Професионални серии за коса 145

• 57 772
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Чак толкова не им връзвам кусур на рибите Grinning. Едно време повече им се ядосвах на глупостите. Факт е,че има какво да се желае на тема обслужване и компетентност на консултантите в магазините им,но пък предлагат марки,на които държа и с които трудно бих се сдобила от друго място тъй,че както каза Денси само в краен случай Grinning.

petyovaa на тая здрава нетретирана коса можеш спокойно да си минеш само с Маракешите. Балансирани с превес на хидратацията са,а на теб точно това ти трябва. Прекрасна коса си отгледала Heart.
Можеш да сменяш за разнообразие балсама с маската на Олиесета,но са горе долу от един калибър.

# 121
  • София
Мелисанде цялата терапия не съм отдавна. ДПШ на Джойко нямам, но имам на Шу.  Хидрататора аз съм му най-големите посланици Wink За Реконструктора точно бях питала дали някой е ползвал течния му вариант
https://www.arlen.bg/product/16589/vazstanovyavasht-sprey-za-tan … ructor-300ml.html Гледам, че имат малки опаковки - ще тествам !

Как комбинираш дарк олиото ( имам го ) с нощния серум ?
Тази ампула ли имаш предвид ? https://www.arlen.bg/product/16341/uplatnyavasht-filar-za-uvrede … -filler-15ml.html

Аня спомена един ламиниращ продукт на Матрикс, и се вчера го забелязах в наличностите си ( едвам се сетих защо го имам и от къде ) та реших да му дам шанс отново. Гледах че го препоръчват след протеинов шампоан, измих с Тераписте, сложих Матрикса, под душа не забелязах този магичен ефект, който се коментираше в интернет ( моментално разплитане на косата и изчезване на възелчетата ) Сложих Еласти-стайлъра и Мароканското олио, косата доста лесно се разресе,  изсуших с четка и сешоар -  и воала - доста съм впечатлена от резултата.  На сухи краища ДаркОлиото. Отдавна не съм имала толкова подредена коса Simple Smile
[/quote]

1. Според мен терапията на Joico ще стане с всякакъв дпл, не е нужно да е от серията.
Важен е реконструктора.
При мен той играе ключовата роля.
В момента нямам но по-натам ще поръчам.
Имам само хидратора който сам не ни е достатъчно силен и ми е нищо правеш.
При мен уау ефекта е от двете заедно.
Препоръчвам.

В този ред на мисли ще ми кажеш ли как е ДПШ на Шу?

Ампулата е това да, про лонгър но малко свала цвета, да го имаш предвид.

Относно комбинацията на нощния серум и олиото дарк ойл - в секторите където косата ми е най-оплетена и зле слагам първо едното, птгоре другото на суха коса и разресвам и веднага разплита и омекотява втупени фандъци които изглеждат като за рязане.
Сега поръчах и спрея на маракеш и се надявам на уау ефект че тая тънка коса лесно се оплита.

Иначе leave in под формата на спрей не знам дали ще са ти достатъчно силни, но дай отзив като пробваш.
А това на матрикс и аз може да го пробвам въпреки че се чудя между него итова на loreal което аня препоръча - blondifier

# 122
За Реконструктора точно бях питала дали някой е ползвал течния му вариант
https://www.arlen.bg/product/16589/vazstanovyavasht-sprey-za-tan … ructor-300ml.html Гледам, че имат малки опаковки - ще тествам !
Този течен реконструктор ми прилича много на продукти от типа
Aphogee Green Tea Keratin Reconstructor   или Chi Keratain Mist.

Терапията, която коментирате има и още един продукт, който "запечатва" хубавините:
K-PAK Cuticle Sealer
Него го ползват след реконструктора, дори правят няколко кръга K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor + K-PAK Cuticle Sealer.
И аз съм съгласна, че със всякакъв ДПШ ще стане.

# 123
  • София
Даа, аз също искам да пробвам cuticle sealer a

# 124
Може ли съвет как да нанасям масло от гроздови семки на мазната си коса Simple Smile
Нанасяла съм го 2 пъти на косата (веднъж на цялата, втория път в корените) и съм стояла по 2-3 часа с найлонова шапка на главата. Не мога да спя с намазана коса. След отмиване косата ми изсъхва бавно и стои мазна и се налага на другия ден да я измия отново. Ще се радвам на съвети как се отмива или предложение за шампоан, който да отмие маслото. Използвала съм Natura Siberica Bur Marigold с двойно измиване и един твърд шампоан Meela Meelo.

# 125
Добави сода за хляб в шампоана.

# 126
Даа, аз също искам да пробвам cuticle sealer a
И него искам , но освен в количество от литър не съм го срещала, а не ми се взема такива количество.
Ако някой има и би се разделил с отливка , срещу размяна или заплащане да ми пише Kissing Face  Wink
въобще за к-пак серията важи

Мелисанде ДПШ на Шу ми е топ от всички които съм ползвала !

