Професионални серии за коса 145

• 57 797
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
О, плъмпинг серията и тази за обем на К. Мърфи утежняват здраво, а моята коса може да се каже, че е с нормална плътност.
Приятно уплътняване получавам от Лалга и Терапист.

# 391
  • София
Момичета, знае ли някой колко е срока на годност на шампоана o’right ако не е отварян?
За самия шампоан не знам, но шишето нали съдържа семена на растение, които да се посадят, та затова моето след определен период (не си спомням точно какъв примерно около 1 год.), започна да се разпада като го стискам, за да сипя шампоан.

# 392
medissa Последните две измивания набиваш хард протеин,даже някаква протеинова терапия ако направиш няма да е зле. Ланза терапията за критично увредени коси,Кератиновото протезиране,ампула олиесета, наши филър ако намериш,Лалга ампула. Процедурата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с плекс и не се връзвай на приказките на фризьори,че не ставало с плекс. Мързи ги и не им дреме за косите ни затова не ползват.
Здравейте!
Искам да ви попитам при боядисване в цвят, възможно най-близък до естествения, нужно ли е да се използва плекс?

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 17:38 от _grey_

# 393
Здравейте, мили момичета.
Бихте ли ми препоръчали серия за много дълга, кестенява коса, която в момента е суха, без блясък, лесно се заплита и капе много. Вероятно за състоянието и са “помогнали” бременност,кърмене, връзване, липса на време за грижа и т.н...
Мечтая си за нещо, което да я съживи и да я направи отново грива-игрива 😁
Шампоан, балсам,маска,терапия...
Благодаря предварително 🙂

# 394
  • Някъде там
Сещам се, че някой го беше поръчал. Какви са отзвитие за продукта?
https://www.notino.bg/matrix/total-results-high-amplify-khidrati … chnost-na-kosata/

# 395
  • Варна
Петя в мнението ми,което си цитирала горе говорим за ново изсветляване на вече блондирана нееднократно коса. В такива ситуации плексът е задължителен. При боядисване като твоето фризьорката ще ползва оксидант максимум 6% тъй,че можеш да минеш и без плекс.

willbeblessed много дългата коса изисква специално отношение след едни определени години. Ходът на времето е неумолим за съжаление.  Можеш да вземеш Керастаз генезис цялата серия. Шампоан за плътна коса,маската,серума и да ги ползваш постоянно. Ако не кърмиш вече можеш да се поровиш за добавки,защото следродилния косопад изисква време и малко помощ,за да се стабилизира състоянието на косата.

# 396
Ампулите Nashi трабва ли да се запечатват с маска, и има ли значение каква?

# 397
  • София
Ампулите Nashi трабва ли да се запечатват с маска, и има ли значение каква?

Не трябва

# 398
  • Пловдив
Имам една ампула на Лалга за възстановяване. Виждам, че пише да се слага и на скалпа - така ли е наистина, няма ли да утежни?

# 399
  • Варна
От веднъж едва ли,но аз лично предпочитам да слага други неща на скалпа си.
В рибата дали има ампули Наши? Някой проверявал ли е скоро? Не съм ги мяркала в магазинте,но те нашитв във Варна са си дежурно обран бостан и много неща липсват.

# 400
Аз най-накрая изпробвах шампоан Стамиген и много ми допадна.
Много ми се иска да си набавя и останалите шампоани и ампули. Дано ЗР пуснат някакво намаление на Напура по случай наближаващия празник. Направи ми впечатление, че отдавна не съм виждала тяхно намаление.
Харесвайки си още продукти за скалп, се замислих дали няма да прекаля. От ноември не съм оставала без грижа за скалпа. Редувам Целаген и Нуминокс на Меди с ампулите на Керастаз, а ме чакат и тоника на ФК и серума Extentioniste. Сега ще включа и Напура. Какъв е вашия опит ? Замислих се дали не може да се стигне до обратен ефект от прекомерната грижа за скалпа и стимулирането му. Тоест да надскочим възможностите му и в един момент като ответна реакция да има косопад или сходен проблем. Вие правите ли почивки ? Как намирате златната среда ?

# 401
# 402
  • Варна
Pinki съмненията ти са основателни и лично си изпатих по тоя начин. От там и израза с пресоляването на супата Grinning. В е дин момент прекалих с прословутата грижа за скалпа,ама много прекалих. Преуоши,ексфолианти,маски,серуми.....Косата растеше като луда,здрава без да падат повече от 10 косъма докато в един момент каза стига и ми го върна с брутален косопад. Падаше като за световно-чак се уплаших. Сега вече си знам урока и не се опитвам да надскачам гена. Пак си ползвам всички мазила,но гледам да не прекалявам. Веднъж седмично правя маслен преуош и на всяко миене ползвам за първо шампоаниране шампоан на Напура. Маската на Меди я слагам на скалпа и Нуминокс за грижа след миене.
Като се стопли времето ще шкартирам маслата . Маската на меди е достатъчна грижа поне за здрав безпроблемен скалп като моят.

# 403
А къде има единични бройки от ампулите?

# 404

Общи условия

Активация на акаунт