Професионални серии за коса 145

• 57 841
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
  • Някъде по Дунава
Червената серия на Олиосета протеин ли е? Интересува ме шампоана от серията🤔
Да.
Ама бива ли го? 😁😂
В предишни теми prinzesata беше писала за него. За мен прецених, че ще е силен. Твоята руса коса може и да го хареса.Ето това намерих като мнение: " Всички серии са им балансирани. Последната с Арган и камелия е доста хард. В смисъл подходяща е за малтрерирани плътни коси. Лично аз ползвам подхранващата,но въпреки,че косата ми е изрусена след второто използване сменям с нещо друго. Бляскавата серия,за която говорим е най-лека и е за тънки коси или за здрави такива. Много мацки я харесват. Не утежнява и може да се ползва продължително."

# 331
  • Варна
Руса мама балансирани са Олиесета с камелия с лек превес на протеина. Богата серия подходяща за дълбоко подхранване. Шампоана го нямам,но имах два тестера та съм го пробвала. Богат е,разплита и овлажнява,не премива дори при двукратно шампоаниране. Маската също е чудесна,напояваща,дава плътност и жилавост.  
 Това обаче си е серия за третирани коси.
 Имам дружка с изсветлена руса къдрава коса,която трети път ги купува и се кълне в тях. Нищо друго не ползва. На мен обаче маската на поредни ползвания ми идва тежка. Правя разни гимнастики - примерно нанасям на скалпа и pървите 5см от косата маската на Меди и надолу по дължините и краищата Олиесета или някоя друга богата чудесия/последните три пъти е Керастаз Cicaextreme/.

Какво правят за косата ни шампоаните, които се водят подхранващи?
Те какви са - протеин / хидратиращи?
Много ще се радвам ако някой запознат сподели ❤️

Повечето са балансирани и целят точно връщане и запазване  баланса на косъма.  Трябва обаче човек да се съобразява с вида и състоянието на косата си. Примерно за една тънка дори изрусена коса коментираният Олиесета с камелия ще дойде тежък и замазващ на поредни ползвания.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 10:10 от prinzesata

# 332
Благодаря ти, Принцес!
Аз имам точно този с камелията и ми идва тежък, защото не съм боядисана или третирана, но майка ми го харесва. Имам и този за блясък, и той обаче ми идва тежък. Имам и мостра на шампоана и маската за подхранване и още не им е дошъл ред за проба. Чудех се те как биха ми се отразили и дали е това което косата ми търси, след като предните 2 ги "отхвърли" Simple Smile

# 333
  • Варна
Ами мисля сама ще си отговориш...Щом серията за блясък -най-леката ти идва тежка няма логика тая с арган и ленено семе да ти хареса. Тя е по-богата. Странно ми е обаче,че бляскавите са ти тежки - честно. ДПШ ползваш ли чат пат? Да не е затлачен косъма с кит и оттам косата да отхвърля всичко?

# 334
Имам ДПШ на Лакме, но скоро не съм го ползвала. Ползвам много китове и реално не знам на какъв период да го ползвам за да сваля тези финиши и кремове без измиване.

# 335
Събирам отзиви за бамбуковата серия на Орайт, някой с "пресни" впечатления? Innocent

# 336
Момичета имате ли отзиви за шампоана матрикс за къдрава коса или този на dessata. Синът ми има къдрава буйна рошава коса и отказва да се подстриже и искам да му взема нещо което да оформи къдриците да приглади фризитата. Ще съм много благодарна за съвет

# 337
Дъщеря ми е с къдрава коса и съм й взела комплекта на Матрикс. Оформят се хубави къдрици, но много й бухва косата. Отделно косъма става като прехидратиран ако го ползва на всяко миене. Та й давам други шампоани да ги редува.

# 338
  • Пловдив
И аз съм пробвала Ш+Б от curl серията на Matrix. Не съм очарована - по-скоро образуват, а не обират фриз и при мен, и при дъщеря ми.

# 339
Момичета, със себорея съм и се чудя дали да пробвам шампоана на Mediceuticals X-Folate. Според вас дали е подходящ?

# 340
Матрикса на мен не ми допадна. Нищо по-различно от дрогерийните продукти.

# 341
Благодаря ви, отказахте ме от матрикса а какво бихте ми препоръчали за добре оформени къдрици ?

# 342
Благодаря ви, отказахте ме от матрикса а какво бихте ми препоръчали за добре оформени къдрици ?

И аз ще чакам някой да се включи с отговор Simple Smile

# 343
Аз пък ще очаквам някоя дама да се включи с отговор получила ли е реално подобрение на косата от Olaplex и конкретно от коя комбинация, както и начин на употреба , последователност .... такива неща , ако пък покаже снимки на косата преди и след употреба на Olaplex  ще бъдат надскочени очакванията ми : )

# 344
  • Варна
Макадамия Олаплекс работи-това е сигурно и в дългосрочен план ефекта е видим, но няма абсолютно никакъв китосващ ефект, който да забележиш след една две терапии. Тъй, че ако някой търси бърз УАУ ефект това не е неговото нещо. Казвам го от позицията на вече над 3г. Ползваща терапията 1 и 2.

Общи условия

Активация на акаунт