# 127
Кога изписахте толкова страници 😊😊😊Записвам се и аз в новата тема.

# 128
Много от проф продуктите могат да се намерят само в проф. количества, така е.

# 129
Момичета имате ли обяснение защо в ЗР и Арлен редовните цени на ампулите Денсифик на Керастаз са толкова различни от тези в Нотино?
Иначе и аз съчиних възможно най-любезната молба към ЗР да ми предоставят мостра на шампоан, както и да поставят стикер със срока на годност за продуктите, които са само с изписан код и получих единствено пояснение в кой сайт да си видя сроковете...

# 130
Вчера получих поредната пратка от ЗР - за 100-ина лв. Мостри - няма, както винаги. Отделно вече не пращат мейл, когато пускат пратката. Сладури. Отвсякъде. И аз се замислям за "бойкот", и то - сериозно!
Иначе си поръчах шампоан и балсам за обем и плътност NEUMA, заедно с термозащитно желе за изсушаване с обем NEUMA. И сега чакат ред за проба.
Скрит текст:
И като си говорим за ЗР -  да питам някой има ли понятие защо при похарчени над 3100 лв. през годините - в профила си имам някакви си 1550 точки, при условие, че:
"6. При покупка в магазини Златна рибка или онлайн от www.zlatnaribka.com притежателят на карта лоялен клиент натрупва точки. За всеки 1 лв. реално закупени продукти се получава 1 точка."

Това с точките ми се е случвало и на мен. Следила съм и съм спорила с тях, че при онлайн поръчки повечето пъти не ми се начисляват точки. Ако не бяха Mediceuticals и Napura нямаше да закупя нищичко от тях.
Сега чакам една поръчка и имам чувството, че ще объркат нещата, но дано греша.

Днес се изкуших и поръчах и аз Маракеш. Има ли някой с чувствителен скалп опит с шампоана ?

# 131
Pinki,
Нежен е Ш, няма опасност да раздразни скалпа.

misha_misha,
Провери си все пак срока...
Любезността там не е на почит. Колкото си по-учтив, толкова повече те третират като балък.

По въпроса за точките и мострите... отдавна не придавам значение, тъй като и двете все са свързани сякаш с недомислие и неефективност.
Ще ги моля и сякаш ще прося тестери... нещо, което е напълно нормално при наличие да се предоставя на клиента.

Изкоментирах сегашната им “сензация” — подарък тестери... при покупка на Kerastase Blond Absolu Cicanuit.
Явно е много трудно просто да ги пъхнат в поръчката и да направят една приятна изненада. Не, трябва да е обявено като някаква уникум щедрост от тяхна страна. И да е супер привилегия, че като хвърляш на сляпо 60 лв., ще забогатееш с 5 мл Ш и М...
Фактът, че въпросните продукти ги няма дори налични в магазина им, не е важен.
Само за сравнение, в notino сега подаряват Ш и Б Genesis при поръчка над 90 лв. И то не мостри.

# 132
  • плевен
Привет ,момичета!Препоръчате ми шампоан,маска,спрей или каквото и да е за блясък ,лесно  разресване и плътност на косата.В момента използвам Керастаз за боядисана коса,взех си и коприната на Чи.Доволна съм, но искам да разнообразя.
Косата ми е тънка,с мазни корени,боядисвам я веднъж на 2 месеца.

# 133
Pinki,
Нежен е Ш, няма опасност да раздразни скалпа.

misha_misha,
Провери си все пак срока...
Любезността там не е на почит. Колкото си по-учтив, толкова повече те третират като балък.

По въпроса за точките и мострите... отдавна не придавам значение, тъй като и двете все са свързани сякаш с недомислие и неефективност.
Ще ги моля и сякаш ще прося тестери... нещо, което е напълно нормално при наличие да се предоставя на клиента.

Изкоментирах сегашната им “сензация” — подарък тестери... при покупка на Kerastase Blond Absolu Cicanuit.
Явно е много трудно просто да ги пъхнат в поръчката и да направят една приятна изненада. Не, трябва да е обявено като някаква уникум щедрост от тяхна страна. И да е супер привилегия, че като хвърляш на сляпо 60 лв., ще забогатееш с 5 мл Ш и М...
Фактът, че въпросните продукти ги няма дори налични в магазина им, не е важен.
Само за сравнение, в notino сега подаряват Ш и Б Genesis при поръчка над 90 лв. И то не мостри.
Чаках намаление на ампулите Денсифик и като видях, че има в ЗР ще се счупя от бързане да не би да свършат, а то какво...... оказа се, че навсякъде имат намаление... Сякаш и те си правят сутрешен брифинг за цените....
Иначе втората кутия сега поръчах и чакам  от Нотино...

# 134
Момичета кои серум за коса ще ми препоръчате за блясък и цъфтеж на връхчетата?
Харесала съм 2 продукта Елексира на Mi Amante и Moroccanoil Finish Glimmer Shine. Но съм отворена и за други предложения. Важното е да не утежнява косата ,да не става на клечки,мазна.

Общи условия

Активация на акаунт