Професионални серии за коса 145

• 57 805
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
kotenze_84 Благодаря, няма да го взимам значи, ще търся друг продукт който не изсушава крайчетата и да е с превенция срещу цъфтеж, не само да замаскира.
Вземи си на Oway Glossy Nectar! Бих ти дала линка на Арлен, но са му вдигнали цената отвратително много! Аз го взех за 49лв., сега е 71лв.!!!!!!!! Що за подигравка! Ужасссссс!!

# 271
  • София
Продукти на Oway вече купувам само от фризьорски салон, с поръчка. Ценовата разлика в сравнение със сайтовете е значителна.

# 272
Кондаков започна да работи с тях и веднага им завишиха цените!!! Ще имат да взимат ... алчни типчета!!!!

# 273
Момичета, препоръчайте ми някакъв шампоан против косопад за мъжа ми. Гледах тези, не зная дали са добри. Отворена съм за всякакви предложения и ще Ви бъда благодарна!
https://www.zlatnaribka.com/lakme/protiv-kosopad-active/shampoan … kme-active-300-ml

https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/semi-di-lino-scalp-protiv-k … ew-energizing-low
Купих си втория, но още не съм го ползвала, така че ще се радвам ако някой сподели мнение за него.

# 274
  • Варна
Е Кристиян оф Рома са потресаващи с тая ценова политика..... Не е чак такова вълшебство тоя серум и за капак ароматът му не е от най-добрите. Харесвам го да,но тая цена минава всички граници. Цената му от дистрибутор е 27лв.

# 275
Генезис ароматизатор са пуснали по салоните, които работят с Керастаз, но кога ще дойдат и при нас

# 276
Генезис ароматизатор са пуснали по салоните, които работят с Керастаз, но кога ще дойдат и при нас

Ух, а аз толкова да харесвам продуктите и да ненавиждам аромата. Satisfied
Серумът на OWAY  ще ме извиняват, но Керастаз не държат такива цени...супер нагло!
Имам количество за една година сигурно, давайте предложения за след това, бондера на ФК как е? Smile

Като споменах ФК да похваля шампоана и тоника от серията Flaky Itchy, определено ще се купуват пак, раздразних си скалпа с честа смяна на шампоаните, но тези продукти ми оправиха скалпа за 1 седмица. Освен това правят косата обемна и лъскава.

# 277
71 лв това е абсурдно, като знам, че беше четридесет и няколко. Категорично няма да го взема от Арлен на тази цена!

# 278
Да ви разсмея - мернах намалени и си купих поредните литри от CHI Infra... тях и Ниоксин 4 купувам на автомат само като видя -50% Grinning Ужас!

# 279
  • София
Да ви разсмея - мернах намалени и си купих поредните литри от CHI Infra... тях и Ниоксин 4 купувам на автомат само като видя -50% Grinning Ужас!

Може ли линк за намалените CHI

# 280
Сори, физически магазин в Щатите Sad
Иначе щях да го напиша, разбира се, още в първия ми пост.

# 281

Нещо controversial. За мен беше много интересно и полезно.

# 282
kotenze_84 Благодаря, няма да го взимам значи, ще търся друг продукт който не изсушава крайчетата и да е с превенция срещу цъфтеж, не само да замаскира.
Вземи си на Oway Glossy Nectar! Бих ти дала линка на Арлен, но са му вдигнали цената отвратително много! Аз го взех за 49лв., сега е 71лв.!!!!!!!! Що за подигравка! Ужасссссс!!

https://www.akpeluqueros.es/oway-styling-glossy-nectar-30ml-p-1796.html
За това ли става въпрос, ако да, аз живея в Испания, намерих го  за 17 евро, 30 мл.

# 283
vir90 същото е, само дето това, което тук струва 71 лв е 160 мл разфасовка, което откровено казано сигурно ще стигне за цял живот ползване защото е много икономично. И nurturing drops са ги качили пак... като ги купих преди година бяха 32 лв, вече са 54......... Искрено казано въпреки вдигнатата цена може би пак бих го взела след като ми свъррши, защото е суперр полезен и икономичен продукт, но все пак ще се разровя за по-ниска цена.
В този ред на мисли, някой знае ли за салон в София, който работи с Oway (изключваме този на Кондаков Satisfied )

# 284
Серумът за връхчета не е ли този? Аз него съм имала.

https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … g-drops-50ml.html

Общи условия

Активация на акаунт