация.

# 382
Оферти на Марокън в Парфимо:
- https://www.parfimo.bg/moroccanoil-hydration-intense-maska-za-ko … a-za-jeni-250-ml/
- https://www.parfimo.bg/moroccanoil-treatment-light-podarachen-ko … 0-ml-greben-1-br/
Чудя се маската дали ще е наред за тази цена .. купували ли сте я от тях?

# 383
  • Варна
Имат проблем със сроковете на годност Парфимо и точно с Марокан не бих рискувала. Факт е, че маската се разваля бързо.

# 384
  • София
Утре мисля да използвам за първи път Олиосета ампулата.
По препоръка тук ще съчетая с Ш Денсифик. След ампулата мисля да нанеса и маската Денсифик, това добър вариант ли е?
Чудя се дали за в бъдеще да не съчетая с някоя маска на Олиосета.
Какво е вашето мнение ?
На мен не ми се струва, че само ампулата никак няма да ми е достатъчна.
Тези ампули се оказаха голямо разочарование за мен.Нищо общо с описанието.Костата ми стана суха и заплетена от тях.Поръчах си 6.Пробвах 2.Незнам какво да ги правя останалите.Пише,че може и в боята да се слагат.Някой пробвал ли е да каже?

# 385
Слагай ги след шампоана и после маска,или ги смесвай с маската.Аз не ги оставям на косата си,ползвам ги като терапия

# 386
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте момичета.
Опитвам се да открия, доста изчетох, но не ми стана ясно, моля ви да ми споделите каква е разликата между протеинови продукти за коса и хидратиращи? И какво е подходящо за тънка коса, склонна към цъфтеж, която лесно се утежнява? Някъде бъркам и не мога да си обясня къде, а искам да разбера, защото иначе се получава едно пръскане на не малко пари, без желан резултат. След измиване косата  ми не се заплита, гладка е, /избягвам преса и сешоар/ обаче стои една хвърчаща, когато я среша се приглажда, но 10мин след това кичурите се разделят все едно не е мита или стои супер суха.. моля ви помогнете ми!

И ви благодаря за отделеното време, предварително!

Косата ми е ниво 9-10,съответно краищата са леко сухи и изтънени. Тази маска направи вълшебство с косата ми. Изключително лесно разресване, няма нужда от финиш, но аз ползвам превантивно. Ползвам я на всяко миене и за сега не утежнява косата.

# 387
Момичета, със себорея съм и се чудя дали да пробвам шампоана на Mediceuticals X-Folate. Според вас дали е подходящ?

Aз го ползвах около година, но съм със сух и много лющещ се скалп (веднъж бях на дерматолог, каза себореен дерматит въпреки че той принципно е съчетан с мазен скалп, съответно това което ми изписа ми разказа играта дъпълнително). Не видях някакъв ефект за лющенето

# 388
Момичета, знае ли някой колко е срока на годност на шампоана o’right ако не е отварян?

# 389
Здравейте, моля за съвети за хубави протеинови серии, които да са подходящи за много фина и не особено гъста боядисана коса, мазни корени и сухи краища. Оказа се, че съм била в заблуда какво точно ползвам. Имам Денсифик, така че приемам други предложения. В момента го редувам със Specifique за косопад, Kevin Murphy за боядисана коса и plumping серията. Явно имам нужда от нещо, което не утежнява, но защо си мисля, че повечето протеинови серии са такива? Мислех си за Redken Extreme, но някак нямам чувството, че косата ми е толкова изтощена... По-скоро по природа си е бебешка и тънка... Моля за съвети! 😊

Общи условия

Активация на акаунт